Nowe staraczki 2018r.
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyHej Dziewczyny. Przyszłam tylko zameldować że mam 10 dpo i nie ma @. W tym cyklu biorę b6 100mg dziennie i acard. Jeden dzień dłużej fazy lutealnej to już ogromny postep. Wczoraj miałam lekko przybrudzony papier żywa krwią przy sikaniu i dwie kropelki na wkładce a dzisiaj i przez noc sucho.
Jestem strasznie zadowolona. Temperatura trzyma się drugi dzień ledwo ponad linia podstawowa. Ale raczej nie liczyłam na dwie kreski w tym cyklu. Cieszę się że mam 10 dpo jakby to były dwie kreski dosłownie.I szyjka wysoko i twarda ale otwarta. Ale moja szyjka jest kapryśna więc jej nie wierzę.Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 lipca 2018, 06:37
melunia91 lubi tę wiadomość
-
Dzień dobry dziewczynki! U mnie tez pogoda nie dopisuje, padało przez pół nocy, no ale jak to mówią po burzy przyhodzi słońce, wiec wyjdzie a tak w ogóle to dzisiaj PIĄTECZEK! Uwielbiam ten dzień tygodnia
Ja się zbieram do pracy, wiec sie juz zameldyje jak juz bede przy biurku
Wstajemy moje płodne laseczki! -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyPaula mega !!!
Rozumiem Ciebie .dzis mi temp spadla do 36,50 i tez sie cieszs jakby to ciaza co najmniej byla . Od 2 cykli tak niskiej nie mialam.moze te ziolowe i bromergon dzialaja cos.
Ja tez srednio wyspana ,scielo mnie wczoraj nagle ale od 5 nie spie.chlodno,nieprzyjemnie.Paula 90 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Hej dziewczyny
Dziś piątek 13 jakby ktoś w przesądy wierzył
Ja właśnie idę do pracy dziś ciężki dzień bo wczoraj wyszłam po 2h więc muszę robotę podgonic jutro pewnie też do pracy żeby odrobić wczorajszą nieobecność ale jeśli będzie taka pogoda jak teraz czyli przyjemny chłodek to wytrzymam
U mnie też właśnie okres się kończy i od przyszłego tygodnia planujemy intensywne seksy mamy plan na serduszkowanie od 10 do 20dc co drugi dzień i z żelem conceive plus zobaczymy co wyjdzie z tych naszych planów
Życzę Wam udanego i spokojnego piąteczku kochane :*zuzi_c, Applejoy, Plamka_92 lubią tę wiadomość
-
zuzi_c wrote:Cześć dziewczyny!
U mnie temp w dół i znów przesunięty termin na @ Ale ja już nawet tego nie skomentuję. Leczę tę infekcję więc plan na sierpień też mam podobny czy nie spróbować tego żelu conceive plus hmmm jakieś opinie ?????
Ja zaraz zmykam do pracy i zamelduję się już jak będę przy biurku z kawą i owsianką -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Dzień dobry wszystkim.
Żelu używałam poprzednie 2/3 cykle. W tym nas poniosło i zapomnieliśmy. Faktycznie wodnisty na początku i nie można za dużo dawać bo przeszkadza wtedy.
Mnie od ovu ból podbrzusze. Sama ovu super, lekko czułam a teraz chodzę zgięta w pół.Isaura l.37, 9 CS o 3 dziecko
HSG - drożne jajowody
Niedomoga lutealna
Zioła ojca sroki nr 3 -
nick nieaktualnyDziewczyny jak byście miały chwilę rzuccie okiem? Ovu mi wyznaczyli na 16 dc, A możliwe że temp skoczyla tyle później? Czy raczej była później? Tak z ciekawości:)
https://zapodaj.net/e9b961b087296.jpg.htmlWiadomość wyedytowana przez autora: 13 lipca 2018, 07:27
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMama36 wrote:Wedlug mnie dobrze Ci wyznaczylo bo masz 3 temp rosnace i potem spadek.nie mogla byc ovulacja pozniej .
Oczywiscie to stwierdzam ja ,lekarzem nie jestem. -
melunia91 wrote:Marza bo nie odpisalam mozemy razem testowac
Oj Melunia to ja pisałam o wspólnym sikaniu na testy Jest nas juz pięć koło 21-22
Marza już swoje obsiusiała
Dzień dobry Wszystkim płodnym kobietkom.
Ale wczoraj sex mąż mi zrobił, darłam się że sąsiedzi na bank słyszeli. Skorzystaliśmy bo Młody pierwszy raz na dzień do babci pojechał. Dziwnie tylko rano jak łóżeczko puste.
Edit: Malwa myślę ze tak jest ok, bo śluż płodny bierze też pod uwage. A wtedy zaznaczyłaś.Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 lipca 2018, 07:52
Malwa13, Applejoy, Marza89, MammaN lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyKonieczynka wrote:Oj Melunia to ja pisałam o wspólnym sikaniu na testy Jest nas juz pięć koło 21-22
Marza już swoje obsiusiała
Dzień dobry Wszystkim płodnym kobietkom.
Ale wczoraj sex mąż mi zrobił, darłam się że sąsiedzi na bank słyszeli. Skorzystaliśmy bo Młody pierwszy raz na dzień do babci pojechał. Dziwnie tylko rano jak łóżeczko puste.
Edit: Malwa myślę ze tak jest ok, bo śluż płodny bierze też pod uwage. A wtedy zaznaczyłaś.
niech zazdroszczą