X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Nowe staraczki 2018r.
Odpowiedz

Nowe staraczki 2018r.

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 12 lipca 2018, 19:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    My z malzem też drzemeczka. Melunia szybko objawy się u Ciebie pojawiają mega jeszcze przed zagniezdzeniem ;)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 lipca 2018, 19:33

Malwa133 lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 12 lipca 2018, 19:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Co tu taka cisza? Kazda sie bzyka?:)

Isaura81 lubi tę wiadomość

• Aduszka83 Autorytet

Wysłany: 12 lipca 2018, 19:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja szukam kurtek na zime dla dzieci

...marzenia się spełniają, tylko mocno w nie wierz...
  • nick nieaktualny

Wysłany: 12 lipca 2018, 19:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja niestety dzisiaj samotny wieczór. Jedynie dobra herbata i książka mi towarzyszy. Mój do późna w pracy. Na jutro do pracy już mam przygotowane dla siebie jedzenie i sok wiec już luz.

• Chasia Autorytet

Wysłany: 12 lipca 2018, 19:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja też sama siedze bo mój mąż naprawia samochód na podwórku ;p

mhsv3e5e743bc1b6.png
    mhsv3e5ewwdsajqn.png
  • Ania95 Autorytet

Wysłany: 12 lipca 2018, 19:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Miss, ja też rano biorę euthyrox, więc będę robić tak jak Ty :) na 5 będę miała budzik i wtedy mierzenie, tabletka, toaleta i spać :)

Ja niedawno wróciłam do domu... Masakra! Żadnej sukienki nie znalazłam, która by mi się podobała, a byłam chyba w 15 sklepach! :P wróciłam do domu z butami XD hahahaha wydają się być wygodne, mama nadzieję, że całą noc w nich przetańczę ;) a sukienkę ubiorę, którą mam już w domu od jakiegoś czasu, a ubrałam ją tylko raz.
    Jest koronkowa w kolorze jagodowym. Pasuje do butów, więc ubiorę ją :D

Plamka_92, Applejoy, MissKathy92 lubią tę wiadomość

• Chasia Autorytet

Wysłany: 12 lipca 2018, 20:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ania95 wrote:
    Miss, ja też rano biorę euthyrox, więc będę robić tak jak Ty :) na 5 będę miała budzik i wtedy mierzenie, tabletka, toaleta i spać :)

Ja niedawno wróciłam do domu... Masakra! Żadnej sukienki nie znalazłam, która by mi się podobała, a byłam chyba w 15 sklepach! :P wróciłam do domu z butami XD hahahaha wydają się być wygodne, mama nadzieję, że całą noc w nich przetańczę ;) a sukienkę ubiorę, którą mam już w domu od jakiegoś czasu, a ubrałam ją tylko raz.
    Czyli zakupy udane <3

mhsv3e5e743bc1b6.png
    mhsv3e5ewwdsajqn.png
  • Plamka_92 Autorytet

Wysłany: 12 lipca 2018, 20:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ania95 wrote:

Bo to z reguły tak jest, że jak się czegoś szuka to nie można znaleźć nic ciekawego ;p

atdc2n0a7fxt5xal.png
    28.04.2020
    2940 g 54 cm Szczęścia

01.2021 puste jajo (* 8 tc)
  • Ania95 Autorytet

Wysłany: 12 lipca 2018, 20:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Chasia wrote:
    Czyli zakupy udane <3

Tak :) chociaż się nabiegałam po tych sklepach niepotrzebnie :P a jeszcze czeka mnie pilatesik :D

Applejoy lubi tę wiadomość

• Ania95 Autorytet

Wysłany: 12 lipca 2018, 20:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Plamka_92 wrote:
    Bo to z reguły tak jest, że jak się czegoś szuka to nie można znaleźć nic ciekawego ;p

No właśnie :) szkoda, że tak późno zaczęłam szukać sukienki, bo może przez internet bym coś zamówiła, a tak to nie ma już czasu ;)

• nick nieaktualny

Wysłany: 12 lipca 2018, 20:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja za tydzień n A wesele i testowanie haha :D

• Chasia Autorytet

Wysłany: 12 lipca 2018, 20:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    noo dokladnie :D

mhsv3e5e743bc1b6.png
    mhsv3e5ewwdsajqn.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 12 lipca 2018, 20:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ania95 wrote:
    Tak właśnie robię od kilku miesięcy budzik mam ustawiony na 5:15 na cały tydzień z tym ze w weekend biorę tabletkę i kładę się spać znowu. Niestety w tygodniu tak wcześnie wstaje.

Dzisiaj dostałam telefon i w przyszłym tygodniu mam rozmowę kwalifikacyjną. Tylko rekrutacja mi się nie podoba bo najpierw jest test potem test na komputerze a na końcu rozmowa kwalifikacyjna wiec to wszystko może potrwać do 4 godzin tak mi powiedziała pani przez telefon.

