Nowe staraczki 2018r.
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnymilea.26 wrote:Bede trzymac kciuki:) ja dzis wyslalam na 2 ogloszenia cv i zobaczymy. U mnie kiepsko z praca. A ja juz wariuje w domu.
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Ania95 wrote:Miss, ja też rano biorę euthyrox, więc będę robić tak jak Ty na 5 będę miała budzik i wtedy mierzenie, tabletka, toaleta i spać
Ja niedawno wróciłam do domu... Masakra! Żadnej sukienki nie znalazłam, która by mi się podobała, a byłam chyba w 15 sklepach! wróciłam do domu z butami hahahaha wydają się być wygodne, mama nadzieję, że całą noc w nich przetańczę a sukienkę ubiorę, którą mam już w domu od jakiegoś czasu, a ubrałam ją tylko raz.
Jest koronkowa w kolorze jagodowym. Pasuje do butów, więc ubiorę ją
Co do sukienki to dobrze że masz w zanadrzu jakaś a buciki na pewno się przydadzą zawsze tak jest że jak się czegoś szuka to się nie znajdujeAnia95 lubi tę wiadomość
-
milea.26 wrote:Oby oby:)
Mam nadzieje ze za rok o tej porze polowa z Nas bedzie tulic dzieciaczki a druga polowa bedzie szykowac sie do porodu:) -
nick nieaktualny
-
Malwa13 wrote:Mogę się do czegoś przyznać? Trochę się boję, że wszystkie przejdziecie do listy zafasolkowanych A ja zostanę hihi:D ale życzę Wam tego bardzo bardzo:*
Malwa nawet nie ma takiej opcji :*
28.04.2020
2940 g 54 cm Szczęścia
01.2021 puste jajo (* 8 tc) -
nick nieaktualny
-
Sandersik wrote:Hehehe ja juz po i muszę znowu nas nadrabiać szalone kobiety tez obstawiam sobotę, ale mam podejście na luzie zamierzam w ogóle o tym nie myśleć
No właśnie dzisiaj jakoś wyjątkowo spokojnie na wątku jest
28.04.2020
2940 g 54 cm Szczęścia
01.2021 puste jajo (* 8 tc) -
nick nieaktualnySandersik wrote:Hehehe ja juz po i muszę znowu nas nadrabiać szalone kobiety tez obstawiam sobotę, ale mam podejście na luzie zamierzam w ogóle o tym nie myśleć
Sandersik lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Malwa13 wrote:Mogę się do czegoś przyznać? Trochę się boję, że wszystkie przejdziecie do listy zafasolkowanych A ja zostanę hihi:D ale życzę Wam tego bardzo bardzo:*
Kochana! Taka opcja nawet nie wchodzi w grę, bedziemy na tym wątku wszystkie siedzieć az w koncu kazda z nas bedzie juz zafasolkowana i założymy nowy wątek "wybzykane i zafasolkowane" tak więc nie bój się nie zostaniesz sama!melunia91, Aduszka83, MissKathy92 lubią tę wiadomość
-
Applejoy wrote:Dziewczyny w pretty girl są piękne sukienki - byłam ostatnio i były mega przeceny i kupiłam taką piękną w groszki może Ania95 na Twoje wesele tez coś się znajdzie
Ja już nie mam czasu, żeby szukać jutro od 9 do 20 pracuję, a w sobotę już wesele ale następnym razem na pewno tam zajrzę kolejne wesele już we wrześniuApplejoy lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnySandersik ja obstawiam zebysxie sie kochali od jutra do poniedzialku
Wiesz Malwa. Jak to ja. Ale jak juz leze na plecach sobie normalnie. I moj maz patrzy sie na mnie o stwierdza: ja wiem ze masz duze piersi ale normalnie jakby Ci sie napompowaly...
To cos w tym jest...Sandersik lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnymelunia91 wrote:Szczerze - ja myslalam ze sie ze mnie wysmiewasz...