Nowe staraczki 2018r.
-
WIADOMOŚĆ
-
Dziewczyny, czy wierzycie we wczesne objawy ciąży? Ja pamiętan, że w pierwszej ciąży objawy zaczęły mi się już 8 dni po stosunku i to były objawy takie jak: bolesność piersi, kłucie jajników, ból w dole brzucha, ból po bokach brzucha, z 3 dni później miałam mdłości lekkie już i potem się nasilało. Dzisiaj jest 7 dni od stosunku i ciągle kłują mnie jajniki, czasami mnie zaboli po bokach i dzisiaj mam bóle w dole brzucha, czyli podobnie jak w pierwszej ciąży, ale nie chcę się nakręcać oczywiście, tylko te bóle mi nie dają spokoju hmm takie skurcze mnie łapią, dzisiaj 18dc, w pierwszej ciąży miałam oqulację w 19dc gdzieś, a w 17dc się kochaliśmy, bo miałam bardzo nieregularne cykle i długie się zdażały, a teraz mam cykle regularne, to uwulka była wcześniej napewno. Jezu jaka ja jestem niecierpliwa haha23.07.2017: Sandra ;*
31.05.2019: wizyta na 13:00
-
nick nieaktualnyJa się nie wypowiadam.. Bo mam tak jasne objawy że nie muszę nawet robić tej bety. To tylko proforma
Piersi duże, bolą tylko od spodu, jakby do okoła, na lewej piersi nie mam normalnie, a wtedy pojawiają mi się żyły.. Skutki są większe
I brak apetytu, Totalnie słodycze mogłyby nie istnieć, a w ogóle jedzenie też. Co niestety po poronieniach nadrabiam
Klucia jajników nie biorę jako objaw z o tak samo bez jak i z..
No i temp na wykresie nagle zaczyna być spokojna.Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 lipca 2018, 11:19
zuzi_c lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyA ja rano wstałam i susza! Normalnie sucho. Niby teraz kremowy jest ale jak na lekarstwo. Możliwe ze ta owu byla wczesniej?
Może jeszcze szansa jest...
Miałam chłopaków wziąć na basen otwarty ale w momencie pogoda się schrzaniła i jedziemy do Rudy po obiedzie. Podobno Aqadrom jest spoko -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyPhia wrote:Melunia sahare trzeba nawilżyć
Ja już sie nie wypowiadam xD
Wczoraj nic nie wyszło. Miałam naturalną antykoncepcje w postacie 9latka w łóżku Bratanek stwierdził że nie umie spać z młodym bo zawsze z mama śpi albo z tata wiec musiałam go wziąć do siebie a moj do młodego ;]Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 lipca 2018, 11:31
-
nick nieaktualnymelunia91 wrote:Odnośnie ? Ja może od Chasi sobie jeden odkupie jak nie zaskocze
Wczoraj nic nie wyszło. Miałam naturalną antykoncepcje w postacie 9latka w łóżku Bratanek stwierdził że nie umie spać z młodym bo zawsze z mama śpi albo z tata wiec musiałam go wziąć do siebie a moj do młodego ;]
Odnośnie waszych objawów i nakręcania się...
Bo cudujecie momentami hehe
Antykoncepcja skuteczna 100% xD -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Ania2014 wrote:Kurcze dzisiaj to mam niespodziankę. @ do mnie przyszła w 30 dc zawsze cykle miałam od 32 dni w górę póki co chyba będzie to najkrótszy cykl w moim życiu
Ja mam teraz najdłuższy już ma 43 dni
Ciśnienie dziś do d.... chyba, bo jedna tabletka już poszła w ruch, a znowu zaczyna mnie głowa boleć.
Zdrzemnęłabym się to by mi przeszło, myślicie, że w pracy nikt nie zauważy hahaWiadomość wyedytowana przez autora: 9 lipca 2018, 11:58
Moje szczęście
Filip 20.05.2019, godz. 11:45
3500 g i 53 cm -
nick nieaktualnydidi123 wrote:Ja mam teraz najdłuższy już ma 43 dni
Ciśnienie dziś do d.... chyba, bo jedna tabletka już poszła w ruch, a znowu zaczyna mnie głowa boleć.
Zdrzemnęłabym się to by mi przeszło, myślicie, że w pracy nikt nie zauważy haha -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Też czekam, ale mój mąż chyba bardziej, bo kazał mi nr zlecenie wysłać, bo on będzie sprawdzał, bo musi to na własne oczy ujrzeć
Nie robię sobie nadziei, bo mam ten negatywny test gdzieś z tyłu głowy, ale kto wie
Moje szczęście
Filip 20.05.2019, godz. 11:45
3500 g i 53 cm -
nick nieaktualny
-
Hej laski! Świetnie się dziś czuję. Rano zrobiłam prolaktynę oraz TSH. Jutro wyniki. Lada chwila przyjedzie kurier z ziołami o. Sroki i tym cudacznym żelem.
Głowę zajęłam sobie dość mocno urlopem. Mimo, że lecimy dopiero pod koniec września, mimo, że w zeszłym roku już tam byłam
A na piątek idę popracować wolontariacko do kociej fundacji. Zrobię sobie kototerapię!Ja: AMH 1,59
On: teratozoospermia, HBA 50%, DFI 15,72%, HDS 20,58%
01.11.18 początek stymulacji
11.11.18 punkcja
16.11 odwołany transfer - 0 zarodków
26.12.18 dwie kreski naturalnie!!
chłopiec!!
-
nick nieaktualny