Nowe staraczki 2018r.
-
WIADOMOŚĆ
-
MissKathy92 wrote:Plamka ja wierzę w ten Twój cykl najważniejsze że dzialaliscie a czy owu była czy nie to chyba tylko ona wie trzymam kciuki kochana :*
Ania95 co do mierzenia tempki to wiesz że ja specjalnie nastawiam sobie budzik codziennie (nawet w weekendy) na 4.30 żeby zmierzyć? Przy okazji biorę też lek na tarczyce i jeszcze idę lulu na godzinkę przed wstaniem to chyba najlepszy sposób, mimo że uciążliwy ale jakoś sobie trzeba radzić A u mnie też często góry i doliny jak u Plamki ale to przez to że mierze w ustach a przy takim mierzeniu tak podobno może być ale jak ma być owu to zawsze zauważam skok i to się liczy najbardziej
Ja sobie pospalam 2h- nie wiem jak w nocy zasne ale przynajmniej mdłości przeszły i mogę normalnie funkcjonować
Dzięki KochanaMissKathy92 lubi tę wiadomość
28.04.2020
2940 g 54 cm Szczęścia
01.2021 puste jajo (* 8 tc) -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Mama36 wrote:Ja sie tylko boje grudnia ,bo u mnie jeden i drugi urodzony we wrzesniu.tego samego dnia . Juz trzeciego nie dam rady tak...wiec chyba najbardziej plodna w grudniu jestem . ..
Za to oboje dzieci urodziłam w środę, ciekawe czy teraz też środa będzie ha ha haWiadomość wyedytowana przez autora: 12 lipca 2018, 17:19
Księżniczka 2014
Królewicz 2009
21.03.2006 [*] 13tc -
nick nieaktualnyKropeczka85 wrote:To ja chyba mam tak z majem. Z Córka OM 10maj a teraz 15maj
Za to oboje dzieci urodziłam w środę, ciekawe czy teraz też środa będzie ha ha ha -
nick nieaktualnyzuzi_c wrote:a co się stało ?
Bo ja jestem osobą która by swoich braci wyyciągnęła z ognia i pewnie za nimi bym do niego wlazła. Chociaż czesto musze liczyć sama na siebie. Ja swioch braci kocham iz robie wszystko. Nawet jeżeli mi to nie wsmak. A on swojego toleruje i w sumie taka ich jest relacja. Grubsza sprawa... Szwagier ma padaczke i całe zainteresowanie w pewnym momencie skupiło się tylko na nim kiedy K potrzebował też tego. No i do tego jest strasznym gburem (chociaż ma ponad 20lat), teściowa ciągle mu usługuje a ten nie ma za grosz wdzięczności... Aż się boje co będzie jak kiedys my przejmiemy wszystko za nią... A to złota kobieta. Ale ciagle ja doświacza życie... Nie dość że szwagier od 3rż ma padaczke to jeszcze teściu w maju udar dostał ...
I moj K nie rozumie moich relacji z braćmi. Uważa że mnie wykorzystują... i o to poszło... -
nick nieaktualny
-
melunia91 wrote:No i ogólnie dzisiaj chodzi za mną i mówi mi że fucze od rana. I jak zobaczył że usypiam w aucie to mi od razu z hasłem poleciał: Ty w ciąży jesteś. Bankowo.
Nie wiem jak on to wyczuł...melunia91 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Ja tez mam dzis slabe cisnienie. Ale przy moich szalaputach nie da sie zlapac drzemki bo by sie pozabijali.
Dzisiaj troche pocwiczylam. Endorfiny mi skoczyly i humor lepszy.
Moze uda sie wykorzystac meza....marzenia się spełniają, tylko mocno w nie wierz...