Nowe staraczki 2018r.
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMalwa13 wrote:Ale Kochana Tu jesteś mega plodna bo się udaje za każdym razem :* teraz kolejny raz już na pewno będzie szczęśliwy:*
Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 lipca 2018, 21:47
Malwa13 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyzuzi_c wrote:Mama czekaj czekaj ! bo ja właśnie jutro lecę do biblioteki ! Poleć coś !
Ja ostatnio katowałam literaturę Amosa Oza i już chciałabym się trochę oczytać w jakimś thrillerze czy cuś.
No mam mnostwo tego...jak to poczytasz polece dalej :*Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 lipca 2018, 21:53
Ania2014 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
adazora wrote:No i nici z sexu. Stary chrapie brrr
I tak jest ciagle ze zanim ogatne kuchnie po calym dniu to on juz spi i ani rozmow ani nic ;(
Oj może go obudź
Ja mam nadzieje, że mąż chociaż na niedzielę zajrzy do domu to go pomęczęMoje szczęście
Filip 20.05.2019, godz. 11:45
3500 g i 53 cm -
zuzi_c wrote:a może weź go tam trochę poszturchaj ??
U mnie to działa. Jak mój idzie się kąpać to ja zasypiam i potem bierze mnie na śpiocha ... hahaha
tzn wydaje mi się, że to sen a potem się oczywiście wybudzam, żeby nie bylo
haha
Hehe przypomniało mi się jak mojego po powrocie z imprezy w nocy męczyłam. Wracam 4 rano, on śpi, ale myślę sobie no nie może być- sen bez seksui jakoś nie protestował za bardzo
Potem tylko mówił, że musiał się zgodzić, bo inaczej bym go do rana męczyła
a tak chociaż pospał jeszcze do 8mej
zuzi_c, Applejoy lubią tę wiadomość
Moje szczęście
Filip 20.05.2019, godz. 11:45
3500 g i 53 cm -
nick nieaktualnyPtasie Mleczko
3szkl mleka
żelatyna
1/2kg sera białego z wiadereczja
1/2szkl cukru pudru
margaryna kasia
5 żółtek
4 cukry waniliowe
łyżka kakao ciemnego
2 galaretki wiśniowe
Mleko z żelatyną podgrzewać do rozpuszczenia żelatyny. Odłożyć do ostudzenia (lekkiego żelowania)
Margarynę utrzeć, dodać cukier puder i cukier waniliowy. Ucierać dalej.
Dodać 5 żółtek i dodawać powoli po łyżce sera dalej miksować.
Dodać powoli mleko z żelatyną.
Podzielić masę na pół. Do jednej dodać kakao.
Średnią blaszkę wyłożyć sreberkiem (zapobiega to przechodzeniu zapachu blachy na ciasto). Wylać masę ciemną i włożyć do lodówki do stężenia.
Później wylać na ciemną - jasną masę.
Galaretkę rozpuścić w 2,5szkl gorącej wody. Odłożyć do tężenia. Wylać na mase.
Smacznego
MissKathy92, madzikow, Ania95 lubią tę wiadomość
-
milea.26 wrote:U mnie też dzis samotny wieczor bo moj ma do pracy na noc a burza sie zapowiada:( a ja sie tak boje:(
Bylam dziś w pepco, jejku ale sporo rzeczy bylo przecenionych dla maluszkow. Ja juz mialam je w rekach, ale oprzytomnialam i odlozylam.Isaura l.37, 9 CS o 3 dziecko
HSG - drożne jajowody
Niedomoga lutealna
Zioła ojca sroki nr 3 -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny