Nowe staraczki 2018r.
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Miss, ja też rano biorę euthyrox, więc będę robić tak jak Ty na 5 będę miała budzik i wtedy mierzenie, tabletka, toaleta i spać
Ja niedawno wróciłam do domu... Masakra! Żadnej sukienki nie znalazłam, która by mi się podobała, a byłam chyba w 15 sklepach! wróciłam do domu z butami hahahaha wydają się być wygodne, mama nadzieję, że całą noc w nich przetańczę a sukienkę ubiorę, którą mam już w domu od jakiegoś czasu, a ubrałam ją tylko raz.
Jest koronkowa w kolorze jagodowym. Pasuje do butów, więc ubiorę jąPlamka_92, Applejoy, MissKathy92 lubią tę wiadomość
-
Ania95 wrote:Miss, ja też rano biorę euthyrox, więc będę robić tak jak Ty na 5 będę miała budzik i wtedy mierzenie, tabletka, toaleta i spać
Ja niedawno wróciłam do domu... Masakra! Żadnej sukienki nie znalazłam, która by mi się podobała, a byłam chyba w 15 sklepach! wróciłam do domu z butami hahahaha wydają się być wygodne, mama nadzieję, że całą noc w nich przetańczę a sukienkę ubiorę, którą mam już w domu od jakiegoś czasu, a ubrałam ją tylko raz.
Jest koronkowa w kolorze jagodowym. Pasuje do butów, więc ubiorę ją -
Ania95 wrote:Miss, ja też rano biorę euthyrox, więc będę robić tak jak Ty na 5 będę miała budzik i wtedy mierzenie, tabletka, toaleta i spać
Jest koronkowa w kolorze jagodowym. Pasuje do butów, więc ubiorę ją
Bo to z reguły tak jest, że jak się czegoś szuka to nie można znaleźć nic ciekawego ;p
28.04.2020
2940 g 54 cm Szczęścia
01.2021 puste jajo (* 8 tc) -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyAnia95 wrote:Miss, ja też rano biorę euthyrox, więc będę robić tak jak Ty na 5 będę miała budzik i wtedy mierzenie, tabletka, toaleta i spać
Dzisiaj dostałam telefon i w przyszłym tygodniu mam rozmowę kwalifikacyjną. Tylko rekrutacja mi się nie podoba bo najpierw jest test potem test na komputerze a na końcu rozmowa kwalifikacyjna wiec to wszystko może potrwać do 4 godzin tak mi powiedziała pani przez telefon. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyAnia2014 wrote:Tak właśnie robię od kilku miesięcy budzik mam ustawiony na 5:15 na cały tydzień z tym ze w weekend biorę tabletkę i kładę się spać znowu. Niestety w tygodniu tak wcześnie wstaje.
Dzisiaj dostałam telefon i w przyszłym tygodniu mam rozmowę kwalifikacyjną. Tylko rekrutacja mi się nie podoba bo najpierw jest test potem test na komputerze a na końcu rozmowa kwalifikacyjna wiec to wszystko może potrwać do 4 godzin tak mi powiedziała pani przez telefon. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyAnia2014 wrote:Tak właśnie robię od kilku miesięcy budzik mam ustawiony na 5:15 na cały tydzień z tym ze w weekend biorę tabletkę i kładę się spać znowu. Niestety w tygodniu tak wcześnie wstaje.
nick nieaktualnyMama36 wrote:Mila jeszcze przyjdzis czas...ja na ali express juz mam milion rzeczy w ulubionych
Mam nadzieje ze za rok o tej porze polowa z Nas bedzie tulic dzieciaczki a druga polowa bedzie szykowac sie do porodu:)Mama36, Malwa13, MissKathy92 lubią tę wiadomość