X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Nowe staraczki 2018r.
Odpowiedz

Nowe staraczki 2018r.

Oceń ten wątek:
  • Plamka_92 Autorytet

Wysłany: 12 lipca 2018, 20:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    milea.26 wrote:
    Oby oby:)
    Mam nadzieje ze za rok o tej porze polowa z Nas bedzie tulic dzieciaczki a druga polowa bedzie szykowac sie do porodu:)

To by było coś cudownego :)

atdc2n0a7fxt5xal.png
    28.04.2020
    2940 g 54 cm Szczęścia

01.2021 puste jajo (* 8 tc)
  • Applejoy Autorytet

Wysłany: 12 lipca 2018, 20:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny w pretty girl są piękne sukienki - byłam ostatnio i były mega przeceny i kupiłam taką piękną w groszki :) może Ania95 na Twoje wesele tez coś się znajdzie :)

1bab7e35e8.png[/url]
  • nick nieaktualny

Wysłany: 12 lipca 2018, 20:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Plamka_92 wrote:
    To by było coś cudownego :)
    To bedzie cos cudownego:)
    Zobaczycie:) wszyskim sie w koncu uda:)

Plamka_92 lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 12 lipca 2018, 20:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    milea.26 wrote:
    Bede trzymac kciuki:) ja dzis wyslalam na 2 ogloszenia cv i zobaczymy. U mnie kiepsko z praca. A ja juz wariuje w domu.
    Ja jestem w tej komfortowej sytuacji ze mam prace ale szukam nowej bo zmiany ustawy spowodują pewnie redukcję estetów wiec zobaczę jak rynek pracy wyglada. Ale chętnie oddam moje miejsce tobie ale pewnie Wrocław cię nie interesuje .

• nick nieaktualny

Wysłany: 12 lipca 2018, 20:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mogę się do czegoś przyznać? Trochę się boję, że wszystkie przejdziecie do listy zafasolkowanych A ja zostanę hihi:D ale życzę Wam tego bardzo bardzo:* :D

• nick nieaktualny

Wysłany: 12 lipca 2018, 20:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nie bój się bo będziesz tam z naimi :-)

• MissKathy92 Autorytet

Wysłany: 12 lipca 2018, 20:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ania95 wrote:
    Miss, ja też rano biorę euthyrox, więc będę robić tak jak Ty :) na 5 będę miała budzik i wtedy mierzenie, tabletka, toaleta i spać :)

Ja niedawno wróciłam do domu... Masakra! Żadnej sukienki nie znalazłam, która by mi się podobała, a byłam chyba w 15 sklepach! :P wróciłam do domu z butami XD hahahaha wydają się być wygodne, mama nadzieję, że całą noc w nich przetańczę ;) a sukienkę ubiorę, którą mam już w domu od jakiegoś czasu, a ubrałam ją tylko raz.
    Jest koronkowa w kolorze jagodowym. Pasuje do butów, więc ubiorę ją :D
    Ja dokładnie tak robię :D budzę się, mierze, biorę tabletkę, idę siku i dalej w kime :D tak jest idealnie :)
    Co do sukienki to dobrze że masz w zanadrzu jakaś a buciki na pewno się przydadzą :) zawsze tak jest że jak się czegoś szuka to się nie znajduje :D

Ania95 lubi tę wiadomość

Czekamy na małą Liliankę ❤️❤️❤️
    Listopad 2021 ❤️

klz96iyeimbp5oxr.png
    Amelia ur. 8.10.2019, cc (40+3), 4440g, 57cm, 10pkt
  • MissKathy92 Autorytet

Wysłany: 12 lipca 2018, 20:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    milea.26 wrote:
    Oby oby:)
    Mam nadzieje ze za rok o tej porze polowa z Nas bedzie tulic dzieciaczki a druga polowa bedzie szykowac sie do porodu:)
    Ja to wiem że tak będzie <3

Czekamy na małą Liliankę ❤️❤️❤️
    Listopad 2021 ❤️

klz96iyeimbp5oxr.png
    Amelia ur. 8.10.2019, cc (40+3), 4440g, 57cm, 10pkt
  • Sandersik Autorytet

Wysłany: 12 lipca 2018, 20:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    milea.26 wrote:
    Co tu taka cisza? Kazda sie bzyka?:)

Hehehe ja juz po :P i muszę znowu nas nadrabiać:) szalone kobiety ;) tez obstawiam sobotę, ale mam podejście na luzie :) zamierzam w ogóle o tym nie myśleć:)

• nick nieaktualny

Wysłany: 12 lipca 2018, 20:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Malwa13 wrote:
    My z malzem też drzemeczka. Melunia szybko objawy się u Ciebie pojawiają mega jeszcze przed zagniezdzeniem ;)

Hahaha no. Wlasnie sama sie zastanawiam co jest grane i czy w ogle mozliwe xD ale w ciazy biochemicznej mialam identycznie...

