Nowe staraczki 2018r.
-
WIADOMOŚĆ
-
Dzwoniłam do Oławy w sprawie hsg i w tym miesiącu się nie złapie u nich. W piątek będę znowu rozmawiać z moim lekarzem mam nadzieje ze u niego coś wskuram. A jak nie to i tak zapisuje się do kliniki najwyżej zrobię to badanie w klinice teo he drożej.Synek 2020 r
Córcia 2022 r -
Nobis
Czlowiek sie na cos nastawia a tu lipa z terminem
Jakbysmy mogly to @ by sie przesuwalo heh
Dobrze ze masz 2 opcje ciut drozsza ale jest* IO
* Hashimoto
* Progesteron 💪
* Histeroskopia 05.2021
* Laparoskopia 02.2022 (nie tego człowiek się spodziewał)
* większość wyników w normie -
Najważniejsze, że już jest jakiś konkret:) my jak pójdziemy teraz we wtorek, to i tak pewnie niewiele się dowiemy i tez na maj będziemy się umawiać...zresztą wtedy dopiero wyniki genetyki będąStarania od połowy 2017, czynnik męski.
AD Clinic/Angelius dr Cholewa
PICSI krótki protokół
Mamy ❄ na zimowisku
Patryk 15.04.2020 3980 g 60 cm -
Abi jakiś postęp kciuki za wizytę
A mam jeszcze pytanie do osób które robiły hsg w szpitalu jak się przygotować? Co zabrać ze sobą? Wiem tylko że mam być o konkretnej godzinie i mam być na czczo może jakieś rady. Postaram się dodzwonić do szpitala w poniedziałek ale nie wiem czy się udaSynek 2020 r
Córcia 2022 r -
Nie ma co...krok przód, dwa z tył tak to coś ostatnio wygląda.
Abi nie odpuszczaj cyklu bo może później dojrzeje, a przynajmniej seksić się trzeba przez kolejny tydzień i to z przyjemnością a nie, bo zastrzyk podany:)
Ania o hsg niestety nie mam pojęcia, chyba Ty nam bardziej podpowiesz co i jak będzie potrzebne. Też będę pytać lekarza czy powinnam zrobić to badanie.Starania od połowy 2017, czynnik męski.
PICSI krótki protokół
Mamy ❄ na zimowisku
Abi no cóż tu napisać... próbuj a na następny cykl nowy plan ułożyć trzeba. Przynajmniej ja tak zrobiła. Treaz mam hsg (mam nadzieje że dojdzie do skutku) potem wizyta u mojego lekarza a na końcu w maju wizyta w klinice potem się zobaczy.
Napisze co i jak ale to badanie załatwił mi ginekolog więc nie mam jak się dowiedzieć co i dlaczego. Dostałam tylko sucha informację gdzie i do kogo mam się zgłosić ale nie wiem co mam zabrać ze sobą i jak długo zejdzie. Coś Luby w tym czasie też musi robić a do domu będzie 60 km więc średnio się opłaca mu wracać i potem przyjechać po mnie. Jakby co to może pojedzie do dziadków (ok 20 km od szpitala) ale to już na miejscu się okaże.Synek 2020 r
Córcia 2022 r -
Hello, właśnie szykuję dokumenty z badaniami itp na wtorkową wizytę u nowego lekarza...
Phia w lipcu 2018 wyszło, że miałam homa ir 4,36 a zbiłam do 1,45 obecnie udało mi się doszukać konkretnych wyników
Ale i tak widzę po kolorze spermy, że nie ma poprawy po leczeniu i suplach, także głównie będziemy gadać o przygotowaniu do zabiegu jakiegoś, zobaczymy co zaproponuje... no i jakie badania jeszcze musimy zrobić, żeby ruszyć do przodu.Wiadomość wyedytowana przez autora: 31 marca 2019, 22:32
Starania od połowy 2017, czynnik męski.
PICSI krótki protokół
Mamy ❄ na zimowisku
madzikow wrote:Hello, właśnie szykuję dokumenty z badaniami itp na wtorkową wizytę u nowego lekarza...
Phia w lipcu 2018 wyszło, że miałam homa ir 4,36 a zbiłam do 1,45 obecnie udało mi się doszukać konkretnych wyników
Ale i tak widzę po kolorze spermy, że nie ma poprawy po leczeniu i suplach, także głównie będziemy gadać o przygotowaniu do zabiegu jakiegoś, zobaczymy co zaproponuje... no i jakie badania jeszcze musimy zrobić, żeby ruszyć do przodu.
Bo mi az tak nie zjechalo niestety.
I tak sukces bo duzo zleciało ale nie do 1 z przodu* IO
* Hashimoto
* Progesteron 💪
* Histeroskopia 05.2021
* Laparoskopia 02.2022 (nie tego człowiek się spodziewał)
* większość wyników w normie -
Nobis weź dresy, kapcie, bluzę. Mnie trzymali długo bo badanie miałam dopiero koło 15 a pózniej jeszcze dwie godziny każą czekać. Weź tez podpaske bo możesz krwawić. W sumie nic więcej... chyba ze książkę lub 2 zł na tv jakaś mała wodę bo masz być bez jedzenia i picia ale wiadomo że łyka wody weźmiesz jak będą Cię długo przetrzymywać do badania. Oby zrobili z samego rana i do domu.
Pytałam w klinice o badania i są ważne tylko 3 miesiące! Tragedia08.2024 FET 8a❌ 😔
06.2024 FET 8a❌
04.2024 FET 4BA ❌
12.2023 FET 3BB ❌
12.2022 FET 4AB 💔 10 tc [*] ♂️ 😔
01.2022 III IMSI InviMed Wro, długi: 29 komórek/19 MII/12 zapłodnień/2x8a, 3bb,4ab,4ba.
25.07.2020 FET 8b: 9dpt bhcg 12, niskie bhcg, krwotoki (krwiaki), niewydolność szyjki 23tc, pessar, hipotrofia - - >ciężki start ale jest na świecie! ♀️💜
12.19 II IMSI AP Kato, długi protokół: 17 komórek/ 8MII/ 4 zapłodnienia/1❄️8b
06.2019 IMSI AP Kato, krótki 12 komórek/7 MII/5 zapłodnień/ 1 zarodek 2BB ET cb 😥 💔
IUI 03.04.19 Invicta Wro
Ja: AMH ok 3; mix G-B/Hashi, łuszczyca, RZS, zrosty, PAI homo, KIR AA, przegroda macicy usunięta, Endometrioza II st. (laparo), 3x histero, po cholecystektomii (10.2023). Cd138✔️ NK 6/1
Mąż: słabo z ilością, upłynnieniem i ruchliwością, MSOME 0%, FDNA 18%; HBA 86%, 96% uszkodzeń główki, wszystkie parametry do kitu.
Walka od 2016