Nowe staraczki 2018r.
-
WIADOMOŚĆ
-
Ja wiedzialam że @ przyjdzie bo mimo że nie mierzylam w tym cyklu tempki to kilka razy zmierzyłam: przed owu, po owu i teraz i widziałam że spadła
więc byłam gotowa na @
no ale wiadomo że smutno...
Jednak mam plan na ten rok i będę go powoli realizować choćbym nie wiem co
Ag co do winka to ostatnio się grzancem zalatwilam więc podziękujegrzecznie dietuje
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMissKathy92 wrote:Ja wiedzialam że @ przyjdzie bo mimo że nie mierzylam w tym cyklu tempki to kilka razy zmierzyłam: przed owu, po owu i teraz i widziałam że spadła
więc byłam gotowa na @
no ale wiadomo że smutno...
Jednak mam plan na ten rok i będę go powoli realizować choćbym nie wiem co
Ag co do winka to ostatnio się grzancem zalatwilam więc podziękujegrzecznie dietuje
-
nick nieaktualnyLajni85 wrote:Miss dzięki i pewnie dołączę do Ciebie:) pamiętaj, że to znowu szansa!!! Kaga testuj
ja mam dziś 28dc i 13dpo więc wynik będzie prawdziwy
-
To jest najgorsze.. To czekanie. Jak będzie ujemna to wiem, na czym stoję. Oprócz temp 37 na plusie, bólu sutków i tego, że mnie wszystko wkurza, nie mam żadnych objawów.. Więc chcę to potwierdzić, z czystym sumieniem wieczorem napić się wina i czekać na @...01.11.2019 Filip ❤
27.01.2021 Mikołaj ❤ -
nick nieaktualnyLajni85 ja nie mam żadnych objawów... takze nie wiem, ale na forum nie jedna dziewczyna nie miała objawów albo była załamana, a beta pozytywna, takze wszystko sie moze zdarzyć... a jak nie to mamy cały weekend zeby pic!!!
Lajni85 lubi tę wiadomość
-
Ja wlasnie wrocilam z mlodym od lekarza. Jak sie nie uspokoi kaszel po zastrzyku ze sterydem to szpital... Dwa tyg mial sterydy do inhalacji i nic nie pomoglo choviaz mowilam babce na ip ze mu nie pomagaja inhalacje. No ale coz... Do tego foszedl mu katar i gardlo czerwone...
Dzwonilam na ip gdzie mialam zabieg. Babka powiedziala ze moge przyjechac i poprosic o badanie. W razie czego zostane na oddziale. -
Cześć Dziewczyny
Bardzo dużo pracy mam ostatnio i nie miałam za bardzo możliwości, żeby zaglądać do Was.
Chciałabym Wam życzyć w tym nowym roku spełnienia wszystkich marzeń, a szczególnie tego jednego najważniejszego :*
Ja byłam dzisiaj na kontroli i mam w końcu wyniki tomografii
Wszystko jest dobrze, odetchnęłam i mogę wracać do starań
Tylko coś się z mężem poprzeziębialiśmyMalwa133, MissKathy92, Ania95, Lola_M, Marza89, Kaga, madzikow lubią tę wiadomość
28.04.2020
2940 g 54 cm Szczęścia
01.2021 puste jajo (* 8 tc) -
nick nieaktualny
-
Phia wrote:Ty lepiej mnie nie gon z cyklami
Bo lepiej żeby żadna z was tylu nie dotrwala hehe bo bd musiala psychiatryka otwieracpacjentki jak coś się znajdą
-
Plamka_92 wrote:Cześć Dziewczyny
Bardzo dużo pracy mam ostatnio i nie miałam za bardzo możliwości, żeby zaglądać do Was.
Chciałabym Wam życzyć w tym nowym roku spełnienia wszystkich marzeń, a szczególnie tego jednego najważniejszego :*
Tylko coś się z mężem poprzeziębialiśmy
Plamka, to wspaniała wiadomość!zdrowiejcie i wracajcie do starań
trzymam mocno kciuki, ten rok musi być szczęśliwy dla każdej z nas
Plamka_92 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Plamka_92 wrote:Cześć Dziewczyny
Tylko coś się z mężem poprzeziębialiśmy
Cieszę się że u Ciebie wszystko w porządku i jesteś zdrowa. To możesz szaleć z mężem:) w tym nowym roku na pewno Ci się uda:))
Wszystkim dziewczyny wam tego życzę A co tylko ja mam nie spać po nocach hehePlamka_92 lubi tę wiadomość
Pcos
-
Daffi ja nie mogę przejść glukozy, na czczo miałam 76 kolejnych dwóch pomiarów nie dotrwalam... Zastanawiam się właśnie żeby zrobić tylko hba1c zamiast 3 raz pić Glukoze