Dni dla Płodności   

Specjalnie dla Ciebie - wiosenny powiew nadziei 
Umów się na pierwszą wizytę u lekarza specjalisty za 1zł.
Zapisy do 22 marca   
Sprawdź!
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Nowe staraczki 2018r.
Odpowiedz

Nowe staraczki 2018r.

Oceń ten wątek:
  • MissKathy92 Autorytet

Wysłany: 4 stycznia 2019, 10:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja wiedzialam że @ przyjdzie bo mimo że nie mierzylam w tym cyklu tempki to kilka razy zmierzyłam: przed owu, po owu i teraz i widziałam że spadła :/ więc byłam gotowa na @ :) no ale wiadomo że smutno...
    Jednak mam plan na ten rok i będę go powoli realizować choćbym nie wiem co :D

Ag co do winka to ostatnio się grzancem zalatwilam więc podziękuje :D grzecznie dietuje :)

Czekamy na małą Liliankę ❤️❤️❤️
    Listopad 2021 ❤️

klz96iyeimbp5oxr.png
    Amelia ur. 8.10.2019, cc (40+3), 4440g, 57cm, 10pkt
  • Lajni85 Autorytet

Wysłany: 4 stycznia 2019, 10:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Miss dzięki i pewnie dołączę do Ciebie:) pamiętaj, że to znowu szansa!!! Kaga testuj :) ja mam dziś 28dc i 13dpo więc wynik będzie prawdziwy

01.11.2019 Filip ❤
    27.01.2021 Mikołaj ❤
  • MissKathy92 Autorytet

Wysłany: 4 stycznia 2019, 10:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lajni życzę żebyś nie dołączyła ale jeśli jednak dołączysz to wiadomo że się nie poddajemy i działamy dalej :D

Lajni85 lubi tę wiadomość

Listopad 2021 ❤️

klz96iyeimbp5oxr.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 4 stycznia 2019, 10:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Miss
    Co papugujesz za mna :D
    Ehh... Kolejna do kolekcji z @

• Kaga Autorytet

Wysłany: 4 stycznia 2019, 11:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 marca 2021, 22:14

• nick nieaktualny

Wysłany: 4 stycznia 2019, 11:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    MissKathy92 wrote:
    Ja wiedzialam że @ przyjdzie bo mimo że nie mierzylam w tym cyklu tempki to kilka razy zmierzyłam: przed owu, po owu i teraz i widziałam że spadła :/ więc byłam gotowa na @ :) no ale wiadomo że smutno...
    Jednak mam plan na ten rok i będę go powoli realizować choćbym nie wiem co :D

Ag co do winka to ostatnio się grzancem zalatwilam więc podziękuje :D grzecznie dietuje :)
    A ja sie schleje chyba jak nie wyjdzie .. czeka mnie hsg .. takze takie perspektywy ..

• nick nieaktualny

Wysłany: 4 stycznia 2019, 11:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lajni85 wrote:
    Miss dzięki i pewnie dołączę do Ciebie:) pamiętaj, że to znowu szansa!!! Kaga testuj :) ja mam dziś 28dc i 13dpo więc wynik będzie prawdziwy
    U mnie 29ty.. zobaczymy... Lajni85 a moze sie miło zaskoczysz... ja juz chce tylko wyniki.. niezależnie jakie..

• Lajni85 Autorytet

Wysłany: 4 stycznia 2019, 11:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    To jest najgorsze.. To czekanie. Jak będzie ujemna to wiem, na czym stoję. Oprócz temp 37 na plusie, bólu sutków i tego, że mnie wszystko wkurza, nie mam żadnych objawów.. Więc chcę to potwierdzić, z czystym sumieniem wieczorem napić się wina i czekać na @...

01.11.2019 Filip ❤
    27.01.2021 Mikołaj ❤
  • nick nieaktualny

Wysłany: 4 stycznia 2019, 11:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lajni85 ja nie mam żadnych objawów... takze nie wiem, ale na forum nie jedna dziewczyna nie miała objawów albo była załamana, a beta pozytywna, takze wszystko sie moze zdarzyć... a jak nie to mamy cały weekend zeby pic!!!

Lajni85 lubi tę wiadomość

• MissKathy92 Autorytet

Wysłany: 4 stycznia 2019, 11:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Phia wrote:
    Miss
    Co papugujesz za mna :D
    Ehh... Kolejna do kolekcji z @
    Phia gonie Cię :D ech czasem tak bywa...

Listopad 2021 ❤️

klz96iyeimbp5oxr.png
  • Kiniorek91 Autorytet

Wysłany: 4 stycznia 2019, 12:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja wlasnie wrocilam z mlodym od lekarza. Jak sie nie uspokoi kaszel po zastrzyku ze sterydem to szpital... Dwa tyg mial sterydy do inhalacji i nic nie pomoglo choviaz mowilam babce na ip ze mu nie pomagaja inhalacje. No ale coz... Do tego foszedl mu katar i gardlo czerwone...

Dzwonilam na ip gdzie mialam zabieg. Babka powiedziala ze moge przyjechac i poprosic o badanie. W razie czego zostane na oddziale.

f2w3dqk3m66a9e1d.png
  • Plamka_92 Autorytet

Wysłany: 4 stycznia 2019, 12:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć Dziewczyny :)

Bardzo dużo pracy mam ostatnio i nie miałam za bardzo możliwości, żeby zaglądać do Was.

Chciałabym Wam życzyć w tym nowym roku spełnienia wszystkich marzeń, a szczególnie tego jednego najważniejszego :*

Ja byłam dzisiaj na kontroli i mam w końcu wyniki tomografii :)
    Wszystko jest dobrze, odetchnęłam i mogę wracać do starań :)
    Tylko coś się z mężem poprzeziębialiśmy D:

Malwa133, MissKathy92, Ania95, Lola_M, Marza89, Kaga, madzikow lubią tę wiadomość

atdc2n0a7fxt5xal.png
    28.04.2020
    2940 g 54 cm Szczęścia

01.2021 puste jajo (* 8 tc)
  • nick nieaktualny

Wysłany: 4 stycznia 2019, 12:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    MissKathy92 wrote:
    Phia gonie Cię :D ech czasem tak bywa...
    Ty lepiej mnie nie gon z cyklami :D
    Bo lepiej żeby żadna z was tylu nie dotrwala hehe bo bd musiala psychiatryka otwierac :D

• MissKathy92 Autorytet

Wysłany: 4 stycznia 2019, 13:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Phia wrote:
    Ty lepiej mnie nie gon z cyklami :D
    Bo lepiej żeby żadna z was tylu nie dotrwala hehe bo bd musiala psychiatryka otwierac :D
    Jak trzeba będzie to otworzysz a co :D pacjentki jak coś się znajdą

Listopad 2021 ❤️

klz96iyeimbp5oxr.png
  • Ania95 Autorytet

Wysłany: 4 stycznia 2019, 13:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Plamka_92 wrote:

Bardzo dużo pracy mam ostatnio i nie miałam za bardzo możliwości, żeby zaglądać do Was.

Chciałabym Wam życzyć w tym nowym roku spełnienia wszystkich marzeń, a szczególnie tego jednego najważniejszego :*

Plamka, to wspaniała wiadomość! <3 zdrowiejcie i wracajcie do starań :D trzymam mocno kciuki, ten rok musi być szczęśliwy dla każdej z nas :)

Plamka_92 lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 4 stycznia 2019, 13:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Plamka wszystkiego najlepszego w Nowym Roku i spełnienia marzenia o dzidzi szybkiego po powrocie do starań ❤

• nick nieaktualny

Wysłany: 4 stycznia 2019, 14:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    MissKathy92 wrote:
    Jak trzeba będzie to otworzysz a co :D pacjentki jak coś się znajdą
    Taaa napewno xD
    Cb pierwsza zapraszam na konsultacje z %% hehe

• Lola_M Autorytet

Wysłany: 4 stycznia 2019, 14:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Plamka_92 wrote:

Cieszę się że u Ciebie wszystko w porządku i jesteś zdrowa. To możesz szaleć z mężem:) w tym nowym roku na pewno Ci się uda:))

Wszystkim dziewczyny wam tego życzę A co tylko ja mam nie spać po nocach hehe

Pcos
    f2wlp07whe3ye9wg.png
  • Daffi Autorytet

Wysłany: 4 stycznia 2019, 14:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Moja krzywa... 102/159/133 więc na czczo jest za dużo. Ale żeby utrudnić zycie wyszlo mi hba1c 3.49% czyli niedocukrzenie. Badz tu madry.

b2ujp2.png

30.04.2019 (41+2) Filipek 10 pkt. Apgar, CC
  • Marza89 Autorytet

Wysłany: 4 stycznia 2019, 15:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Daffi ja nie mogę przejść glukozy, na czczo miałam 76 kolejnych dwóch pomiarów nie dotrwalam... Zastanawiam się właśnie żeby zrobić tylko hba1c zamiast 3 raz pić Glukoze :/

Aniołek [*] - 6 tydz./ PCOS, Bhcg 29. 06 / 10 dpo - 19, 13 dpo-120, 15 dpo-420, 20 dpo-4228
    Laura 💕 03.03.2019 😍 3410g 😍 53cm😍
    jon7a04.png
‹‹ 1000 1001 1002 1003 1004 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Inseminacja (IUI) koszt i wskazania. Jaka jest skuteczność inseminacji?

Inseminacja domaciczna jest zabiegiem mającym na celu, ułatwienie zapłodnienia, poprzez skrócenie drogi, jaką mają do pokonania plemniki do komórki jajowej. Czy warto ją wykonać, jaki jest koszt i przy jakich schorzeniach odnotowuje się najlepsze rezultaty? Przeczytaj również jakie badania należy wykonać przed inseminacją i jak się do niej przygotować. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Warto walczyć o swoje marzenia, czyli historie starań o dziecko zakończone happy endem

O tym jak trudna i wyboista potrafi być droga do macierzyństwa, wiedzą doskonale pary, które od lat bezskutecznie starają się o dziecko. Niekończące się badania, intensywne szukanie przyczyny niepowodzeń, poddawanie się procedurom, ciągła walka, momentami bezsilność, ale też niegasnąca nadzieja... Dzisiaj swoją historią podzieliły się z nami dwie pary, których droga do wymarzonego macierzyństwa nie była łatwa. Karolina i Łukasz oraz Asia i Paweł opowiadają swoje poruszające historie zakończone happy endem! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Brak okresu a negatywny test ciążowy, czyli o przyczynach spóźniającej się miesiączki

Każda kobieta doświadczyła lub doświadczy spóźniającej się miesiączki, nie będąc w ciąży. Z jakich przyczyn miesiączka może się spóźniać? Co robić, kiedy krwawienie miesiączkowe nie wystąpiło, a testy ciążowe wychodzą negatywnie? Po ilu dniach warto zgłosić się do lekarza? 

CZYTAJ WIĘCEJ