Nowe staraczki 2018r.
-
WIADOMOŚĆ
-
Masz już córkę i synka, co ci szkodzi spróbować nic nie tracisz, a możesz zyskać kolejne serduszko do kochania Pomyśl, że są takie jak ja, co dzieci nie mają, mi jak się nie uda to mi serce pęknie. Trzymam kciuki i wierzę, że i Tobie się udaMoje szczęście
Filip 20.05.2019, godz. 11:45
3500 g i 53 cm -
nick nieaktualny
-
didi123 wrote:Masz już córkę i synka, co ci szkodzi spróbować nic nie tracisz, a możesz zyskać kolejne serduszko do kochania Pomyśl, że są takie jak ja, co dzieci nie mają, mi jak się nie uda to mi serce pęknie. Trzymam kciuki i wierzę, że i Tobie się uda
Ale może już limit nieszczęść wyczerpałam.
Fakt Wy macie duzo gorzej...marzenia się spełniają, tylko mocno w nie wierz... -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnydidi123 wrote:Ściągam pranie, które wieszał mąż i brakuje mi skarpetki. Szukam po balkonie. W końcu zaglądam za balkon, a moja rażąca pomarańczowa skarpetka zwisa z kwiatka sąsiadki pod Chyba po nią pójdę, babka z góry kiedyś przyszła do nas po swój szlafrok, który jej zwiało to ja też mogę Ale cyrk...
Plamka_92 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Malwa13 wrote:Ostatnio mój pies biegał po ogródku z moim biustonoszem w pysku A mąż za nim:D sąsiedzi mieli ubaw...marzenia się spełniają, tylko mocno w nie wierz...
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Malwa13 wrote:Dziewczyny A przerywany to taka niepewna metoda Nie? Czy na zasadzie jakby co to i tak fajnie?
Niepewna. Moja koleżanka ma tak dwójkę dzieci. Bo facet musinwyjsc w porę. Więc teraz mój jest szczęśliwy że robimy to jak ludzie. -
My najpierw używaliśmy prezerwatyw, a potem przez 2 lata brałam tabletki anty. Ale za każdym razem mąż stosował dodatkowe zabezpieczenie w postaci wyjścia o czasie Zawsze się dziwiłam, że aż tak się boi, że dodatkowo przerywany. Ale teraz po naszych przejściach wątpię, żebyśmy się kiedykolwiek więcej zabezpieczali Przynajmniej tabletek anty w życiu już do ust nie włożę.
-
Malwa13 wrote:Dziewczyny A przerywany to taka niepewna metoda Nie? Czy na zasadzie jakby co to i tak fajnie?
-
Dziewczyny ja właśnie jestem po urodzinowym drinku wieczorem mają przyjść moje przyjaciółki na tort, już wszystko ogarnelam więc teraz idę do wanny się zrelaksować dziś nie biorę leków bo muszę trochę odreagować i coś wypić z racji urodzin i tak nic z tego cyklu nie będzie to chyba mogę
Kasiulka90, Plamka_92 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMissKathy92 wrote:Dziewczyny ja właśnie jestem po urodzinowym drinku wieczorem mają przyjść moje przyjaciółki na tort, już wszystko ogarnelam więc teraz idę do wanny się zrelaksować dziś nie biorę leków bo muszę trochę odreagować i coś wypić z racji urodzin i tak nic z tego cyklu nie będzie to chyba mogę