Nowe staraczki 2018r.
-
WIADOMOŚĆ
-
Madzikow dziekuje, ze pytasz 🙂 w lipcu bede miała o ile nie bede miała owulacji w tym cyklu, bo tak mi wypadł termin zabiegu na koniec cyklu, ale 2go lipca ide na monitoring i zobaczymy co z tym lipcem. Oby sie udało! Chciałabym juz miec to za soba i działać dalej.
Nobis u Was to juz koncoweczka! Czas śmiga jak szalony.
Abi - czyżby dieta działała? 🙂 kciuki zeby parametry ładnie dalej szybowały w gore!
Na wątku to pewnie niedługo wysyp drugich ciąż będzie 🙂 cieżko wyczuć z ta antykoncepcja ... ja juz chyba nie bede więcej w życiu stosować skoro tak sie staramy i nic...madzikow lubi tę wiadomość
Starania od 01.2018r.
Od 03.2020 AP - MP 🥰
Pcos,cykle bezowulacyjne, kir Bx, cytokiny skopane, komórki nk-23%
Stymulacje: clo+pregnyl (2 nieudane), lametta+pregnyl (2 nieudane).
Laparo+histero+drożność - korekta kształtu macicy.
Maz ok
Szczesliwy cykl-gonadotropiny+acard+intralipid+neoparin
15.12.2020r.-pęcherzyk ciążowy
28.12.2020r.- Nasz Dzidziuś ma ❤️
16.07.2021r.- 35tc SN Synuś ❤️
11.04.2023r.- beta 760 Nasz Drugi Cudzie zostań z nami! 🙏🙏
Czekamy na Dziewczynke 😍
-
U nas brak pozytywnych wieści mąż dostał skierowanie na badania kariotypy i AZFy ... Przy takich parametrach tylko on vitro. Wg lekarza szkoda czasu na inseminacje i dawanie złudnych nadziei. Dzisiaj wieczorem bedziemy rozmawiać. Nawet nie mam weny żeby się wziąć za robotę...
-
Abi nie trać nadziei! A kariotypy możecie zrobic oboje i to na nfz mozna spróbować! Zawsze to oszczędnośc 🙂 a co zdaniem lekarza przekreśla Wasze szanse?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 czerwca 2020, 17:08
Starania od 01.2018r.
Od 03.2020 AP - MP 🥰
Maz ok
Czekamy na Dziewczynke 😍
-
Abi przykro mi. Obawiam się że oboje będziecie musieli zrobić kariotypy jeśli zdecydujecie się na in vitro. Przegadajcie temat na spokojnie.
NowaJaa nawet nie wiem kiedy ten czas zleciał. Ale już rzeczywiście to końcówka.
NowaJaa trzymam kciuki żeby wszystko poszło zgodnie z planem u ciebie.Synek 2020 r
Córcia 2022 r -
Abi! Nie ważna metoda! Głowa do góry, a teraz dajcie sobie czas na ochłonięcie.
Kariotypy na pewno musicie mieć oboje zrobione, jeśli lekarz wymaga do zabiegu. Na nfz to skierowanie od rodzinnego lekarza do por genetycznej.
A tak ze swojego doświadczenia i rozmowy ze specjalistą, to bardzo rzadko wychodzą złe wyniki tych badań co macie zlecone. Jeśli będziesz chciała jakieś info o zabiegu to pisz śmiało, chętnie pomogę.Starania od połowy 2017, czynnik męski.
AD Clinic/Angelius dr Cholewa
PICSI krótki protokół
Mamy ❄ na zimowisku
Patryk 15.04.2020 3980 g 60 cm -
Pochwalę się, że w końcu byłam na wizycie, żeby sprawdzić jak tam po połogu. Na szczęście wszystko wygląda dobrze i nie muszę już zażywać euthyroxu wynik tsh mam 2,2
Mogę też wrócić do ćwiczeń, żeby wesprzeć kręgosłup, który niestety ma się kiepsko w tym momencie...Phiczek lubi tę wiadomość
Starania od połowy 2017, czynnik męski.
PICSI krótki protokół
Mamy ❄ na zimowisku
Tak jeśli chcemy się zabezpieczać to przy karmieniu piersia zostaja hormony jedno składnikowe albo prezerwatywy. Wyszło też na to że nie mając jeszcze okresu jestem po owulacji
Starania od połowy 2017, czynnik męski.
PICSI krótki protokół
Mamy ❄ na zimowisku
Cześć dziewczyny
Ale mnie tutaj dawno nie było Co nie znaczy że o Was nie myśle! Mozno mozno mozno trzymam za Was kciuki
Madzikow moje gratulacje Syna - kawał mężczyzny 4kg Duzo dużo zdrówka dla Was :*
Nobis teraz Ty
Ale to przeleciało :*
A co u reszty? Widze Phia tatuaz bedziesz robić śliczny
Jak Wasze zdrówko :*?
Pozdrawiam Was serdeczniePhiczek, madzikow, Daffi lubią tę wiadomość
-
Chasia, gratulacje Można powiedzieć że zaczyna się runda druga
Za tydzień o 14:30 mamy wizytę w klinice w Płocku bo tam mają jeszcze miejsca z programu dofinansowania in vitro na mazowszu. Dzisiaj moja klinika z Białegostoku dzwoniła że dokumenty z wyślą nam pocztą, mąż ma świeże badania, ja jutro jadę na AMH i też wynik do piątku. Jedyne co to muszę zrobić badanie USG piersi i zapisałam się na sobotę. Mamy kawał drogi do Płocka więc chciałabym ogarnąć wszystko jak najlepiej.
Ogólnie w poniedziałek na 8 mamy gastroskopię w Warszawie a później jedziemy prosto do Płocka i później do domu. Czeka nas ok 400km do przebycia w jeden dzień.Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 czerwca 2020, 14:10
-
Chasia gratulacje 🙂 sypia sie widac drugie ciaze i dobrze! Niech z druga juz każda z nas nie ma problemu...
A poki co u mnie dalej czekanie... 2go lipca sie dowiem czy zabieg bedzie planowo czy nie. I tak to od wizyty do wizyty życie staraczkom płynie...Starania od 01.2018r.
Od 03.2020 AP - MP 🥰
Maz ok
Czekamy na Dziewczynke 😍
-
Abi koronawirus wszystko opóźnia... ale jestem dobrej myśli! Trzymam za Was kciuki!
ABI90 lubi tę wiadomość
Starania od 01.2018r.
Od 03.2020 AP - MP 🥰
Maz ok
Czekamy na Dziewczynke 😍
-
Odezwę sie na pewno jak bede wiedzieć więcej 🙂 w koncu na tym wątku chyba tylko 3 weteranki zostały 🤣Starania od 01.2018r.
Od 03.2020 AP - MP 🥰
Maz ok
Czekamy na Dziewczynke 😍
-
Mocno trzymam za Was kciuki Kochane :* Oby wszystko było po Waszej myśli
I wkońcu zobaczycie te upragnione 2 krechy :* Mocno wierzę że każdej się uda :* CUDA się zdarzają
Dziękujemy :* U nas z druga ciążą było tak że zaczęliśmy starania 4 cykle i nic (wiem że przy Was to pikuś) i później pojawił sie korona i sie przestraszyłam odpuściłam i nagle spóźniał mi sie okres żebyście mnie widziały jak trzęsącymi rękoma robiłam test -
Chasia gratulacje
Nowa Jaa zaciskam mocno kciuki, żebyś wreszcie dostała się na badanie.
Abi trud się opłaci, super, że macie możliwość dopłaty do zabiegu. Będzie trudniej przez odległość, ale wszystko jest do ogarnięcia będę kibicowaćStarania od połowy 2017, czynnik męski.
PICSI krótki protokół
Mamy ❄ na zimowisku
Patryk 15.04.2020 3980 g 60 cm