Nowe staraczki 2018r.
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
aktap wrote:Ja też! Kochana, będziemy następne. :-*
aktap lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyPhia wrote:Mamuska xD
Poprosze przepis na te nalesniczki
2 szklanki mąki
2 jajka
1 i 1/2 szklanki mleka
75 g rozpuszczonego masła
3 łyżeczki proszku do pieczenia
1/3 szklanki cukru pudru
szczypta soli
Masło rozpuszczam w garnuszku, tylko ogień mały żeby nie zagotowalo się i nie przypalilo. Najpierw jajka z mlekiem mieszkamy, dodaje proszek, mąkę, potem masło, szczypta soli. Ja mam silikonowy pędzelek i smaruje nagrzane patelnie. Łyzka do zupy to u mnie jeden placuszek. Ale to jak kto woli. Zawsze wychodzą idealne
A do naleśników jak robię, to mam sposób, dodaje cały budyń śmietankowy albo waniliowy do ciasta.Phia, madzikow lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyTaka_Babka wrote:Nadrobilam czytanie, było tego troche
Dziewczyny. Ja sobie tak myśle od wczoraj.. Wyniki mam juz ok, mąż sprawdzi ale byly wczesniej nie najgorsze... Zatem co teraz jest STRASZNE: że wszystko gra a sie nie da. I oto jest ból serca...
Inaczej bys do tego podchodzila gdybyscie mieli jakis problem, bylby stres. A tak jesli jest wszystko w porzadku to nim sie obejrzysz bedziesz tu swoje testy wstawiac:)Chasia lubi tę wiadomość
-
Pomodliłam się bo pozniej pewnie cos bedzie chcialo mi przeszkodzic.
milea.26 czas pokaże czy dojdzie do tego;)9 cs
cykl 32 dni
Letrox, Bromergon , ovarin, kwas foliowy metylowany, ovitrelle
Polip, mięśniak
Homocysteina za wysoka
Mąż- morfologia 4% fertilman plus, maca, wit C -
nick nieaktualnyTaka_Babka wrote:Nadrobilam czytanie, było tego troche
Dziewczyny. Ja sobie tak myśle od wczoraj.. Wyniki mam juz ok, mąż sprawdzi ale byly wczesniej nie najgorsze... Zatem co teraz jest STRASZNE: że wszystko gra a sie nie da. I oto jest ból serca...
Hmm jesli jest okej to wystarczy wyluzowac.. Przestac o tym myśleć i kochac sie z przyjemnoscia a nie z musu...
Optymizm i luz musi byc -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Ojej, nadrobilam was od wczorajszego wieczora
Chasia jakie piękne testy jeszcze raz gratuluję, jutro pochwal się betą
Mama naleśniki cudne jadlabym też czasem robię pancaksy
Aniu zaraz zabieram się za czytanie tej historii Vanessy co wysłałaś
A my wczoraj z mężem poszalelismy: urżnelismy się z moją przyjaciółką i jej chłopakiem mój ledwo do domu doszedł i oboje od razu do wyra tak mnie boli dziś głowa że masakra A jutro już do pracy, koniec urlopu -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyTez lubie maseczki weglowe:)
Kuzwa a okresu jak nie bylo tak nie ma. Zawsze mnie rano zalewalo. A tu 30dc i nic. Dawno mialam tak długi cykl. Moze to przez ta infekcje sie przesunal. Nie wiem. Ale robie sobie tylko niepotrzebne nadzieje:(Applejoy lubi tę wiadomość
-
No wkurzyłam się, miałam dobre chęci. Chcialam sie spotkac z kolezanka odnowic znajomosc naprawde szczerze mialam dzis ochote isc. Nałożyłam szpachle na twarz i ta mi pisze ze jej sie nie chce wychodzic z domu. No i koniec dobrych checi. Se pomyslalam moze Bog chce zebym tak troche poprawiła to i owo. No i sie nie da. eh... zatem siedze ze szpachla i zastanawiam sie co z soba poczac.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 lipca 2018, 16:53
9 cs
cykl 32 dni
Letrox, Bromergon , ovarin, kwas foliowy metylowany, ovitrelle
Polip, mięśniak
Homocysteina za wysoka
Mąż- morfologia 4% fertilman plus, maca, wit C -
Taka_Babka wrote:No wkurzyłam się, miałam dobre chęci. Chcialam sie spotkac z kolezanka odnowic znajomosc naprawde szczerze mialam dzis ochote isc. Nałożyłam szpachle na twarz i ta mi pisze ze jej sie nie chce wychodzic z domu. No i koniec dobrych checi. Se pomyslalam moze Bog chce zebym tak troche poprawiła to i owo. No i sie nie da. eh... zatem siedze ze szpachla i zastanawiam sie co z soba poczac.
Wez męża na spacer i potem niech Cię zaskoczy![/url] -
milea.26 wrote:Tez lubie maseczki weglowe:)
Kuzwa a okresu jak nie bylo tak nie ma. Zawsze mnie rano zalewalo. A tu 30dc i nic. Dawno mialam tak długi cykl. Moze to przez ta infekcje sie przesunal. Nie wiem. Ale robie sobie tylko niepotrzebne nadzieje:(
A może to czas na zrobienie testu[/url] -
nick nieaktualnyTaka_Babka wrote:No wkurzyłam się, miałam dobre chęci. Chcialam sie spotkac z kolezanka odnowic znajomosc naprawde szczerze mialam dzis ochote isc. Nałożyłam szpachle na twarz i ta mi pisze ze jej sie nie chce wychodzic z domu. No i koniec dobrych checi. Se pomyslalam moze Bog chce zebym tak troche poprawiła to i owo. No i sie nie da. eh... zatem siedze ze szpachla i zastanawiam sie co z soba poczac.
-
nick nieaktualnyApplejoy wrote:A może to czas na zrobienie testu