Nowe staraczki 2018r.
-
WIADOMOŚĆ
-
Phia wrote:Ale on mowi ze pojdzie i wgl ale przejmuje sie tym bardzo...
Co bedzie to bedzie... A teraz wiem ze jak bd zle wyniki to bd zalamka...
Ale nie tylko on robi badania bo ja tez....
Ale moglam sb pogadac...
Wszyscy tak mają . Kurde słońce jesteś śliną babką i napewno sobie ze wszystkim poradzicie jestem tego pewna cokolwiek by sie stało14.07.2014 - Adaś Nasze Szczęście :*
1.09.2019 - termin randki z naszym drugim szczesciem -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyPhia wrote:Milea myslalam ze moj ma tylko taki odchylek a widze ze inni tez tak przechodza... Moze to normlane...
Najwazniejsze ze Twoj chce zrobic te badania. Dla Nich to dosc stresujacy i krepujacy moment. Trzeba ich wesprzec. -
nick nieaktualnyAdasiowaMama wrote:Wszyscy tak mają . Kurde słońce jesteś śliną babką i napewno sobie ze wszystkim poradzicie jestem tego pewna cokolwiek by sie stało
Powiecie ze jestem samolubna xD bo wy tylko ze biedny maz (rozumiem was) ale tu jest biedna Ania bo brak sexu to katastrofa xDAdasiowaMama lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Phia wrote:Poardzimy sb hehe wiem o tym.. Niezależnie od wyników...ja mu to gadalam i gadalam hehe ale nie wiem czy cos dotatlo...
Powiecie ze jestem samolubna xD bo wy tylko ze biedny maz (rozumiem was) ale tu jest biedna Ania bo brak sexu to katastrofa xD
Wynagrodzi ci to14.07.2014 - Adaś Nasze Szczęście :*
1.09.2019 - termin randki z naszym drugim szczesciem -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMama36 wrote:Ja jestem mega gościnna.prosze mi tylko dać dzień wcześniej i będziemy jeść
Dziewczyny myślę po tyk co w życiu się naogladalam, że faceci są zdecydowanie psychicznie słabsi od Nas. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
O nie, jak tak można takie piękne zdjęcie jedzenia ot tak sobie wrzucić, żeby tylko innym ślinka leciała, noż nie mogęWiadomość wyedytowana przez autora: 8 lipca 2018, 11:17
Moje szczęście
Filip 20.05.2019, godz. 11:45
3500 g i 53 cm -
nick nieaktualny