Nowe staraczki 2018r.
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyMalwa13 wrote:Facet czuje że zawodzi jako mężczyzna jak wyniki wychodza gorzej. Dla nich to mega trudne, fajnie że mają takie żony które ich wspierają A nie wypominaja
Sie nabija gad ze mnie... Bo sie wczoraj przy zbożu zjaralam i pieka ramiona:-) -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyDidi, akurat Ty masz rzut beretem.. Parę zostało, zapraszam hehe
Milea teraz przypomniało mi się, że jak jest się w ciąży to często łapią infekcje... Może a nóż widelec.
No i wiem już do kogo się zgłoszę z sesją ciążowa, jak mówisz, że zdjęcia śliczne robisz. Płacę pancakesami -
nick nieaktualnyMama36 wrote:Didi, akurat Ty masz rzut beretem.. Parę zostało, zapraszam hehe
Milea teraz przypomniało mi się, że jak jest się w ciąży to często łapią infekcje... Może a nóż widelec.
No i wiem już do kogo się zgłoszę z sesją ciążowa, jak mówisz, że zdjęcia śliczne robisz. Płacę pancakesami
Mama36 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnymelunia91 wrote:Hah no a ja dzis z moim mamy dzien zaczepek :p i smiechamy przy tym. Ja tez zdjecia ciazowe robilam kolezance bardzo zadowolona byla
UWAGA kobitki wieczorem jestem mniej dostępnaApplejoy, milea.26 lubią tę wiadomość
-
Mama36 wrote:Ja jestem mega gościnna.prosze mi tylko dać dzień wcześniej i będziemy jeść
Dziewczyny myślę po tyk co w życiu się naogladalam, że faceci są zdecydowanie psychicznie słabsi od Nas.
To prawda, potwierdzam...
A naleśniki wyglądają przepysznie[/url] -
Mama36 wrote:Didi, akurat Ty masz rzut beretem.. Parę zostało, zapraszam hehe
No i wiem już do kogo się zgłoszę z sesją ciążowa, jak mówisz, że zdjęcia śliczne robisz. Płacę pancakesami
Tylko dla mnie bez truskawek, bo nie mogę, z banankiem?
Wpadłabym (o ile jeszcze nie wpadłam ), ale męża muszę pilnować Póki co do maca go posłałam, bo mam ochotę na ostrego burgera i frytki (oj grzeszę, wiem)Moje szczęście
Filip 20.05.2019, godz. 11:45
3500 g i 53 cm -
nick nieaktualny
-
Chasia wrote:
Oczywiście chciałabym żeby wszystkie w tym cyklu były w ciąży , ale jakoś nos mnie swędzi i czuję w kościach z wielką nadzieją , że nasz perwersik Phia będzie następna!
Kiedy najdzie Cię ochota na test moja droga?Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 lipca 2018, 12:28
Księżniczka 2014
Królewicz 2009
21.03.2006 [*] 13tc -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Phia wrote:Powiecie ze jestem samolubna xD bo wy tylko ze biedny maz (rozumiem was) ale tu jest biedna Ania bo brak sexu to katastrofa xD
No ja osobiście łączę się z Toba w bólu. Mój jaak ma ziany takie długie i poźniej zmeczony to bym go zgwałcila ale żal mi chłopa a na śpiocha nie chce;PPhia lubi tę wiadomość
9 cs
cykl 32 dni
Letrox, Bromergon , ovarin, kwas foliowy metylowany, ovitrelle
Polip, mięśniak
Homocysteina za wysoka
Mąż- morfologia 4% fertilman plus, maca, wit C -
nick nieaktualny
-
Nadrobilam czytanie, było tego troche
Dziewczyny. Ja sobie tak myśle od wczoraj.. Wyniki mam juz ok, mąż sprawdzi ale byly wczesniej nie najgorsze... Zatem co teraz jest STRASZNE: że wszystko gra a sie nie da. I oto jest ból serca...9 cs
cykl 32 dni
Letrox, Bromergon , ovarin, kwas foliowy metylowany, ovitrelle
Polip, mięśniak
Homocysteina za wysoka
Mąż- morfologia 4% fertilman plus, maca, wit C