Nowe staraczki 2018r.
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyJa jestem w tej komfortowej sytuacji ze mam prace ale szukam nowej bo zmiany ustawy spowodują pewnie redukcję estetów wiec zobaczę jak rynek pracy wyglada. Ale chętnie oddam moje miejsce tobie ale pewnie Wrocław cię nie interesuje .milea.26 wrote:Bede trzymac kciuki:) ja dzis wyslalam na 2 ogloszenia cv i zobaczymy. U mnie kiepsko z praca. A ja juz wariuje w domu.
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Ja dokładnie tak robięAnia95 wrote:Miss, ja też rano biorę euthyrox, więc będę robić tak jak Ty
na 5 będę miała budzik i wtedy mierzenie, tabletka, toaleta i spać 
Ja niedawno wróciłam do domu... Masakra! Żadnej sukienki nie znalazłam, która by mi się podobała, a byłam chyba w 15 sklepach!
wróciłam do domu z butami
hahahaha wydają się być wygodne, mama nadzieję, że całą noc w nich przetańczę
a sukienkę ubiorę, którą mam już w domu od jakiegoś czasu, a ubrałam ją tylko raz.
Jest koronkowa w kolorze jagodowym. Pasuje do butów, więc ubiorę ją
budzę się, mierze, biorę tabletkę, idę siku i dalej w kime
tak jest idealnie 
Co do sukienki to dobrze że masz w zanadrzu jakaś a buciki na pewno się przydadzą
zawsze tak jest że jak się czegoś szuka to się nie znajduje
Ania95 lubi tę wiadomość
-
Ja to wiem że tak będziemilea.26 wrote:Oby oby:)
Mam nadzieje ze za rok o tej porze polowa z Nas bedzie tulic dzieciaczki a druga polowa bedzie szykowac sie do porodu:)
-
nick nieaktualny
-
Malwa13 wrote:Mogę się do czegoś przyznać? Trochę się boję, że wszystkie przejdziecie do listy zafasolkowanych A ja zostanę hihi:D ale życzę Wam tego bardzo bardzo:*

Malwa nawet nie ma takiej opcji
:*

28.04.2020
2940 g 54 cm Szczęścia
01.2021 puste jajo (* 8 tc) -
nick nieaktualny
-
Sandersik wrote:Hehehe ja juz po
i muszę znowu nas nadrabiać
szalone kobiety
tez obstawiam sobotę, ale mam podejście na luzie
zamierzam w ogóle o tym nie myśleć
No właśnie dzisiaj jakoś wyjątkowo spokojnie na wątku jest

28.04.2020
2940 g 54 cm Szczęścia
01.2021 puste jajo (* 8 tc) -
nick nieaktualnySandersik dzialajcie dzisiaj jutro w sobotę niedzielę i poniedziałek niech tam czeka armia żołnierzykow na księżniczkę komórkęSandersik wrote:Hehehe ja juz po
i muszę znowu nas nadrabiać
szalone kobiety
tez obstawiam sobotę, ale mam podejście na luzie
zamierzam w ogóle o tym nie myśleć
Sandersik lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Malwa13 wrote:Mogę się do czegoś przyznać? Trochę się boję, że wszystkie przejdziecie do listy zafasolkowanych A ja zostanę hihi:D ale życzę Wam tego bardzo bardzo:*

Kochana! Taka opcja nawet nie wchodzi w grę, bedziemy na tym wątku wszystkie siedzieć az w koncu kazda z nas bedzie juz zafasolkowana i założymy nowy wątek "wybzykane i zafasolkowane" tak więc nie bój się nie zostaniesz sama!
melunia91, Aduszka83, MissKathy92 lubią tę wiadomość
-
Applejoy wrote:Dziewczyny w pretty girl są piękne sukienki - byłam ostatnio i były mega przeceny i kupiłam taką piękną w groszki
może Ania95 na Twoje wesele tez coś się znajdzie 
Ja już nie mam czasu, żeby szukać
jutro od 9 do 20 pracuję, a w sobotę już wesele
ale następnym razem na pewno tam zajrzę
kolejne wesele już we wrześniu
Applejoy lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnySandersik ja obstawiam zebysxie sie kochali od jutra do poniedzialku

Wiesz Malwa. Jak to ja. Ale jak juz leze na plecach sobie normalnie. I moj maz patrzy sie na mnie o stwierdza: ja wiem ze masz duze piersi ale normalnie jakby Ci sie napompowaly...
To cos w tym jest...
Sandersik lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyNigdy w życiu!!!! Ja sobie takie objawy już wmawialam, że jakby się można było z kogoś pośmiać to że mniemelunia91 wrote:Szczerze - ja myslalam ze sie ze mnie wysmiewasz...
albo jak oglądałam testy pod światłem
ka całym sercem trzymam kciuki za Twojego silnego fasolka :* ja to codziennie sprawdzam czy mnie piersi bolą A tu nic hihi ja bym chciała mieć jakiś objaw dający nadzieję
:*

[/url]