Nowe staraczki 2018r.
-
WIADOMOŚĆ
-
Hej Dziewczyny,
Ja muszę sobie normalnie notatnik wyciągnąć i jak nadrabiam po 20 stron to spisywać co bym chciała której napisać
Ale jedno powiem napewno Dziewczyny wszystkie jesteście wspaniałe i wyjątkowe. Dzięki Wam czuję się lepiej i mimo że nie udzielam się za dużo to dzień w dzień Was czytam. Samo to podnosi mnie na duchu i sprawia, że nie czuję się źle.
Byliśmy dzisiaj na kolejnej wizycie w klinice i mimo że nie wyszło teraz bo mnie boli już brzuch na @ to czuję się całkiem dobrze psychicznie. Mamy przed sobą konkretny plan! Na przłomie września/października będziemy podchodzić do pierwszej IUI na cyklu stymulowanym FSH.
Mimo że moje wszystkie wyniki były w normie to niestety morfologia męża wyszła kiepsko bo tylko 2% prawidłowych
Odnośnie moich bóli jajników zrobili mi USG i stwierdzili małą cystę na lewym, która powinna sama się wchłonąć mam wrócić po @ jeśli nadal będzie bolało.
Jeszcze w klinice uparli się żeby pobrać mi krew na bHCG bo jestem w 28dc i oni muszą wykluczyć czy to nie jest przyczyną bóli ale ja czuję że @ tuż tuż.
Mimo wszystko strasznie się cieszę, że mamy konkretny cel przed nami
Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 lipca 2018, 15:56
Kasiulka90, milea.26, zuzi_c, Ewa89_89 lubią tę wiadomość
🍀 Czekamy na Ciebie 🍀
Starania od 2014 z przerwą w 2019 i 2023
♀️ PCOS; mięśniaki macicy; niedomoga lutealna; słaby lewy jajnik; 12/17 i 06/23 cb; 09/23 – miomektomia i cystektomia
♂️ 2018 - morfo 2%; 2023 - morfo 4%
IVF 04/24; mamy 8❄️🥰
🔸05/06/24 FET ❄️5AB🔸5dpt blade ⏸️🔸7dpt mocne ⏸️🔸12dpt beta 887🔸14dpt beta 1874🔸24dpt 6+1 silne krwawienie🔸26dpt 6+3 GS 2.3cm; YS 0.34cm; CRL 0.98cm z bijącym❤️🔸7+3 CRL 1.2cm🔸8+2 CRL 1.9cm🔸9+4 CRL 2.8cm🔸11+3 CRL 4.9cm; NIPT niskie ryzyka; synek 💙🔸13+5 CRL 8.3cm🔸16+5 173g🔸18+5 283g🔸20+4 375g🔸22+3 połówkowe ok 516g🔸25+5 913g 🔸28+5 1426g🔸31+2 2009g🔸33+5⏳
🍀Planowane CC 11/02/2025🍀 -
nick nieaktualnyKropeczka85 wrote:Ja też zawsze miałam takie krótkie cykle i plamienia przed @. U mnie to była właśnie niedomoga lultealna. Ginka nie chciała dać Ci dupka albo luteiny na fazę lutealna żeby ją uregulować ?
Według niej wszystko jest ok. Zapisałam się do gina który uchodzi u nas za fachowca od staraczek. Prywatnie. Na październik.Kropeczka85, Applejoy lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Oj nie wyrabiam czytać tego wszystkiego hehe, skrobiecie, skrobiecie, ale lubię Was czytać i powiem Wam, że podnosicie na duchu człowieka, dużo tu optymizmu, zwłaszcza u Phia Pchia kochana, chciałabym być tak optymistycznie nastawiona do życia, ja Ty, jesteś MEGA!!! :*
Widzę, że dużo testuje koło 21 lipca, ja, jak mówiłam wcześniej, nadal czuję ciągle jajniki i takie bóle brzucha od początku owulacji, ale wiem, że muszę cierpliwie czekać na termin @, myślałam, żeby kść zrobić betę, ale chyba odpuszczę, co ma być, to będzie, jak ma być ciąża, to będzie powodzenia reszcie w testowaniu :* mam wrażenie, że wkrótce pojawi się tutaj teścik pozytywny, a może i więcej23.07.2017: Sandra ;*
31.05.2019: wizyta na 13:00
-
nick nieaktualnyA pro McDonalda ostatnio szłam z moim gadem na spacer i patrzę A tam w krzakach auto obok auta facet. Trochę się przestraszylam no bo wiecie co on robi w krzakach na odludziu i nie wiem iść czy nie iść myślę dobra idę, patrzę A on w tych krzakach McDonalda wcina zjadl wsiadl i pojechal pewnie go żona na diecie trzyma, może staraczka
Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 lipca 2018, 16:15
-
Malwa13 wrote:A pro McDonalda ostatnio szłam z moim gadem na spacer i patrzę A tam w krzakach auto obok auta facet. Trochę się przestraszylam no bo wiecie co on robi w krzakach na odludziu i nie wiem iść czy nie iść myślę dobra idę, patrzę A on w tych krzakach McDonalda wcina zjadl wsiadl i pojechal pewnie go żona na diecie trzyma, może staraczka
Może to był mój mąż ma zakaz odwiedzania restauracji pod złotymi lukamiMalwa13, milea.26, Ania95, Ewa89_89 lubią tę wiadomość
[/url] -
