Nowe staraczki 2018r.
-
WIADOMOŚĆ
-
NowaJaaa wrote:A ja się pochwale, ze 16.07 w 35+2 tygodniu ciąży na swiat przyszedł niespodziewanie nasz Mały Mikołaj.
Opowiadaj jak wam razem po tej stronie?
Jak mozesz pochwal sie zdjęciem bąbelka.
My aktualnie chorzy z Filipem juz od 2tygodni i konca nie widac. Meczy nas kaszel i mamy okropny zielony katar. Mi juz uszy sie zatkaly od kataru.
A tak pozatym to wszystko ok. Mój prezes ma juz 2.5 roku za 2 dni.. szok ale zlecialo.
Niestety mowi po swojemu i jedziemy na badanie sluchu choc wg mnie slyszy idealnie ale lepiej zbadac i mieć pewność. -
Daffi współczuję choroby. Napewno wam ciężko ale w końcu musi być lepiej. Ah ale ten czas leci.
U nas Gremlin ciągle coś przynosi ze żłobka więc co rusz czwartek i piątek siedzimy w domu. Ale mam nadzieję że później już będzie lepiej 🙂Synek 2020 r
Córcia 2022 r -
Nobis wrote:Daffi współczuję choroby. Napewno wam ciężko ale w końcu musi być lepiej. Ah ale ten czas leci.
U nas Gremlin ciągle coś przynosi ze żłobka więc co rusz czwartek i piątek siedzimy w domu. Ale mam nadzieję że później już będzie lepiej 🙂
Gratulacje -
nick nieaktualny
-
Nobis wrote:Bardzo dobrze widzicie 🙂 to była dla nas niespodzianka po przebojach z zajściem w pierwsza ciążę. Uwierzyłam dopiero po czwartym teście tym bardziej że pierwszy zrobiłam ot tak żeby się nie marnował 😉
Ja aktualnie dostalam @ mój cykl trwal 86 dni.. robilam testy ale byly negatywne. Poprostu cos nie zagrało. -
Phio czuje się dobrze. Mdłości z początku ciąży trochę odpuściły i łatwiej się funkcjonuje. Po za tym bardzo zmęczona jestem bo to ciężki czas w pracy. Z pracy lecę po syna do żłobka i tak dzień w dzień 🙂 z jednej strony chce jeszcze pracować ale czuję się wypluta z enwrgii i zastanawiam się nad l4.
Synek 2020 r
Córcia 2022 r -
Nobis gratulacje! Zaraz będzie połowa 🙂🙂
Abi mam nadzieję, że teraz jest lepiej ❤️
Pozdrawiam Was ciepło dziewczyny 🙂🙂
Czas tak szybko płynie ale myślę o Was ciepło 🙂08.2024 FET 8a❌ 😔
06.2024 FET 8a❌
04.2024 FET 4BA ❌
12.2023 FET 3BB ❌
12.2022 FET 4AB 💔 10 tc [*] ♂️ 😔
01.2022 III IMSI InviMed Wro, długi: 29 komórek/19 MII/12 zapłodnień/2x8a, 3bb,4ab,4ba.
25.07.2020 FET 8b: 9dpt bhcg 12, niskie bhcg, krwotoki (krwiaki), niewydolność szyjki 23tc, pessar, hipotrofia - - >ciężki start ale jest na świecie! ♀️💜
12.19 II IMSI AP Kato, długi protokół: 17 komórek/ 8MII/ 4 zapłodnienia/1❄️8b
06.2019 IMSI AP Kato, krótki 12 komórek/7 MII/5 zapłodnień/ 1 zarodek 2BB ET cb 😥 💔
IUI 03.04.19 Invicta Wro
Ja: AMH ok 3; mix G-B/Hashi, łuszczyca, RZS, zrosty, PAI homo, KIR AA, przegroda macicy usunięta, Endometrioza II st. (laparo), 3x histero, po cholecystektomii (10.2023). Cd138✔️ NK 6/1
Mąż: słabo z ilością, upłynnieniem i ruchliwością, MSOME 0%, FDNA 18%; HBA 86%, 96% uszkodzeń główki, wszystkie parametry do kitu.
Walka od 2016 -
Ewo dziękuję i podczytuje pamiętnik. Trzymam kciuki i czekam na dobre wieści od ciebie. Kiedy planujecie podchodzić do transferu?
Dzisiaj dowiedziałam się że tym razem będzie dziewczynka. Tak więc będę miała parkę a synek będzie starszym bratem. Czeka mnie kupowanie ubranek dla dziewczynki. Od dzisiaj też jestem na l4.Synek 2020 r
Córcia 2022 r -
Nobis wrote:Ewo dziękuję i podczytuje pamiętnik. Trzymam kciuki i czekam na dobre wieści od ciebie. Kiedy planujecie podchodzić do transferu?
Dzisiaj dowiedziałam się że tym razem będzie dziewczynka. Tak więc będę miała parkę a synek będzie starszym bratem. Czeka mnie kupowanie ubranek dla dziewczynki. Od dzisiaj też jestem na l4.* IO
* Hashimoto
* Progesteron 💪
* Histeroskopia 05.2021
* Laparoskopia 02.2022 (nie tego człowiek się spodziewał)
* większość wyników w normie -
Nobis wrote:Ewo dziękuję i podczytuje pamiętnik. Trzymam kciuki i czekam na dobre wieści od ciebie. Kiedy planujecie podchodzić do transferu?
