Nowe staraczki 2018r.
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyKropeczka85 wrote:Ja już po wizycie. Nie wiadomo z czego plamienie, ale też lekarz nie doszukiwał się za bardzo. Rachu ciachu i do widzenia.
A kropek rośnie, ale w szerz... O już taki grubas jest:
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/9a1fb4532594.jpgKropeczka85 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMama36 wrote:Melunia wiem co czujesz i trzymam mocno kciuki zeby juz teraz bylo wszystko super.juz jedna specka od ciaz biochemicznych na forum wystarczy hehe.biore to na siebie
Malwa - jeden kalendarz mi jakims cudem wyznaczyl ovu na 5. Reszta na 8 i 9. -
nick nieaktualnyMalwa - jeden kalendarz mi jakims cudem wyznaczyl ovu na 5. Reszta na 8 i 9.[/QUOTE]
ciężko właśnie na podstawie tych aplikacji itp stwierdzić dokładnie. Mi wyznaczył na 16 dc ale temp mi skoczyla w 19 dc więc myślę, że była później.
Poczekaj jeszcze tydzień Melunia I potem może razem zatestujemy w weekend :*
Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 lipca 2018, 20:57
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyKropeczka85 wrote:Melunia trzymam kciuki aby przeczucie Cię nie myliło!!! Tylko obiecaj , że jeśli jednak się nie udało to zbierzesz się w siłę na kolejny cykl oki?
Kto jak kto ale ja na pewno zbiore. Czekalam 4 lata az maz sie zdecyduje na drugie poczekam jeszcze troche jak sie nie uda terazKropeczka85, Applejoy lubią tę wiadomość
-
Kropeczek nam rośnie cudaśne zdjęcie
Ja mam wesele 17 sierpnia za rok i mam nadzieję że pójdę na nie w ostatnim trymestrze ciąży lub w ogóle nie pójdę bo będę miała małą dzidzie w domku i wiem że tak będzie bo jestem mega płodne tak jak wy PszczółeczkiPlamka_92, Malwa13, Applejoy lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Mama36 wrote:Ja nie mam zadnych wesel ....