• Plamka_92 Autorytet

Wysłany: 12 lipca 2018, 20:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Malwa13 wrote:
    Mogę się do czegoś przyznać? Trochę się boję, że wszystkie przejdziecie do listy zafasolkowanych A ja zostanę hihi:D ale życzę Wam tego bardzo bardzo:* :D

Malwa nawet nie ma takiej opcji :D :*

atdc2n0a7fxt5xal.png
    28.04.2020
    2940 g 54 cm Szczęścia

• nick nieaktualny

Wysłany: 12 lipca 2018, 20:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    melunia91 wrote:
    Hahaha no. Wlasnie sama sie zastanawiam co jest grane i czy w ogle mozliwe xD ale w ciazy biochemicznej mialam identycznie...
    Może taki masz wrażliwy organizm na zmiany hormonalne :* trzymam kciuki:D

• Plamka_92 Autorytet

Wysłany: 12 lipca 2018, 20:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sandersik wrote:
    Hehehe ja juz po :P i muszę znowu nas nadrabiać:) szalone kobiety ;) tez obstawiam sobotę, ale mam podejście na luzie :) zamierzam w ogóle o tym nie myśleć:)

No właśnie dzisiaj jakoś wyjątkowo spokojnie na wątku jest :P

atdc2n0a7fxt5xal.png
    28.04.2020
    2940 g 54 cm Szczęścia

• nick nieaktualny

Wysłany: 12 lipca 2018, 20:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sandersik wrote:
    Sandersik dzialajcie dzisiaj jutro w sobotę niedzielę i poniedziałek niech tam czeka armia żołnierzykow na księżniczkę komórkę :D

Sandersik lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 12 lipca 2018, 20:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Malwa13 wrote:
    Może taki masz wrażliwy organizm na zmiany hormonalne :* trzymam kciuki:D

Szczerze - ja myslalam ze sie ze mnie wysmiewasz...

• nick nieaktualny

Wysłany: 12 lipca 2018, 20:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Plamka_92 wrote:
    No właśnie dzisiaj jakoś wyjątkowo spokojnie na wątku jest :P
    Phia gdzieś przepadła:D

• Sandersik Autorytet

Wysłany: 12 lipca 2018, 20:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Malwa13 wrote:

Kochana! Taka opcja nawet nie wchodzi w grę, bedziemy na tym wątku wszystkie siedzieć az w koncu kazda z nas bedzie juz zafasolkowana i założymy nowy wątek "wybzykane i zafasolkowane" tak więc nie bój się nie zostaniesz sama!

melunia91, Aduszka83, MissKathy92 lubią tę wiadomość

• Ania95 Autorytet

Wysłany: 12 lipca 2018, 20:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Applejoy wrote:
    Dziewczyny w pretty girl są piękne sukienki - byłam ostatnio i były mega przeceny i kupiłam taką piękną w groszki :) może Ania95 na Twoje wesele tez coś się znajdzie :)

Ja już nie mam czasu, żeby szukać :D jutro od 9 do 20 pracuję, a w sobotę już wesele :D ale następnym razem na pewno tam zajrzę :) kolejne wesele już we wrześniu :D

Applejoy lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 12 lipca 2018, 20:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sandersik ja obstawiam zebysxie sie kochali od jutra do poniedzialku :)

Wiesz Malwa. Jak to ja. Ale jak juz leze na plecach sobie normalnie. I moj maz patrzy sie na mnie o stwierdza: ja wiem ze masz duze piersi ale normalnie jakby Ci sie napompowaly...
    To cos w tym jest...

Sandersik lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 12 lipca 2018, 20:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    melunia91 wrote:
    Szczerze - ja myslalam ze sie ze mnie wysmiewasz...
    Nigdy w życiu!!!! Ja sobie takie objawy już wmawialam, że jakby się można było z kogoś pośmiać to że mnie :D albo jak oglądałam testy pod światłem :D ka całym sercem trzymam kciuki za Twojego silnego fasolka :* ja to codziennie sprawdzam czy mnie piersi bolą A tu nic hihi ja bym chciała mieć jakiś objaw dający nadzieję :) :*

‹‹ 195 196 197 198 199 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Pierwsze objawy ciąży - po czym poznać, że możesz być w ciąży

Starając się zajść w ciążę, często nie potrafimy przestać interpretować każdego, nawet najmniejszego ukłucia w jajniku i nie traktować go jako potencjalnego objawu ciąży. Które z objawów mogą faktycznie coś znaczyć i z czym możemy je pomylić? Które z objawów ciążowych na wczesnym etapie ciąży są po prostu rzadko spotykane? Zapoznaj się z listą pierwszych objawów ciążowych!

CZYTAJ WIĘCEJ

Witaminy na męską płodność - które najważniejsze?

Powszechnie wiadomo, że witaminy są niezbędne dla prawidłowego funkcjonowania organizmu człowieka. Jaką jednak rolę odgrywają witaminy na męską płodność? Po jakie produkty sięgać, by dostarczać witamin, które mogą poprawić jakość nasienia i zwiększyć szanse na zajście w ciążę? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak w naturalny sposób zwiększyć swoje szanse na zajście w ciążę?

W dzisiejszych czasach wiele par zmaga się z problemem niepłodności. Szacuje się, że w krajach rozwiniętych od 10 do 12% kobiet ma problem z zajściem w ciążę. Dane w Polsce także nie napawają optymizmem, gdyż nawet 20% par w wieku rozrodczym cierpi na niepłodność. Powodów takiego stanu rzeczy jest dużo. Przeczytaj jak w naturalny sposób zwiększyć swoje szanse na zajście w ciążę, za pomocą ziól i odpowiedniej diety.   

CZYTAJ WIĘCEJ