Nowe staraczki 2018r.
-
WIADOMOŚĆ
-
Ale skrobiecie laski
Nie dam rady dzis nadrobic wszystkiego.
Ja mam dzis lenia totalnego. Skonczylsm ksiazke a maz poszedl z dziecmi na rowery.
Musze jeszcze po biedzie pozmywac bo mi sie wczrsniej nie chcialo.
Super testy widac ze beta rosnie bo sa coraz ciemniejsze....marzenia się spełniają, tylko mocno w nie wierz... -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Hej dziewczyny. Od da się nadrobić tego co napisałyście normalnie! Ja nie odzywałam się, bo miałam tragiczny tydzień w pracy. Ta @ 2 dni wcześniej i dosłownie po 2 dniach koniec. Meeega obfita i bolesna. A potem kolejne dni zapalenie pęcherza. Okropny tydzień, ale dzisiaj jestem już przygotowana na następny i na kolejne starania!!5 cs o pierwszego maluszka
Ovarin
Mój facet bierze salfazin -
Zrobiłam obiad na jutro, poprasowałam i poskładałam stertę prania. Mąż niestety w pracy na 24h wiec samotność chyba mi dzis zostaje.9 cs
cykl 32 dni
Letrox, Bromergon , ovarin, kwas foliowy metylowany, ovitrelle
Polip, mięśniak
Homocysteina za wysoka
Mąż- morfologia 4% fertilman plus, maca, wit C -
nick nieaktualnyDziewczyny czwarty dzień test owu pozytywny A temp nisko. Czy to normalne że tak wychodza i jest szansa że owu będzie bo wyczytałam że testy tak wychodza przy PCOS. Czy tylko jeden powinien być pozytywny? Kreski są równe A wcześniej były blade więc te wcześniejsze negatywne A czwarty dzień +. Czy tylko jeden dzień test owu powinien wyjść?
-
nick nieaktualny
-
Mama36 Ty to chyba specjalistka jestes od temperatury. Mam takie pytanie jak mierze codzinnie temp w godz. 18:30-19,00 to tez jest wiarygodne? rano nie mam glowy zeby badac temp.9 cs
cykl 32 dni
Polip, mięśniak
Homocysteina za wysoka
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyTaka_Babka wrote:Mama36 Ty to chyba specjalistka jestes od temperatury. Mam takie pytanie jak mierze codzinnie temp w godz. 18:30-19,00 to tez jest wiarygodne? rano nie mam glowy zeby badac temp.
Po seksie, po alkoholu, po nieprzespanej nocy, popołudniu nie ma sensu. Wtedy ignorujemy jeden dzień po prostu. -
Mama36 wrote:Nie.. Temperaturę musimy mierzyć po min 3godz snu.
Po seksie, po alkoholu, po nieprzespanej nocy, popołudniu nie ma sensu. Wtedy ignorujemy jeden dzień po prostu.
Zatem mierzenie temperatury nie ma u mnie racji bytu. no coż, trzeba zyc dalej. Przynajmniej sobie rozwiałam nadzieje jakos glupia ze temp sir trzyma mimo @. Trzeba stanąc twardo na ziemi.
Pomalowalam z tych nudow paznokcie. Sexu mi sie chce a moj w pracy. Zaczełam fantazjować ze moze na stacje pogotowia pojade i go tam zerżne, moze akurat nie bedzie wezwania ze ktos umiera. Ah..9 cs
cykl 32 dni
Polip, mięśniak
Homocysteina za wysoka
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny