Nowe staraczki 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Jej. Chwilę mnie nie było a wy naskrobalyscie chyba 100 stron .
Kropeczka bądź dobrej mysli. Kiedyś nikt tej bety nie kontrolował co chwile . Za tydzień usłyszysz te piękne dźwięki serduszka.
Mama36 skoro coś było widać to jest nadzieja. Mój test pierwszy ciążowy tylko ja widziałam a mąż się śmiał że jakbym chciała to bym i różowego słonia tam wypatrzyla.
I ja z Białegostoku jestem. Zapraszam na Podlasie
Co do seksu oralnego to oboje lubimy ale wolę tradycyjny. Zaczynamy co prawda od tego zabawy. I czasem mam jak mam chęć to jest męga super a czasem nawet nie mam chęci i ukracam . Na analny nigdy się nie zdecydowałam bo uważam że ta dziurka ma tylko jedno zastosowanie.
Melunia ibuprofen 3razy na dobę i otinum do ucha. Lepiej żeby ci się nie rozkręciła na zapalenie ucha.
Didi do dzieła.
Zdrówka dziewczynki. I miłego wieczoru.
Ja w końcu dziś męża zobaczę -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Konieczynka wrote:
Co do seksu oralnego to oboje lubimy ale wolę tradycyjny. Zaczynamy co prawda od tego zabawy. I czasem mam jak mam chęć to jest męga super a czasem nawet nie mam chęci i ukracam . Na analny nigdy się nie zdecydowałam bo uważam że ta dziurka ma tylko jedno zastosowanie.
Ja lubię jeden i drugi tak samo. Jeszcze zależy od nastroju Mam dni, że tylko seks zwykły i koniec Anal tylko na życzenie męża, czasem daje się namówić. Mój mąż miał dzisiaj wrócić, ale wysłali go do Holandii i martwię się, że dopiero w sobotę dotrze do domu. Już się nie mogę doczekaćMoje szczęście
Filip 20.05.2019, godz. 11:45
3500 g i 53 cm -
nick nieaktualny
-
didi123 wrote:Ja lubię jeden i drugi tak samo. Jeszcze zależy od nastroju Mam dni, że tylko seks zwykły i koniec Anal tylko na życzenie męża, czasem daje się namówić. Mój mąż miał dzisiaj wrócić, ale wysłali go do Holandii i martwię się, że dopiero w sobotę dotrze do domu. Już się nie mogę doczekać
Myśle że będzie ciekawie ja wróci14.07.2014 - Adaś Nasze Szczęście :*
1.09.2019 - termin randki z naszym drugim szczesciem -
Wkurza mnie koleś, który ma małe auto a parkuje jakby miał busa i dzisiaj mu tak podjechałam, że mam nadzieje, że fajnie mu będzie wsiadać od pasażera. Choć trochę się martwię o auto męża, ale zrobiłam fotkę Ale ja jestem czasem podła... ależ kurcze, ja się zawsze poprawiam, ile by mu to zajęło kilka sekund z życia, a tak jak stoi to kto inny nie stanie obok, a miejsc jak na lekarstwo!Moje szczęście
Filip 20.05.2019, godz. 11:45
3500 g i 53 cm -
AdasiowaMama wrote:Oglądam Gre o Tron no cudoooo
Ja też wciągam sezon po sezonie haha
❤️Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 czerwca 2018, 20:07
AdasiowaMama lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Ania95 wrote:A u mnie piękna pogoda! Słońce od rana i 22 stopnie
Ewa, Twoje sushi wygląda przepysznie! Też uwielbiam i mogłabym codziennie jeść!
A niedaleko Lublina mieszka też Plamka
każda kogoś ma obok, tylko ja taka sama w tym 3city
Niestety Dziewczyny są z Lubuskiego a ja z Lubelskiego
Nie mam żadnej z Was w pobliżu to nie fair
28.04.2020
2940 g 54 cm Szczęścia
01.2021 puste jajo (* 8 tc) -
nick nieaktualny