X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Nowe staraczki 2018r.
Odpowiedz

Nowe staraczki 2018r.

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 12 lipca 2018, 19:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    My z malzem też drzemeczka. Melunia szybko objawy się u Ciebie pojawiają mega jeszcze przed zagniezdzeniem ;)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 lipca 2018, 19:33

Malwa133 lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 12 lipca 2018, 19:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Co tu taka cisza? Kazda sie bzyka?:)

Isaura81 lubi tę wiadomość

• Aduszka83 Autorytet

Wysłany: 12 lipca 2018, 19:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja szukam kurtek na zime dla dzieci

...marzenia się spełniają, tylko mocno w nie wierz...
  • nick nieaktualny

Wysłany: 12 lipca 2018, 19:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja niestety dzisiaj samotny wieczór. Jedynie dobra herbata i książka mi towarzyszy. Mój do późna w pracy. Na jutro do pracy już mam przygotowane dla siebie jedzenie i sok wiec już luz.

• Chasia Autorytet

Wysłany: 12 lipca 2018, 19:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja też sama siedze bo mój mąż naprawia samochód na podwórku ;p

mhsv3e5e743bc1b6.png
    mhsv3e5ewwdsajqn.png
  • Ania95 Autorytet

Wysłany: 12 lipca 2018, 19:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Miss, ja też rano biorę euthyrox, więc będę robić tak jak Ty :) na 5 będę miała budzik i wtedy mierzenie, tabletka, toaleta i spać :)

Ja niedawno wróciłam do domu... Masakra! Żadnej sukienki nie znalazłam, która by mi się podobała, a byłam chyba w 15 sklepach! :P wróciłam do domu z butami XD hahahaha wydają się być wygodne, mama nadzieję, że całą noc w nich przetańczę ;) a sukienkę ubiorę, którą mam już w domu od jakiegoś czasu, a ubrałam ją tylko raz.
    Jest koronkowa w kolorze jagodowym. Pasuje do butów, więc ubiorę ją :D

Plamka_92, Applejoy, MissKathy92 lubią tę wiadomość

• Chasia Autorytet

Wysłany: 12 lipca 2018, 20:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ania95 wrote:
    Miss, ja też rano biorę euthyrox, więc będę robić tak jak Ty :) na 5 będę miała budzik i wtedy mierzenie, tabletka, toaleta i spać :)

Ja niedawno wróciłam do domu... Masakra! Żadnej sukienki nie znalazłam, która by mi się podobała, a byłam chyba w 15 sklepach! :P wróciłam do domu z butami XD hahahaha wydają się być wygodne, mama nadzieję, że całą noc w nich przetańczę ;) a sukienkę ubiorę, którą mam już w domu od jakiegoś czasu, a ubrałam ją tylko raz.
    Czyli zakupy udane <3

mhsv3e5e743bc1b6.png
    mhsv3e5ewwdsajqn.png
  • Plamka_92 Autorytet

Wysłany: 12 lipca 2018, 20:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ania95 wrote:

Bo to z reguły tak jest, że jak się czegoś szuka to nie można znaleźć nic ciekawego ;p

atdc2n0a7fxt5xal.png
    28.04.2020
    2940 g 54 cm Szczęścia

01.2021 puste jajo (* 8 tc)
  • Ania95 Autorytet

Wysłany: 12 lipca 2018, 20:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Chasia wrote:
    Czyli zakupy udane <3

Tak :) chociaż się nabiegałam po tych sklepach niepotrzebnie :P a jeszcze czeka mnie pilatesik :D

Applejoy lubi tę wiadomość

• Ania95 Autorytet

Wysłany: 12 lipca 2018, 20:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Plamka_92 wrote:
    Bo to z reguły tak jest, że jak się czegoś szuka to nie można znaleźć nic ciekawego ;p

No właśnie :) szkoda, że tak późno zaczęłam szukać sukienki, bo może przez internet bym coś zamówiła, a tak to nie ma już czasu ;)

• nick nieaktualny

Wysłany: 12 lipca 2018, 20:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja za tydzień n A wesele i testowanie haha :D

• Chasia Autorytet

Wysłany: 12 lipca 2018, 20:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    noo dokladnie :D

mhsv3e5e743bc1b6.png
    mhsv3e5ewwdsajqn.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 12 lipca 2018, 20:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ania95 wrote:
    Tak właśnie robię od kilku miesięcy budzik mam ustawiony na 5:15 na cały tydzień z tym ze w weekend biorę tabletkę i kładę się spać znowu. Niestety w tygodniu tak wcześnie wstaje.

Dzisiaj dostałam telefon i w przyszłym tygodniu mam rozmowę kwalifikacyjną. Tylko rekrutacja mi się nie podoba bo najpierw jest test potem test na komputerze a na końcu rozmowa kwalifikacyjna wiec to wszystko może potrwać do 4 godzin tak mi powiedziała pani przez telefon.

• nick nieaktualny

Wysłany: 12 lipca 2018, 20:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ostatnio weselne testowanie jest szczesliwe.
    Ja marze o prysznicu i spaniu ale moj dopiero wrocil i muszs nakarmic samca.potem do lozka.myslicie ze po tym bromergonie tak pozno sie odzywa nieprzytomnosc ?

• nick nieaktualny

Wysłany: 12 lipca 2018, 20:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ania2014 wrote:
    Tak właśnie robię od kilku miesięcy budzik mam ustawiony na 5:15 na cały tydzień z tym ze w weekend biorę tabletkę i kładę się spać znowu. Niestety w tygodniu tak wcześnie wstaje.

Dzisiaj dostałam telefon i w przyszłym tygodniu mam rozmowę kwalifikacyjną. Tylko rekrutacja mi się nie podoba bo najpierw jest test potem test na komputerze a na końcu rozmowa kwalifikacyjna wiec to wszystko może potrwać do 4 godzin tak mi powiedziała pani przez telefon.
    Nią też tak wstaje więc mirzę temp o 5.00 wstaje biorę tabletkę i się ogarniam :) będziemy trzymać mocno kciuki za rozmowę:*

• nick nieaktualny

Wysłany: 12 lipca 2018, 20:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U mnie też dzis samotny wieczor bo moj ma do pracy na noc a burza sie zapowiada:( a ja sie tak boje:(

Bylam dziś w pepco, jejku ale sporo rzeczy bylo przecenionych dla maluszkow. Ja juz mialam je w rekach, ale oprzytomnialam i odlozylam.

• nick nieaktualny

Wysłany: 12 lipca 2018, 20:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gdyby mi się przydarzył sukces Marzy i Marzika weselny to bym się cieszyła, ale jak już wspominałam nic A nic na to nie wskazuje :D wszystko jak co miesiąc :D

Marza89 lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mila jeszcze przyjdzis czas...ja na ali express juz mam milion rzeczy w ulubionych ;)

milea.26 lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ania2014 wrote:

Bede trzymac kciuki:) ja dzis wyslalam na 2 ogloszenia cv i zobaczymy. U mnie kiepsko z praca. A ja juz wariuje w domu.

• nick nieaktualny

Wysłany: 12 lipca 2018, 20:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mama36 wrote:
    Mila jeszcze przyjdzis czas...ja na ali express juz mam milion rzeczy w ulubionych ;)
    Oby oby:)
    Mam nadzieje ze za rok o tej porze polowa z Nas bedzie tulic dzieciaczki a druga polowa bedzie szykowac sie do porodu:)

Mama36, Malwa13, MissKathy92 lubią tę wiadomość

‹‹ 194 195 196 197 198 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Bolesne miesiączki - skąd się biorą bóle miesiączkowe? Przyczyny, objawy, leczenie.

Bolesne miesiączki mogą występować nawet u 75% kobiet w wieku rozrodczym! Jakie są najczęstsze przyczyny bólu miesiączkowego? Czym jest bolesne miesiączkowanie pierwotne, a czym wtórne? Kiedy bolesne miesiączkowanie wymaga konsultacji z lekarzem? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Kluczowe składniki dla przyszłej Mamy, czyli co warto suplementować w ciąży

Ciąża to odmienny i wyjątkowy stan, który jest jednocześnie dużym wyzwaniem dla organizmu kobiety. To czas, kiedy zmienia się zapotrzebowanie na składniki odżywcze. Które z nich są szczególnie istotne dla przyszłej mamy i dla rozwijającego się dziecka? Co warto suplementować w ciąży, aby zadbać o zdrowie i rozwój maluszka? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak pielęgnować skórę podczas ciąży?

W czasie ciąży skóra wymaga specjalnego traktowania - wystarczy poświęcić kilka minut dziennie, aby zadbać o jej dobrą kondycję i sprawić, by była bardziej elastyczna. Może to być bardzo pomocne w zminimalizowaniu ryzyka powstania rozstępów. Sprawdź, jak pielęgnować skórę podczas ciąży. 

CZYTAJ WIĘCEJ