Dzisiaj dowiedziałam się że tym razem będzie dziewczynka. Tak więc będę miała parkę a synek będzie starszym bratem. Czeka mnie kupowanie ubranek dla dziewczynki. Od dzisiaj też jestem na l4.Starania od 01.2018r.
Od 03.2020 AP - MP 🥰
Pcos,cykle bezowulacyjne, kir Bx, cytokiny skopane, komórki nk-23%
Stymulacje: clo+pregnyl (2 nieudane), lametta+pregnyl (2 nieudane).
Laparo+histero+drożność - korekta kształtu macicy.
Maz ok
Szczesliwy cykl-gonadotropiny+acard+intralipid+neoparin
15.12.2020r.-pęcherzyk ciążowy
28.12.2020r.- Nasz Dzidziuś ma ❤️
16.07.2021r.- 35tc SN Synuś ❤️
11.04.2023r.- beta 760 Nasz Drugi Cudzie zostań z nami! 🙏🙏
Czekamy na Dziewczynke 😍
-
NowaJaaa wrote:Nobis gratulacje 🙂🙂🙂 w ogóle powiem Wam, ze mi się tez marzy taki naturalny, spontaniczny cud 🥰❤️😍 ✊✊ za zdrowko Maluszka!
To tylko życzyć ci takiego spontanicznego Cudaka ✊* IO
* Hashimoto
* Progesteron 💪
* Histeroskopia 05.2021
Phiczek wrote:To tylko życzyć ci takiego spontanicznego Cudaka ✊
A Ty jak się tam masz? 🙂Starania od 01.2018r.
Od 03.2020 AP - MP 🥰
Pcos,cykle bezowulacyjne, kir Bx, cytokiny skopane, komórki nk-23%
Stymulacje: clo+pregnyl (2 nieudane), lametta+pregnyl (2 nieudane).
Laparo+histero+drożność - korekta kształtu macicy.
Maz ok
Szczesliwy cykl-gonadotropiny+acard+intralipid+neoparin
15.12.2020r.-pęcherzyk ciążowy
28.12.2020r.- Nasz Dzidziuś ma ❤️
16.07.2021r.- 35tc SN Synuś ❤️
11.04.2023r.- beta 760 Nasz Drugi Cudzie zostań z nami! 🙏🙏
Czekamy na Dziewczynke 😍
-
NowaJaaa wrote:Dziękuje 😘
A Ty jak się tam masz? 🙂* IO
* Hashimoto
* Progesteron 💪
* Histeroskopia 05.2021
Napisane mam w pamiętniku. Poczytaj sobie bo drugi raz nie chce mi się tego klepac. Za dużo tego heh
Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 lutego 2022, 08:39
Nobis lubi tę wiadomość
* IO
* Hashimoto
* Progesteron 💪
* Histeroskopia 05.2021
Ja transfer może za rok.
Ogólnie niech Iza prześpi chociaż jedną noc to się zastanowię 🤣 narazie nawet o tym nie myślę ale sam fakt, że moge mieć nadzieję już trzyma mnie w lepszej kondycji.
Całe invitro jest dość ciężkie. To dużo stresu w krótkim czasie. Czy wyniki będą dobre, czy jajka rosną, czy są w nich komórki, czy się zapłodnia, czy żyją, czy dadzą zarodki. Człowiek codziennie obgryza paznokcie że stresu.
Później znowu czy endo rośnie czy zarodek się rozmrozi i to czekanie na betę... Najgorsze... Ale chociaż część z całej tej plejady mam już za sobą więc może później będzie z górki.
Pia będzie dobrze!
Trzeba się oswoić z tym cholerstwem ale można coś z tym zrobić i to jest najważniejsze!08.2024 FET 8a❌ 😔
06.2024 FET 8a❌
04.2024 FET 4BA ❌
12.2023 FET 3BB ❌
12.2022 FET 4AB 💔 10 tc [*] ♂️ 😔
01.2022 III IMSI InviMed Wro, długi: 29 komórek/19 MII/12 zapłodnień/2x8a, 3bb,4ab,4ba.
25.07.2020 FET 8b: 9dpt bhcg 12, niskie bhcg, krwotoki (krwiaki), niewydolność szyjki 23tc, pessar, hipotrofia - - >ciężki start ale jest na świecie! ♀️💜
12.19 II IMSI AP Kato, długi protokół: 17 komórek/ 8MII/ 4 zapłodnienia/1❄️8b
06.2019 IMSI AP Kato, krótki 12 komórek/7 MII/5 zapłodnień/ 1 zarodek 2BB ET cb 😥 💔
IUI 03.04.19 Invicta Wro
Ja: AMH ok 3; mix G-B/Hashi, łuszczyca, RZS, zrosty, PAI homo, KIR AA, przegroda macicy usunięta, Endometrioza II st. (laparo), 3x histero, po cholecystektomii (10.2023). Cd138✔️ NK 6/1
Mąż: słabo z ilością, upłynnieniem i ruchliwością, MSOME 0%, FDNA 18%; HBA 86%, 96% uszkodzeń główki, wszystkie parametry do kitu.
Walka od 2016 -
Ewa
Co będzie to będzie. Z czasem się okażę czy dalej mnie pech prześladuje... Czy w końcu zobaczę te swoje wyczekane słoneczko wychodzące z za chmurek...
* IO
* Hashimoto
* Progesteron 💪
* Histeroskopia 05.2021
* większość wyników w normie