• nick nieaktualny

Wysłany: 12 lipca 2018, 20:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ostatnio weselne testowanie jest szczesliwe.
    Ja marze o prysznicu i spaniu ale moj dopiero wrocil i muszs nakarmic samca.potem do lozka.myslicie ze po tym bromergonie tak pozno sie odzywa nieprzytomnosc ?

• nick nieaktualny

Wysłany: 12 lipca 2018, 20:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ania2014 wrote:
    Tak właśnie robię od kilku miesięcy budzik mam ustawiony na 5:15 na cały tydzień z tym ze w weekend biorę tabletkę i kładę się spać znowu. Niestety w tygodniu tak wcześnie wstaje.

Dzisiaj dostałam telefon i w przyszłym tygodniu mam rozmowę kwalifikacyjną. Tylko rekrutacja mi się nie podoba bo najpierw jest test potem test na komputerze a na końcu rozmowa kwalifikacyjna wiec to wszystko może potrwać do 4 godzin tak mi powiedziała pani przez telefon.
    Nią też tak wstaje więc mirzę temp o 5.00 wstaje biorę tabletkę i się ogarniam :) będziemy trzymać mocno kciuki za rozmowę:*

• nick nieaktualny

Wysłany: 12 lipca 2018, 20:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U mnie też dzis samotny wieczor bo moj ma do pracy na noc a burza sie zapowiada:( a ja sie tak boje:(

Bylam dziś w pepco, jejku ale sporo rzeczy bylo przecenionych dla maluszkow. Ja juz mialam je w rekach, ale oprzytomnialam i odlozylam.

• nick nieaktualny

Wysłany: 12 lipca 2018, 20:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gdyby mi się przydarzył sukces Marzy i Marzika weselny to bym się cieszyła, ale jak już wspominałam nic A nic na to nie wskazuje :D wszystko jak co miesiąc :D

Marza89 lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mila jeszcze przyjdzis czas...ja na ali express juz mam milion rzeczy w ulubionych ;)

milea.26 lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ania2014 wrote:

Bede trzymac kciuki:) ja dzis wyslalam na 2 ogloszenia cv i zobaczymy. U mnie kiepsko z praca. A ja juz wariuje w domu.

• nick nieaktualny

Wysłany: 12 lipca 2018, 20:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mama36 wrote:
    Mila jeszcze przyjdzis czas...ja na ali express juz mam milion rzeczy w ulubionych ;)
    Oby oby:)
    Mam nadzieje ze za rok o tej porze polowa z Nas bedzie tulic dzieciaczki a druga polowa bedzie szykowac sie do porodu:)

Mama36, Malwa13, MissKathy92 lubią tę wiadomość

‹‹ 194 195 196 197 198 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

10 najczęstszych obaw kobiet w ciąży, czyli czego boją się kobiety w ciąży

Lęk i różnego rodzaju obawy to naturalny towarzysz kobiety w ciąży. Czego boi się większość kobiet oczekujących dziecka? Bólu porodowego, urodzenia chorego dziecka, utraty atrakcyjności czy może zrujnowania życia seksualnego po porodzie? Czego obawiasz się Ty? Przeczytaj czy zasadne jest zamartwianie się i jak sobie radzić, aby nasze obawy nie sprawdziły się.

CZYTAJ WIĘCEJ

Mierzenie temperatury podczas starań o dziecko - kiedy owulacja i dni płodne?

Temperatura ciała jest reakcją naszego organizmu na to co się w nim dzieje. Prawie wszyscy wiedzą, że temperatura ciała informuje nas, o tym, że nasz organizm walczy z infekcją. Niewiele osób zaś wie, że temperatura ciała może również dawać zaskakująco dokładne informacje na temat płodności kobiety! Wystarczą zaledwie 3 minuty dziennie, a nie wydając ani grosza dowiesz się więcej niż możesz przypuszczać. Sprawdź, po co mierzyć temperaturę podczas starania o ciążę. Dowiedz się, jak prawidłowo mierzyć temperaturę i w jaki sposób OvuFriend Ci w tym pomoże! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Dieta w ciąży - 10 najważniejszych zasad dla ciężarnej

O zdrowym odżywaniu i diecie w ciąży zostało napisane i powiedziane wiele. Zbyt duża ilość informacji potrafi przytłoczyć każdego. Przestrzeganie wszystkich tych zasad wydaje się wręcz niemożliwe. Jak zatem odróżnić rzeczy ważne od tych mniej istotnych? Zapytaliśmy znaną dietetyczkę Sylwię Leszczyńską co jest naprawdę ważne w diecie kobiet w ciąży. Przeczytaj co robić, aby zapewnić zdrowie sobie i swojemu dziecku! 

CZYTAJ WIĘCEJ