Tydzień dla Płodności   

Nie przegap swojej szansy!
Umów się na pierwszą wizytę u lekarza specjalisty za 1zł.
Tylko do 23 listopada   
SPRAWDŹ
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Nowe staraczki 2018r.
Odpowiedz

Nowe staraczki 2018r.

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 8 lipca 2018, 13:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mama36 wrote:
    :*
    Miłego popołudnia.
    Ja dziś ruskie na obiad ze skwareczkami.
    Moj sb zazyczyl frytki z kotlecikiem z kurczaczka... Wiec mu zona zrobila.. Chlop ma zachcianki xD

• nick nieaktualny

Wysłany: 8 lipca 2018, 13:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mamuska xD
    Poprosze przepis na te nalesniczki :-)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 lipca 2018, 13:14

• Chasia Autorytet

Wysłany: 8 lipca 2018, 13:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    aktap wrote:
    Ja też! :) Kochana, będziemy następne. :-*
    Dokładnie Wy bedziecie następne <3 wierzę w to <3 Napewno Wam sie uda :) U nas za miesiąc byłby rok starań <3 Trzeba w to wierzyc Moje Kochane ja wiem że wy wierzycie i prędzej czy później Wy będziecie zafasolkowane <3

aktap lubi tę wiadomość

mhsv3e5e743bc1b6.png
    mhsv3e5ewwdsajqn.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 8 lipca 2018, 13:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Phia wrote:
    Mamuska xD
    Poprosze przepis na te nalesniczki :-)
    Te placuszki?. Jak tak to proszę bardzo. Łatwizna, ja tylko żeby było szybciej na dwie patelnię jadę
    2 szklanki mąki
    2 jajka
    1 i 1/2 szklanki mleka
    75 g rozpuszczonego masła
    3 łyżeczki proszku do pieczenia
    1/3 szklanki cukru pudru
    szczypta soli
    Masło rozpuszczam w garnuszku, tylko ogień mały żeby nie zagotowalo się i nie przypalilo. Najpierw jajka z mlekiem mieszkamy, dodaje proszek, mąkę, potem masło, szczypta soli. Ja mam silikonowy pędzelek i smaruje nagrzane patelnie. Łyzka do zupy to u mnie jeden placuszek. Ale to jak kto woli. Zawsze wychodzą idealne :)
    A do naleśników jak robię, to mam sposób, dodaje cały budyń śmietankowy albo waniliowy do ciasta. :)

Phia, madzikow lubią tę wiadomość

• Chasia Autorytet

Wysłany: 8 lipca 2018, 13:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    milea.26 wrote:
    A myslalam ze tylko ja siedze i sie wpatruje w te testy jak glupia:)
    Testy leżą na szafce i co chwilke sobie na nie zerkam czy ta druga krecha nie zniknęła :P
    Wiem głupia jestem ale boje sie że to sen... <3

mhsv3e5e743bc1b6.png
    mhsv3e5ewwdsajqn.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 8 lipca 2018, 13:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Chasia wrote:
    Testy leżą na szafce i co chwilke sobie na nie zerkam czy ta druga krecha nie zniknęła :P
    Nie zniknie:)

• Applejoy Autorytet

Wysłany: 8 lipca 2018, 13:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Chasia wrote:
    Chasia <3 <3 <3 będzie dobrze :)

1bab7e35e8.png[/url]
  • nick nieaktualny

Wysłany: 8 lipca 2018, 13:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Taka_Babka wrote:
    Nadrobilam czytanie, było tego troche ;)

Dziewczyny. Ja sobie tak myśle od wczoraj.. Wyniki mam juz ok, mąż sprawdzi ale byly wczesniej nie najgorsze... Zatem co teraz jest STRASZNE: że wszystko gra a sie nie da. I oto jest ból serca...
    Skoro u Ciebie ok i u meza tez to teraz wystarczy wyluzowac i bedzie ciaza:)
    Inaczej bys do tego podchodzila gdybyscie mieli jakis problem, bylby stres. A tak jesli jest wszystko w porzadku to nim sie obejrzysz bedziesz tu swoje testy wstawiac:)

