Nowe staraczki 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnymalamisia wrote:Pierwsza beta z niedzieli wyszła tylko 20,8 i to 18 dni po owulacji. Po 49 godzinach przyrosła do 35. I muszę uzbroić się w cierpliwość. Idę teraz w poniedziałek. Nerwowa jestem strasznie, na wszystkich warczę, aż sama siebie wkurzam :c
Ja w ogóle dziś w nocy budzę się z ogromnym strachem ale cholera wie o co... Takie mam dreszcze.
Teraz patrzę że balkon zamknięty... Może przez to bo dusZno. Nie otworze bo nie chce mojego obudzić, i tak co noc raz się przebudza prze te moje pobudki.
Boże.. Myślicie że na starość będziemy spać oddzielnie. Przeważnie przez chrapanie tak jest a u Nas będzie "moja żona w nocy nie śpi to śpimy w oddzielnych pokojachWiadomość wyedytowana przez autora: 29 czerwca 2018, 03:33
-
nick nieaktualny
-
Cześć dziewczyny :* Miłego dzionka :*
Masakra ale mam nadrabiania... Ścięło mnie wczoraj o 19 obudziłam się przed 23 wykąpałam i dalej spać ;p A tak mnie wczoraj piersi bolały że nawett dotknąc ich nie mogłam masakra
Miłej pracki dla tych pracujących i miłego dnia dla urlopowiczów :*
Koniczynka dziekuje za ten schemat szyjki macicy bo też mam z tym problem :* -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyChasia może jest coś na rzeczy
MammaN dawaj znać od razu! Lubię pozytywne wieści czytać to mega nastraja.
Mnie rano boli na dole jak na @ tak że co chwilę sprawdzam czy to już.
Wiecie już marzę żeby wsiasc w auto i jechać. Nie będę myślała o staraniach, ciazach i okresach przez chwilę. Zmiana klimatu konieczna! -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnytrzydziecha wrote:Ja tez robilam ten test I wyszla mi bardzo duza roznica, ale pozniej rozni lekarze z ktorymi to konsultowalam mowili ze od tych badan sie odchodzi bo prawie zawsze tak to wyglada I nie ma co sie sugerowac tylko tym. Zwlaszcza ze cykle w normie I wszystkie inne badania tez
-
nick nieaktualnyABI90 wrote:Trzydziecha u mnie norma prolaktyny przekroczyla 250 i mam nieregularne cykle, poza tym prawdopodobnie nie w kazdym cyklu mam owulacje. Dlatego lekarz do kompletu chcial jeszcze te badanie zanim zacznie leczenie. To ginekolog-endokrynolog, zajmuje sie tez diagnostyka i leczeniem niepłodności dlatego mam nadzieję ze wie co robi... Tylko ze stresu wylecialo mi z glowy ile wcześniej nie mozna wspolzyc i stad moje pytanie
-
Konieczynka wrote:A temperatury? To natura a tu wszystko jest możliwe. Ale mało realne że to już teraz. @ to taki reset dla hormonów. I cykl zaczyna się od nowa. Przynajmniej w teorii
A ktoś pytał o szyjkę macicy. W trakcie ovu jest otwarta wysoko i miękka. Często ciężko wyczuwalna.
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/e24fa6ec4b6e.jpg
Super ta grafika, dzieki!! -
No dzień dobry wszystkim!
Właśnie udało mi się nadrobić wszystko co żeście naskrobały!
Przetwory oczywiście robię, ale jeszcze mi się nie zdażyło aby to dotrwało do zimy, bo zazwyczaj wszystko na imprezach schodzi, a przede wszystkim ogórki o które jest walka
U mnie na dobre już przyszła @ więc nowy cykl rozpoczęty
Miłego dnia płodne krejzolki :*
Dzisiaj PIĄTEEEEECZEK!! -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny