Nowe staraczki 2018r.
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyMalwa13 wrote:I od następnego cyklu już nie robię tych cholernych testów już? Nie miałaś owulacji dopiero co? :* bo moze to dorby znak jak u Chasi
Ja mam cykle 28-30 dni.. A ovu bylo w pon. lub wtorek...Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 lipca 2018, 22:19
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyJa od kiedy sobie powiedziałam że w dupie mam temperaturę, jak zmierze to zmierze.. Jak nie to się świat nie zawali.. To się okazało że przesypiam noce!!
Ale mój małż musiał mnie opierdzielic, gowniaz młodszy a miał rację bez dwóch zdań.
Phia ma rację. Nikt nie każe odpuszczac, do lekarza idę z wynikami, chce się leczyć, ale to nie znaczy że mam cały świat postawić na głowie, olać inne rzeczy i nic nie stanie się tu i teraz.. Trudno. Tak życie wygląda.
Ja się cieszę że zdrowi jesteśmy, w sensie żyjemy, mamy ręce i nogi. Ze rano pięknie słońce świeci i że mam miłość.
Ile osób tyle by chciało.. A gdzie dopiero dziecko.
Trzymajcie się mocno ❤️... Ale lekki chillout.. Za moim przykłademKropeczka85, Malwa13 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMi się za to płakać chce jak mam. Obiad wymyślac na jutro.. Na pojutrze.. Na Z tydzień... Na za rok... Plakaaaacccc.. Ja mogę robić.. Ale ja już nie mam siły dla nich wszystkich czegoś wymyślac. Kazdy co innego by jadł. Buuuuuu.....
Tak musiałam wyrzucić z siebie hehe
Buziaaaaa....
Mielj nocki :*Ania95 lubi tę wiadomość
-
Z tym wyluzowaniem to też nie takie proste. Książki czytam by nie myslec ale no caly czas sie nie da. Nie traktuje jeszcze sexu jako obowiazku do zrobienia sobie dziecka. LUbie sex i jak to jadnie zostało powiedziane kilka lat temu przez mojego wtedy jeszcze chlopaka " seksoholiczka". Ale boje sie sama ze bede zdesperowana i nie bede czerpala z tego przyjemnosci.
Dziewczyny bola was jajniki po @? No na zmiane prawy lewy a gdzie tam jeszcze do owulacji. Znów pewnie sie cos poprzestawia a tak ładne regularne cykle zaczelam miec.
I tu kolejny przyklad jak jest dobrze to za dlugo dobrze byc nie moze...
Optymizm do zycia mam. ale jakos do tego czy jest mi dane byc matka to bym powiedziala ze juz wchodzi w rezerwe.
Phia tez mnie cycuszki bola dlugo przed @9 cs
cykl 32 dni
Letrox, Bromergon , ovarin, kwas foliowy metylowany, ovitrelle
Polip, mięśniak
Homocysteina za wysoka
Mąż- morfologia 4% fertilman plus, maca, wit C -
Phia wrote:Jak mnie cycki bola to tak z 6-7 dni i @...
Ja mam cykle 28-30 dni.. A ovu bylo w pon. lub wtorek...Malwa13 lubi tę wiadomość
Księżniczka 2014
Królewicz 2009
21.03.2006 [*] 13tc -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyPróbuje Was nadrobić, zasuwacie Phia dobrze gada, doszukiwanie się błędów, chorób itp nic nie da. Taki spadek samopoczucia nie pomoże w zapłodnieniu. Ja miałam totalnie wyrąbane jak zaskoczyło zero kontroli heh spokój ratuje bo przecież jesteście Mega płodne
Applejoy lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMama36 wrote:Mi się za to płakać chce jak mam. Obiad wymyślac na jutro.. Na pojutrze.. Na Z tydzień... Na za rok... Plakaaaacccc.. Ja mogę robić.. Ale ja już nie mam siły dla nich wszystkich czegoś wymyślac. Kazdy co innego by jadł. Buuuuuu.....
Tak musiałam wyrzucić z siebie hehe
Buziaaaaa....
Mielj nocki :* -
Taka_Babka wrote:Z tym wyluzowaniem to też nie takie proste. Książki czytam by nie myslec ale no caly czas sie nie da. Nie traktuje jeszcze sexu jako obowiazku do zrobienia sobie dziecka. LUbie sex i jak to jadnie zostało powiedziane kilka lat temu przez mojego wtedy jeszcze chlopaka " seksoholiczka". Ale boje sie sama ze bede zdesperowana i nie bede czerpala z tego przyjemnosci.
Dziewczyny bola was jajniki po @? No na zmiane prawy lewy a gdzie tam jeszcze do owulacji. Znów pewnie sie cos poprzestawia a tak ładne regularne cykle zaczelam miec.
I tu kolejny przyklad jak jest dobrze to za dlugo dobrze byc nie moze...
Optymizm do zycia mam. ale jakos do tego czy jest mi dane byc matka to bym powiedziala ze juz wchodzi w rezerwe.
Phia tez mnie cycuszki bola dlugo przed @
Bolą spokojnie
[/url] -
nick nieaktualny
-
ABI90 wrote:Maaatkooo a ja tez teraz nie moge usnac moze cos sobie na sen trzeba kupic hehe
Ja też a jutro jak zombi będę wyglądać9 cs
cykl 32 dni
Letrox, Bromergon , ovarin, kwas foliowy metylowany, ovitrelle
Polip, mięśniak
Homocysteina za wysoka
Mąż- morfologia 4% fertilman plus, maca, wit C -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny