Nowe staraczki 2018r.
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMalwa13 wrote:Mama zrób test albo bete proszę
Kochana umówmy się tak. Dziś mam 29 dzień cyklu... 2 Msc temu jak mi się spóźnił okres to też w 30 dniu dostałam. Jak jutro nie dostanę miesiączki to w czwartek rano specjalnie dla Ciebie pójdę na betę. Ok???? :* -
nick nieaktualny
-
Phia wrote:Przez 3 lata nie trafilismy... No bez przesady hehe
A ile przyjemności bez stresu o niechcianą ciążę. Mój to mam wrażenie, że najbardziej to się cieszy, bo seks bez gumki bo taką formę zabezpieczenia stosowaliśmy o ile nas nie poniosło. Czasem to się śmieję, że chyba kupię gumki, bo 5 minut to dla mnie za mało Czekamy aż mu się unormuje po tej euforii, że bezMoje szczęście
Filip 20.05.2019, godz. 11:45
3500 g i 53 cm -
nick nieaktualnyMama36 wrote:Mam stalkerke!!! Hihi.... Wiesz ze Cię kocham!!! :*
Kochana umówmy się tak. Dziś mam 29 dzień cyklu... 2 Msc temu jak mi się spóźnił okres to też w 30 dniu dostałam. Jak jutro nie dostanę miesiączki to w czwartek rano specjalnie dla Ciebie pójdę na betę. Ok???? :* -
Mama36 wrote:Mam stalkerke!!! Hihi.... Wiesz ze Cię kocham!!! :*
Kochana umówmy się tak. Dziś mam 29 dzień cyklu... 2 Msc temu jak mi się spóźnił okres to też w 30 dniu dostałam. Jak jutro nie dostanę miesiączki to w czwartek rano specjalnie dla Ciebie pójdę na betę. Ok???? :*
To czekamy i trzymam kciukiMoje szczęście
Filip 20.05.2019, godz. 11:45
3500 g i 53 cm -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Phia wrote:A wgl jak sie kiedys zabezpieczaliscie??
Tylko i wylącznie plastry, nigdy nie bralam tabletek bo nie lubię,więc stosowalam przez 5 lat plastry a jakoś od 3 juz w ogole nie stosuje, przeszliśmy na prezerwatywy,a od tego roku juz niczym się nie zabezpieczamy