Nowe staraczki 2018r.
-
WIADOMOŚĆ
-
Taka_Babka wrote:To jest to badanie genetyczne?
Tak test na trombofilie (ja mam mthfr i pai) poczytaj jest tego na forum dużo - chyba nawet jest jeden osobny temat na starając się ogólnie albo poronienie jakbyś czegoś więcej chciała się dowiedzieć to napisz priv[/url] -
nick nieaktualnyMama36 wrote:Spokojnie! Ja nigdy nie mialam testowej ciemniejszej i owulacje normalnie miałam
Dziewczyny, blagam, trochę luzu... Skoki temp pokażą owulacje.Ania95 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
milea.26 wrote:Ciezko z luzem. Szczegolnie jesli ktos sie stara dopiero o pierwsze upragnione dziecko i juz na starcie ma problemy.
Cos o tym wiem... Nie tak miało wyglądać to wszystko. Jak człowiek sobie zycie ulozył i jest gotów na tego małego człowieczka.9 cs
cykl 32 dni
Letrox, Bromergon , ovarin, kwas foliowy metylowany, ovitrelle
Polip, mięśniak
Homocysteina za wysoka
Mąż- morfologia 4% fertilman plus, maca, wit C -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
melunia91 wrote:Co Ty... chodzi i fuczy. Stwoerdzil ze sie zle czuje. I ze nie zawsze musi miec ochote. Najgorzej ze tepretycznie na dzis mi wypada owulacja. Mam nadzieje ze dzialanie z wczoraj cos da i cos sie tych zolnierzu uchowalo
Jeszcze masz jutro. Może jutro sie za chce partnerowi. A jak sie nie zachce to spróbuj z zaskoczenia;)9 cs
cykl 32 dni
Letrox, Bromergon , ovarin, kwas foliowy metylowany, ovitrelle
Polip, mięśniak
Homocysteina za wysoka
Mąż- morfologia 4% fertilman plus, maca, wit C -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Taka_Babka wrote:Obiecałam Mojemu ze zaufam temu lekarzowi. To juz 11 i Moj twierdzi ze zacznie nam lekarzy brakowac w wiekszych miastach...
Dziewczyny a zioła o. sroki brałyście? Widzialyście jakas poprawe sluzu płodnego? -
nick nieaktualnyOgolnie mowie...
Tyle pesymizmu w was ogrom po prostu...
Kilka cyklow staran a wy sie zachowujecie jakby to było ze 4-5lat...
Wyluzujcie kobiety bo sie wykonczycie...
Zamiast cieszyc sie seksem to stresujecie i sb i swojego...
Doszukiwanie chorob u sb gdzie czlowiek zdrowy tez niepotrzebne... Nie kazdemu udaje sie w 1cs...
Wrrr....
Kazdej sie uda ale spokojnie -
nick nieaktualnyChasia wrote:Dziewczyny a ja sie zaczęłam zastanawiać co dalej? Czy juz moge zapisac sie do gin na potwierdzenie ciąży czy czekać jeszcze? Jutro zrobie bete i zobaczymy czy to nie sen...
I sie powoli zapisuj... Do mojego gin czasami czekam 2tyg na wizyte.. -
nick nieaktualnyPhia wrote:Ogolnie mowie...
Doszukiwanie chorob u sb gdzie czlowiek zdrowy tez niepotrzebne... Nie kazdemu udaje sie w 1cs...
Wrrr....
Kazdej sie uda ale spokojnie -
nick nieaktualnyMalwa13 wrote:Ja wiem ale u mnie powychodzily choroby o których nie miałam pojęcia tylko to mnie smuci
Malwa13, Mama36, MammaN lubią tę wiadomość
-
Phia wrote:Ogolnie mowie...
Wrrr....
Kazdej sie uda ale spokojnie
Wszystkie powinnysmy sie uczyc od ciebie nastawienia14.07.2014 - Adaś Nasze Szczęście :*
1.09.2019 - termin randki z naszym drugim szczesciem