Nowe staraczki 2018r.
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Phia wrote:Szczerze mowiac to ja zazdroszcze tym co zaszly w ciaze xD wiem nie powinnam ale tak jest.. Za dlugo u mnie ciszy jest...
A co w tym złego. Ja nawet jak się nie starałam to zazdrościłam. Kiedyś nie chciał mieć dzieci, potem jak mnie wzięło to trzyma do dziś. Może to instynkt, może coś innego, ale uwielbiam dzieci od tamtego czasu i nie wyobrażam sobie życia bez, czy swoje czy nie, mam nadzieje, że nie będziemy sami
Moje szczęście
Filip 20.05.2019, godz. 11:45
3500 g i 53 cm -
nick nieaktualnydidi123 wrote:A co w tym złego. Ja nawet jak się nie starałam to zazdrościłam. Kiedyś nie chciał mieć dzieci, potem jak mnie wzięło to trzyma do dziś. Może to instynkt, może coś innego, ale uwielbiam dzieci od tamtego czasu i nie wyobrażam sobie życia bez, czy swoje czy nie, mam nadzieje, że nie będziemy sami
-
Phia wrote:Szczerze mowiac to ja zazdroszcze tym co zaszly w ciaze xD wiem nie powinnam ale tak jest.. Za dlugo u mnie ciszy jest...
A właśnie zamowilam ksiazki wczoraj wiec bd miala co za niedlugo robic hehe... Wiadomo oprocz sprzataniaAdasiowaMama, Phia lubią tę wiadomość
Księżniczka 2014
Królewicz 2009
21.03.2006 [*] 13tc -
A właśnie zamowilam ksiazki wczoraj wiec bd miala co za niedlugo robic hehe... Wiadomo oprocz sprzatania
Mysle ze wszystkie niezaciazone tak maja . Ale napewno uda sie nam wszystkim niedlugo . NapewnoPhia lubi tę wiadomość
14.07.2014 - Adaś Nasze Szczęście :*
1.09.2019 - termin randki z naszym drugim szczesciem -
nick nieaktualnyKropeczka85 wrote:Nic dziwnego w tym nie ma Kochana! Ja nawet teraz widzę panie z dużym brzuchem to im zazdroszczę , że wszystko powinno być u nich już w porządku. A jak się starałam to ciągle widziałam kobiety w ciąży i im zazdrościłam pomimo tego, że mam dzieci. Ty i tak masz wspaniałe podejście , którego większość z nas Ci zazdrości. Dlatego też nie widzę innej możliwości żeby Twoja postawa została wynagrodzona!!!
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnymam nową nazwę na nowy wątek:
JP na 100% - Jesteśmy płodne na 100%
Myślę o Was laski cały dzień dzisiaj
Dostałam podwyżkę, mam fajnego szefa, świat jest super, za 20 minut wychodzę do domu.
Wysyłam dużo pozytywnych wibracjiKasiulka90, milea.26, aktap lubią tę wiadomość
-
Phia wrote:Bo ja mam w sobie tyle optymizmu ze szok... Sama nie wiem skad mi sie to bierze xD a wlasciwie mam w zyciu bardZiej pod gorke ale co tam wejdę na gore wkoncu xDJa: AMH 1,59
On: teratozoospermia, HBA 50%, DFI 15,72%, HDS 20,58%
01.11.18 początek stymulacji
11.11.18 punkcja
16.11 odwołany transfer - 0 zarodków
26.12.18 dwie kreski naturalnie!!
chłopiec!!
-
Phia wrote:Do mnie od zawsze dzieciaki lecialy... Heh moj sie smieje zawsze ze obojetnie jakie dziecko a sie cieszy do mnie
Mnie dzieci lubią, ale to do TŻ bardziej się kleją i to on ma lepsze podejście do nich niż ja. Pamiętam moje pierwsze urodziny w naszym mieszkaniu, przyszły koleżanki z dziećmi to tak się nimi zajął, że ja i one byłyśmy w szoku. My mogłyśmy sobie w spokoju poplotkować, a dzieciaki tak go słuchały Dodam, że zazwyczaj spotkania, gdy są dzieciaki wyglądają raczej na chaotyczne, bo to głównie chłopaki, więc się zaraz biją itp.Moje szczęście
3500 g i 53 cm -
Paula 90 wrote:mam nową nazwę na nowy wątek:
JP na 100% - Jesteśmy płodne na 100%
Myślę o Was laski cały dzień dzisiaj
Dostałam podwyżkę, mam fajnego szefa, świat jest super, za 20 minut wychodzę do domu.
Wysyłam dużo pozytywnych wibracji
Tu super Gratuluje
Kawa, kawa mi pomożeWiadomość wyedytowana przez autora: 9 lipca 2018, 14:22
Moje szczęście
3500 g i 53 cm -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnydidi123 wrote:Mnie dzieci lubią, ale to do TŻ bardziej się kleją i to on ma lepsze podejście do nich niż ja. Pamiętam moje pierwsze urodziny w naszym mieszkaniu, przyszły koleżanki z dziećmi to tak się nimi zajął, że ja i one byłyśmy w szoku. My mogłyśmy sobie w spokoju poplotkować, a dzieciaki tak go słuchały Dodam, że zazwyczaj spotkania, gdy są dzieciaki wyglądają raczej na chaotyczne, bo to głównie chłopaki, więc się zaraz biją itp.
-
didi123 wrote:Mogliby już wrzucić te wyniki, jak mogą pozwalać na to, żebym tyle czekała. Spędzę popołudnie na co 30 minutowym sprawdzaniu czy już są
Masz wyniki online? Ja muszę odebrać osobiście bo RODO.. Niektórzy fiksują z tą nadinterpretacją..Ja: AMH 1,59
On: teratozoospermia, HBA 50%, DFI 15,72%, HDS 20,58%
01.11.18 początek stymulacji
11.11.18 punkcja
16.11 odwołany transfer - 0 zarodków
26.12.18 dwie kreski naturalnie!!
chłopiec!!
-
Phia wrote:U nas przeciwnie hehe nawet jak szwagierka czy kumpele wpadna z małymi to ja niestety nie poplotkuje hehe a kawa zawsze zimna xD moj sb gada a ja zabawiam haha
Ktoś musi Na pewno będziesz Super-mamą z taką dawką optymizmu, które na pewno udzieli się dalejMoje szczęście
3500 g i 53 cm