Chasia lubi tę wiadomość

• Taka_Babka Autorytet

Wysłany: 8 lipca 2018, 14:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pomodliłam się bo pozniej pewnie cos bedzie chcialo mi przeszkodzic.

milea.26 czas pokaże czy dojdzie do tego;)

9 cs
    cykl 32 dni
    Letrox, Bromergon , ovarin, kwas foliowy metylowany, ovitrelle
    Polip, mięśniak
    Homocysteina za wysoka
    Mąż- morfologia 4% fertilman plus, maca, wit C
  • nick nieaktualny

Wysłany: 8 lipca 2018, 14:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Taka_Babka wrote:
    Nadrobilam czytanie, było tego troche ;)

Dziewczyny. Ja sobie tak myśle od wczoraj.. Wyniki mam juz ok, mąż sprawdzi ale byly wczesniej nie najgorsze... Zatem co teraz jest STRASZNE: że wszystko gra a sie nie da. I oto jest ból serca...

Hmm jesli jest okej to wystarczy wyluzowac.. Przestac o tym myśleć i kochac sie z przyjemnoscia a nie z musu...
    Optymizm i luz musi byc

• nick nieaktualny

Wysłany: 8 lipca 2018, 14:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Chasia wrote:
    Ja przyjde w nocy i je ukradne :-)
    Hehe kochana nir boj sie nie zniknie:-D

• nick nieaktualny

Wysłany: 8 lipca 2018, 14:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Chasia... Luzik.. Będzie tylko rósł brzuch i waga ;D

• MissKathy92 Autorytet

Wysłany: 8 lipca 2018, 14:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ojej, nadrobilam was od wczorajszego wieczora :)

Chasia jakie piękne testy <3 jeszcze raz gratuluję, jutro pochwal się betą :)

Mama naleśniki cudne :D jadlabym :D też czasem robię pancaksy ;)

Aniu zaraz zabieram się za czytanie tej historii Vanessy co wysłałaś :)

A my wczoraj z mężem poszalelismy: urżnelismy się z moją przyjaciółką i jej chłopakiem :D mój ledwo do domu doszedł i oboje od razu do wyra :D tak mnie boli dziś głowa że masakra :P A jutro już do pracy, koniec urlopu :(

Czekamy na małą Liliankę ❤️❤️❤️
    Listopad 2021 ❤️

klz96iyeimbp5oxr.png
    Amelia ur. 8.10.2019, cc (40+3), 4440g, 57cm, 10pkt
  • nick nieaktualny

Wysłany: 8 lipca 2018, 14:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Robilyscie kiedys maseczke z aktywnym weglem???

• nick nieaktualny

Wysłany: 8 lipca 2018, 16:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tez lubie maseczki weglowe:)

Kuzwa a okresu jak nie bylo tak nie ma. Zawsze mnie rano zalewalo. A tu 30dc i nic. Dawno mialam tak długi cykl. Moze to przez ta infekcje sie przesunal. Nie wiem. Ale robie sobie tylko niepotrzebne nadzieje:(

Applejoy lubi tę wiadomość

• Taka_Babka Autorytet

Wysłany: 8 lipca 2018, 16:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No wkurzyłam się, miałam dobre chęci. Chcialam sie spotkac z kolezanka odnowic znajomosc naprawde szczerze mialam dzis ochote isc. Nałożyłam szpachle na twarz i ta mi pisze ze jej sie nie chce wychodzic z domu. No i koniec dobrych checi. Se pomyslalam moze Bog chce zebym tak troche poprawiła to i owo. No i sie nie da. eh... zatem siedze ze szpachla i zastanawiam sie co z soba poczac.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 lipca 2018, 16:53

