Nowe staraczki 2018r.
-
WIADOMOŚĆ
-
No i tak własnie nudy działaja... przeczytalam ze progesteron 28 po 7 dniach owulacji wcale nie musi swiadczyc o owu lecz o jej braku bo duzy progesteron to brak owulacji. No nie moge. Sama chce sobie pomoc a nie wiem jak... Ide jutro zobic prolaktyne i homocysteine.9 cs
cykl 32 dni
Letrox, Bromergon , ovarin, kwas foliowy metylowany, ovitrelle
Polip, mięśniak
Homocysteina za wysoka
Mąż- morfologia 4% fertilman plus, maca, wit C -
Taka_Babka wrote:No i tak własnie nudy działaja... przeczytalam ze progesteron 28 po 7 dniach owulacji wcale nie musi swiadczyc o owu lecz o jej braku bo duzy progesteron to brak owulacji. No nie moge. Sama chce sobie pomoc a nie wiem jak... Ide jutro zobic prolaktyne i homocysteine.
A homocysteine dlaczego robisz?[/url] -
Applejoy wrote:A homocysteine dlaczego robisz?
Gdyż otóż była 11 z groszem i to za dużo. Biorę ovarin na to i na owulację.9 cs
cykl 32 dni
Polip, mięśniak
Homocysteina za wysoka
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMalwa13 wrote:Dziewczyny czwarty dzień test owu pozytywny A temp nisko. Czy to normalne że tak wychodza i jest szansa że owu będzie bo wyczytałam że testy tak wychodza przy PCOS. Czy tylko jeden powinien być pozytywny? Kreski są równe A wcześniej były blade więc te wcześniejsze negatywne A czwarty dzień +. Czy tylko jeden dzień test owu powinien wyjść?
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnymilea.26 wrote:Mowisz ze kreski sa rowne...a przy pozytywnym tescie kreska testowa powinna być ciemniejsza niz kontrolna. Ale moze u Ciebie inaczej to jest. Bo u mnie zawsze po obu rownych kreskach byla zaraz ciemniejsza na drugi dzien
-
nick nieaktualnymilea.26 wrote:Malwa u Ciebie pozytyw jest moze wtedy kiedy kreski sa rowne. Nie wiem.
Bo u mnie zawsze byla testowa ciemniejsza niz kontrolna jak owulacja byla blisko. Jeszcze nie mialam tak aby byly caly czas rowne. -
Taka_Babka wrote:No i tak własnie nudy działaja... przeczytalam ze progesteron 28 po 7 dniach owulacji wcale nie musi swiadczyc o owu lecz o jej braku bo duzy progesteron to brak owulacji. No nie moge. Sama chce sobie pomoc a nie wiem jak... Ide jutro zobic prolaktyne i homocysteine.
Pierwsze słyszę o czymś takim
28.04.2020
2940 g 54 cm Szczęścia
01.2021 puste jajo (* 8 tc) -
nick nieaktualny
-
Applejoy wrote:Kochana ale ovarin ma w składzie przecież kwas foliowy - jeśli masz wysoką homocysteinę to znaczy że nie przyswajasz tej wersji kwasu.
Ovarin przepisał mi gin od niepłodności. Homocysteine mogę miec dziedziczna ze wzgledu na to na co zmarli moi rodzice - sprawy kardiologiczne.
Dlatego tez chce zbadac ta homocysteine zeby zobaczyc czy działa ten lek czy tez nie bardzo.9 cs
cykl 32 dni
Polip, mięśniak
Homocysteina za wysoka
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Obiecałam Mojemu ze zaufam temu lekarzowi. To juz 11 i Moj twierdzi ze zacznie nam lekarzy brakowac w wiekszych miastach...
Dziewczyny a zioła o. sroki brałyście? Widzialyście jakas poprawe sluzu płodnego?9 cs
cykl 32 dni
Polip, mięśniak
Homocysteina za wysoka
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyTaka_Babka wrote:Obiecałam Mojemu ze zaufam temu lekarzowi. To juz 11 i Moj twierdzi ze zacznie nam lekarzy brakowac w wiekszych miastach...
Dziewczyny a zioła o. sroki brałyście? Widzialyście jakas poprawe sluzu płodnego?Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 lipca 2018, 21:05
-
Taka_Babka wrote:Ovarin przepisał mi gin od niepłodności. Homocysteine mogę miec dziedziczna ze wzgledu na to na co zmarli moi rodzice - sprawy kardiologiczne.
Dlatego tez chce zbadac ta homocysteine zeby zobaczyc czy działa ten lek czy tez nie bardzo.
Kochana wymaz szybciutko i badaj trombofilie. Bo wysoka homocysteina to może być skutek tego. A sprawy kardiologiczne niestety tez mogą[/url] -
Applejoy wrote:Kochana wymaz szybciutko i badaj trombofilie. Bo wysoka homocysteina to może być skutek tego. A sprawy kardiologiczne niestety tez mogą
to jest jakies badanie z krwi na trombofilie?9 cs
cykl 32 dni
Polip, mięśniak
Homocysteina za wysoka
Mąż- morfologia 4% fertilman plus, maca, wit C