nick nieaktualnyMamuśkaa1 wrote:Oj nie wyrabiam czytać tego wszystkiego hehe, skrobiecie, skrobiecie, ale lubię Was czytać i powiem Wam, że podnosicie na duchu człowieka, dużo tu optymizmu, zwłaszcza u Phia Pchia kochana, chciałabym być tak optymistycznie nastawiona do życia, ja Ty, jesteś MEGA!!! :*
Widzę, że dużo testuje koło 21 lipca, ja, jak mówiłam wcześniej, nadal czuję ciągle jajniki i takie bóle brzucha od początku owulacji, ale wiem, że muszę cierpliwie czekać na termin @, myślałam, żeby kść zrobić betę, ale chyba odpuszczę, co ma być, to będzie, jak ma być ciąża, to będzie powodzenia reszcie w testowaniu :* mam wrażenie, że wkrótce pojawi się tutaj teścik pozytywny, a może i więcej -
Milea prolaktyna, testosteron, lipidogram, morfologia, mocz rozmaz , AST, ALT, kreatynina
Kropeczka i Malwa ja za to zdawałam na chemie w Warszawie i biotechnologie . Na oba się dostałam ale z kasa było tak krucho że zrezygnowałam i skończyłam farmacje u siebie . Hehe
Też testuje w okolicy 21. Sikamy razem ???Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 lipca 2018, 16:37
milea.26, madzikow, zuzi_c lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyLaski jak chcecie sie poruszac razem ze swoimi chlopami to polecam badmintona:)
My kupilismy z mezem wczoraj i dzis pierwszy raz gralismy. I powiem Wam ze po 25 min byliśmy cali spoceni i mokrzy:) a ile zabawy przy tym bylo:)
Moj maz dostał zalecenie od lekarza zeby sie ruszac i tak myslelismy co moglibysmy robic i wpadlismy na pomysl wlasnie badmintona:)
Malwa13 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyKonieczynka wrote:Milea prolaktyna, testosteron, lipidogram, morfologia, mocz rozmaz , AST, ALT, kreatynina
Kropeczka i Malwa ja za to zdawałam na chemie w Warszawie i biotechnologie . Na oba się dostałam ale z kasa było tak krucho że zrezygnowałam i skończyłam farmacje. Hehe
Też testuje w okolicy 21. Sikamy razem ??? -
Ja napisałam testowanie 20.07, bo termin @ ma być 20-21.07 chyba żeby tak wszystkie tego dnia miały dwie kreseczki hehe
EDIT: a nieee, to kalendarzyk mi pokazuje że okres ma być 20.07, czyli 29dc, a ja cykle mam 27-31, więc różnie może byćWiadomość wyedytowana przez autora: 12 lipca 2018, 16:44
23.07.2017: Sandra ;*
31.05.2019: wizyta na 13:00
-
Mnie brzuch boli a cycki muszę trzymać jak wjeżdżam samochodem na bruk bo tak mnie bolą. Śluzu brak. Raczej będzie @bo i z sexem słabo w obu trafiliśmy a takie objawy mam co cykl odkąd się staram. Tyle że w sobotę 21 mamy zakrapiana imprezę i muszę być pewna że nie ma fasolki. A 23 synka trzecie urodzinki. Mógłby być prezent. 26 czwarta rocznica.
-
Plamka ja wierzę w ten Twój cykl najważniejsze że dzialaliscie a czy owu była czy nie to chyba tylko ona wie trzymam kciuki kochana :*
Ania95 co do mierzenia tempki to wiesz że ja specjalnie nastawiam sobie budzik codziennie (nawet w weekendy) na 4.30 żeby zmierzyć? Przy okazji biorę też lek na tarczyce i jeszcze idę lulu na godzinkę przed wstaniem to chyba najlepszy sposób, mimo że uciążliwy ale jakoś sobie trzeba radzić A u mnie też często góry i doliny jak u Plamki ale to przez to że mierze w ustach a przy takim mierzeniu tak podobno może być ale jak ma być owu to zawsze zauważam skok i to się liczy najbardziej
Ja sobie pospalam 2h- nie wiem jak w nocy zasne ale przynajmniej mdłości przeszły i mogę normalnie funkcjonowaćPlamka_92 lubi tę wiadomość
-
No a u mnie Pani Ginka sprawdzila pęcherzyl który ma 18mm i mamy 15dc wiec myślę że na sobotę powinna być owu, więc zobaczymy ja odstawiam juz testy owu, zostaje tylko przy mierzeniu temp który chyba najbardziej mi przedstawia co sie dzieje z organizmem. Sprawdzila mi endometrium, które stwierdziła ze jest ok. Wiec pozostaje tylko działać
Plamka_92, Kropeczka85, MissKathy92, madzikow, Marza89 lubią tę wiadomość
-
Sandersik wrote:No a u mnie Pani Ginka sprawdzila pęcherzyl który ma 18mm i mamy 15dc wiec myślę że na sobotę powinna być owu, więc zobaczymy ja odstawiam juz testy owu, zostaje tylko przy mierzeniu temp który chyba najbardziej mi przedstawia co sie dzieje z organizmem. Sprawdzila mi endometrium, które stwierdziła ze jest ok. Wiec pozostaje tylko działać
No to ekstra!
28.04.2020
2940 g 54 cm Szczęścia
01.2021 puste jajo (* 8 tc)