9 cs
    cykl 32 dni
    Letrox, Bromergon , ovarin, kwas foliowy metylowany, ovitrelle
    Polip, mięśniak
    Homocysteina za wysoka
    Mąż- morfologia 4% fertilman plus, maca, wit C
  • Applejoy Autorytet

Wysłany: 8 lipca 2018, 16:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Taka_Babka wrote:
    No wkurzyłam się, miałam dobre chęci. Chcialam sie spotkac z kolezanka odnowic znajomosc naprawde szczerze mialam dzis ochote isc. Nałożyłam szpachle na twarz i ta mi pisze ze jej sie nie chce wychodzic z domu. No i koniec dobrych checi. Se pomyslalam moze Bog chce zebym tak troche poprawiła to i owo. No i sie nie da. eh... zatem siedze ze szpachla i zastanawiam sie co z soba poczac.

Wez męża na spacer i potem niech Cię zaskoczy! :)

1bab7e35e8.png[/url]
  • Applejoy Autorytet

Wysłany: 8 lipca 2018, 16:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    milea.26 wrote:
    Tez lubie maseczki weglowe:)

Kuzwa a okresu jak nie bylo tak nie ma. Zawsze mnie rano zalewalo. A tu 30dc i nic. Dawno mialam tak długi cykl. Moze to przez ta infekcje sie przesunal. Nie wiem. Ale robie sobie tylko niepotrzebne nadzieje:(

A może to czas na zrobienie testu <3

1bab7e35e8.png[/url]
  • nick nieaktualny

Wysłany: 8 lipca 2018, 16:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Taka_Babka wrote:
    Zawsze mozesz wyjsc z domu na spacer i loda. Wez ksiazke i idz do parku sie zrelaksuj:)

• nick nieaktualny

Wysłany: 8 lipca 2018, 16:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Applejoy wrote:
    A może to czas na zrobienie testu <3
    Jak do jutra nie dostane to zrobie:) zawsze kiedy robie test to godzine pozniej mam okres:) a chcialabym jeszcze wykorzystac ten czas bez okresu aby wziac kolejna tabletke na infekcje:) także mi to na reke w sumie ze go jeszcze nie ma:) ale z drugiej strony to denerwujace czekanie na niego mnie wkurza:)

‹‹ 103 104 105 106 107 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Niechęć do seksu - czy to możliwe? Co zrobić, by staranie się o maluszka znów było przyjemnością?

Znasz ten stan, kiedy od miesięcy lub lat staracie się o wymarzonego potomka? Wasze życie biegnie tak naprawdę od pierwszego dnia cyklu do owulacji, od owulacji do testu ciążowego, od wizyty w laboratorium do wizyty u lekarza - często kolejnego z kolei? Czas biegnie nieubłaganie, a starania nie przynoszą skutku. Mimo chęci coraz częściej pojawia się blokada i niechęć do współżycia. Skąd się to bierze i jak temu zaradzić? Co zrobić, by seks cieszył jak dawniej?

CZYTAJ WIĘCEJ

6 składników, które mogą wesprzeć Twoją płodność i zwiększyć szanse na zajście w ciążę!

Dowiedz się, które składniki są ważne i istotne w kontekście płodności. Jakie produkty mogą zwiększać szanse na zajście w ciążę i tym samym przyśpieszać starania o dziecko? Poznaj proste i sprawdzone przepisy na zastosowanie 6 składników wspierających płodność!

CZYTAJ WIĘCEJ

Ciąża - najważniejsze rzeczy, które powinnaś wiedzieć oczekując dziecka

Są rzeczy, które każda kobieta w ciąży powinna wiedzieć. Podstawowa wiedza o ciąży zapewni Ci komfort i bezpieczeństwo zarówno Twoje jak i Twojego dziecka. Przeczytaj między innymi od kiedy liczony jest początek ciąży, o jakich badaniach w ciąży nie możesz zapomnieć lub czy plamienie w ciąży jest niebezpieczne. 

CZYTAJ WIĘCEJ