Nowe staraczki 2018r.
-
WIADOMOŚĆ
-
Malwa13 wrote:Czemu nie będzie?
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/1a2e83c498ef.png
Mój wykres dziś jest 7dpo, nawet proga nie robiłam bo to nie ma sensu -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMissKathy92 wrote:Oto odpowiedź na Twoje pytanie
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/1a2e83c498ef.png
Mój wykres dziś jest 7dpo, nawet proga nie robiłam bo to nie ma sensu -
nick nieaktualnyMissKathy92 wrote:Dziewczyny ja właśnie jestem po urodzinowym drinku wieczorem mają przyjść moje przyjaciółki na tort, już wszystko ogarnelam więc teraz idę do wanny się zrelaksować dziś nie biorę leków bo muszę trochę odreagować i coś wypić z racji urodzin i tak nic z tego cyklu nie będzie to chyba mogę
MissKathy92 lubi tę wiadomość
-
Malwa13 wrote:No tak :* Kochana to świętuj pełna para A prezent urodzinowy w przyszłym cyklu
Edit: ale i tak jestem zadowolona z tego cyklu bo widać że owu była a gin mi powiedział że nie ma szans na owulacje w tym cykluWiadomość wyedytowana przez autora: 3 lipca 2018, 17:30
Malwa13 lubi tę wiadomość
-
Mama36 wrote:Jeszcze ode mnie życzonka... Stoooo lat i spełnienia wszystkich najskrytszych marzeń :*
Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 lipca 2018, 17:29
-
nick nieaktualny
-
MissKathy92 wrote:Ważne żeby te jedne się spełniło no i żeby zdrówko dopisywalo dziękuję ślicznie za życzenia :*
Jeszcze ja wszystkiego najlepszego. I babelka jak najszybciej.MissKathy92 lubi tę wiadomość
-
MissKathy92 wrote:Dziewczyny ja właśnie jestem po urodzinowym drinku wieczorem mają przyjść moje przyjaciółki na tort, już wszystko ogarnelam więc teraz idę do wanny się zrelaksować dziś nie biorę leków bo muszę trochę odreagować i coś wypić z racji urodzin i tak nic z tego cyklu nie będzie to chyba mogę
No to Wszystkiego Najlepszego i udanego świętowaniaMissKathy92 lubi tę wiadomość
Moje szczęście
Filip 20.05.2019, godz. 11:45
3500 g i 53 cm -
nick nieaktualny
-
Kasiulka90 wrote:Adazora, skąd jesteś i ile masz lat? Mam koleżankę, która ma identyczną sytuację jak Ty - najpierw poronienie, potem córka, potem pozamaciczna, potem synek Ale by były jaja, jakbyś się okazała Patrycją...marzenia się spełniają, tylko mocno w nie wierz...
-
nick nieaktualnyMissKathy92 wrote:Dziewczyny ja właśnie jestem po urodzinowym drinku wieczorem mają przyjść moje przyjaciółki na tort, już wszystko ogarnelam więc teraz idę do wanny się zrelaksować dziś nie biorę leków bo muszę trochę odreagować i coś wypić z racji urodzin i tak nic z tego cyklu nie będzie to chyba mogę
MissKathy92 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny