Nowe staraczki 2018r.
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Ściągam pranie, które wieszał mąż i brakuje mi skarpetki. Szukam po balkonie. W końcu zaglądam za balkon, a moja rażąca pomarańczowa skarpetka zwisa z kwiatka sąsiadki pod Chyba po nią pójdę, babka z góry kiedyś przyszła do nas po swój szlafrok, który jej zwiało to ja też mogę Ale cyrk...
Malwa13 lubi tę wiadomość
Moje szczęście
Filip 20.05.2019, godz. 11:45
3500 g i 53 cm -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnydidi123 wrote:Ściągam pranie, które wieszał mąż i brakuje mi skarpetki. Szukam po balkonie. W końcu zaglądam za balkon, a moja rażąca pomarańczowa skarpetka zwisa z kwiatka sąsiadki pod Chyba po nią pójdę, babka z góry kiedyś przyszła do nas po swój szlafrok, który jej zwiało to ja też mogę Ale cyrk...
-
Hej hej. A co tu się dzieje? Szukam nowego wątku o bzykaniu i pszczolkach a tu stara nazwa. A może "seks drags & test"
U mnie też nie wiem o co chodzi. Dopiero 14 dzień a śluz plodne się pojawił. Może będzie krótszy cykl niż 36-40dni. Oby ostatni w tym roku.
Dziś wieczorem bez litości dla męża. Będzie seks! -
Ja watykanska ruletke ostatnio. Taki niby kalendarzyk. Tabsow nigdy. Stosunki przerywane czasem prezerwatywy.
Popieprzona jestem całą. Ale w strategicznych miejscach nie mam. -
nick nieaktualnyKonieczynka wrote:Hej hej. A co tu się dzieje? Szukam nowego wątku o bzykaniu i pszczolkach a tu stara nazwa. A może "seks drags & test"
U mnie też nie wiem o co chodzi. Dopiero 14 dzień a śluz plodne się pojawił. Może będzie krótszy cykl niż 36-40dni. Oby ostatni w tym roku.
Dziś wieczorem bez litości dla męża. Będzie seks! -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Co do pieprzykow ja mam taki słodki przy sutku i kilka tam na dole a mąż też na dole ma ale on cały w pieprzykach
Co do zabezpieczania: my na początku gumki, później na rok przed ślubem seks przerywany a po ślubie przez pół roku unikanie owulacji i seks na całość nigdy nie brałam tabletek -
didi123 wrote:Wiem że dość wcześnie, ale nalałam sobie winka, bo mnie ochota naszła, a już dziś nigdzie nie jadę
Zazdraszczam za mną też chodzi ale mam w lodówce takie zimnniuśkie więc jak wróce z młodym z zajęć to się z nim zaprzyjaźnię też...marzenia się spełniają, tylko mocno w nie wierz...