Nowe staraczki 2018r.
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
melunia91 wrote:A ja wam smaka narobie sasasa
Domowe ptasie mleczko
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/26e86f61509e.jpg
Ciachooo mniammelunia91 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Hej dziewczyny, jestem tu nowa
Pewnie pojawiały sie takie wątki ale nie dam rady wszystkiego przeczytać, czy mogę prosić o pomoc tu
Szykujemy sie teraz pierwszy raz to zabiegi invitro. Od dzisiaj podaje sobi Menopur 200 i dopiero w poniedziałek mam pierwszy monitoring ale mam problem z urlopem w pracy na dzień punkcji. Czy możecie mi mniej więcej powiedzieć po ilu dniach dochodzi do zabiegu? Wiem że to indywidualne ale chociaż tak mniej więcej bym musiała wiedzieć -
Mama36 wrote:Mam 3 do oddania !!! Na cito.
Plamka_92 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMama ja mam 10 ale co tam... Jakoś byłam tydzien na dziecie i waga ani drgnela... Może te hormony mi szwankuja albo cos...
Jak któraś będzie chciała to przepis wstawie miałam to ciacho w formie tortu na swój własny roczek wiec przepis bedzie mial ponad 30lat
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnymelunia91 wrote:Mama ja mam 10 ale co tam... Jakoś byłam tydzien na dziecie i waga ani drgnela... Może te hormony mi szwankuja albo cos...
Jak któraś będzie chciała to przepis wstawie miałam to ciacho w formie tortu na swój własny roczek wiec przepis bedzie mial ponad 30lat -
GośaG wrote:Hej dziewczyny, jestem tu nowa
Pewnie pojawiały sie takie wątki ale nie dam rady wszystkiego przeczytać, czy mogę prosić o pomoc tu
Szykujemy sie teraz pierwszy raz to zabiegi invitro. Od dzisiaj podaje sobi Menopur 200 i dopiero w poniedziałek mam pierwszy monitoring ale mam problem z urlopem w pracy na dzień punkcji. Czy możecie mi mniej więcej powiedzieć po ilu dniach dochodzi do zabiegu? Wiem że to indywidualne ale chociaż tak mniej więcej bym musiała wiedzieć
Cześć Gosa
Ja niestety nie wiem, nie pomogę.
Proponowałabym Ci zajrzeć na wątki: Starając się z pomocą medyczną
Tam dziewczyny na pewno będą bardziej zorientowaneWiadomość wyedytowana przez autora: 12 lipca 2018, 21:13
Malwa13 lubi tę wiadomość
28.04.2020
2940 g 54 cm Szczęścia
01.2021 puste jajo (* 8 tc) -
melunia91 wrote:Mama ja mam 10 ale co tam... Jakoś byłam tydzien na dziecie i waga ani drgnela... Może te hormony mi szwankuja albo cos...
Jak któraś będzie chciała to przepis wstawie miałam to ciacho w formie tortu na swój własny roczek wiec przepis bedzie mial ponad 30lat -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyGośaG wrote:Hej dziewczyny, jestem tu nowa
Szykujemy sie teraz pierwszy raz to zabiegi invitro. Od dzisiaj podaje sobi Menopur 200 i dopiero w poniedziałek mam pierwszy monitoring ale mam problem z urlopem w pracy na dzień punkcji. Czy możecie mi mniej więcej powiedzieć po ilu dniach dochodzi do zabiegu? Wiem że to indywidualne ale chociaż tak mniej więcej bym musiała wiedzieć