X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Nowe staraczki 2018r.
Odpowiedz

Nowe staraczki 2018r.

Oceń ten wątek:
  • didi123 Autorytet

Wysłany: 13 lipca 2018, 05:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień dobry :)
    A myślałam, że tylko ja spać nie mogę :D

Moje szczęście <3
    Filip 20.05.2019, godz. 11:45
    3500 g i 53 cm
  • nick nieaktualny

Wysłany: 13 lipca 2018, 05:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej Dziewczyny. Przyszłam tylko zameldować że mam 10 dpo i nie ma @. W tym cyklu biorę b6 100mg dziennie i acard. Jeden dzień dłużej fazy lutealnej to już ogromny postep. Wczoraj miałam lekko przybrudzony papier żywa krwią przy sikaniu i dwie kropelki na wkładce a dzisiaj i przez noc sucho.
    Jestem strasznie zadowolona. Temperatura trzyma się drugi dzień ledwo ponad linia podstawowa. Ale raczej nie liczyłam na dwie kreski w tym cyklu. Cieszę się że mam 10 dpo jakby to były dwie kreski dosłownie.I szyjka wysoko i twarda ale otwarta. Ale moja szyjka jest kapryśna więc jej nie wierzę.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 lipca 2018, 06:37

melunia91 lubi tę wiadomość

• Sandersik Autorytet

Wysłany: 13 lipca 2018, 06:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień dobry dziewczynki! U mnie tez pogoda nie dopisuje, padało przez pół nocy, no ale jak to mówią po burzy przyhodzi słońce, wiec wyjdzie :) a tak w ogóle to dzisiaj PIĄTECZEK! Uwielbiam ten dzień tygodnia :)

Ja się zbieram do pracy, wiec sie juz zameldyje jak juz bede przy biurku :)

Wstajemy moje płodne laseczki!

• didi123 Autorytet

Wysłany: 13 lipca 2018, 06:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja nie wyspana, ale zdrzemnę się później :)
    Kończy się pomału @ i można startować od nowa :)

Moje szczęście <3
    Filip 20.05.2019, godz. 11:45
    3500 g i 53 cm
  • nick nieaktualny

Wysłany: 13 lipca 2018, 06:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja czekam w kolejce do laboratorium. Zrobię anty tpo i anty tg dla pewności

• nick nieaktualny

Wysłany: 13 lipca 2018, 06:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Paula mega !!!
    Rozumiem Ciebie .dzis mi temp spadla do 36,50 i tez sie cieszs jakby to ciaza co najmniej byla . Od 2 cykli tak niskiej nie mialam.moze te ziolowe i bromergon dzialaja cos.
    Ja tez srednio wyspana ,scielo mnie wczoraj nagle ale od 5 nie spie.chlodno,nieprzyjemnie.

Paula 90 lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 13 lipca 2018, 06:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Doberek :) U mnie też leje szaro buro i ponuro.

• MissKathy92 Autorytet

Wysłany: 13 lipca 2018, 06:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej dziewczyny :)
    Dziś piątek 13 jakby ktoś w przesądy wierzył :P
    Ja właśnie idę do pracy :) dziś ciężki dzień bo wczoraj wyszłam po 2h więc muszę robotę podgonic :( jutro pewnie też do pracy żeby odrobić wczorajszą nieobecność :/ ale jeśli będzie taka pogoda jak teraz czyli przyjemny chłodek to wytrzymam :)
    U mnie też właśnie okres się kończy i od przyszłego tygodnia planujemy intensywne seksy :D mamy plan na serduszkowanie od 10 do 20dc co drugi dzień i z żelem conceive plus :) zobaczymy co wyjdzie z tych naszych planów :P
    Życzę Wam udanego i spokojnego piąteczku kochane :*

zuzi_c, Applejoy, Plamka_92 lubią tę wiadomość

Czekamy na małą Liliankę ❤️❤️❤️
    Listopad 2021 ❤️

klz96iyeimbp5oxr.png
    Amelia ur. 8.10.2019, cc (40+3), 4440g, 57cm, 10pkt
  • ABI90 Autorytet

Wysłany: 13 lipca 2018, 07:16

Cytuj  /     /  Zgłoś

Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 maja 2020, 12:02

• MissKathy92 Autorytet

Wysłany: 13 lipca 2018, 07:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    zuzi_c wrote:
    Cześć dziewczyny!

U mnie temp w dół i znów przesunięty termin na @ :P Ale ja już nawet tego nie skomentuję. Leczę tę infekcję więc plan na sierpień też mam podobny czy nie spróbować tego żelu conceive plus hmmm jakieś opinie ?????

Ja zaraz zmykam do pracy i zamelduję się już jak będę przy biurku z kawą i owsianką :D
    Ja szczerze polecam :) jest troszkę wodnisty ale da się przeżyć :) A jeszcze jak ma pomóc to w ogóle rewelacja :)

Czekamy na małą Liliankę ❤️❤️❤️
    Listopad 2021 ❤️

klz96iyeimbp5oxr.png
    Amelia ur. 8.10.2019, cc (40+3), 4440g, 57cm, 10pkt
  • Applejoy Autorytet

Wysłany: 13 lipca 2018, 07:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    melunia91 wrote:
    Jak z rozmiarówką u nich?

Jak dla mnie super ale ja noszę 38 i było pełno na mój rozmiar :) ale większe i mniejsze rozmiary są :)

1bab7e35e8.png[/url]
  • nick nieaktualny

Wysłany: 13 lipca 2018, 07:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Paula super trzymam kciuki żeby tak faza lutealna doszła do 14 dni :D

u mnie temp 37 ale tak mi było gorąco, że spać nie mogłam :D

Paula 90 lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 13 lipca 2018, 07:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    MissKathy92 wrote:
    Ja szczerze polecam :) jest troszkę wodnisty ale da się przeżyć :) A jeszcze jak ma pomóc to w ogóle rewelacja :)
    Chasia z Chasikiem też na pewno poleca :D

MissKathy92 lubi tę wiadomość

• Applejoy Autorytet

Wysłany: 13 lipca 2018, 07:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć płodne pszczółki! :)

1bab7e35e8.png[/url]
  • Isaura81 Autorytet

Wysłany: 13 lipca 2018, 07:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień dobry wszystkim.

Żelu używałam poprzednie 2/3 cykle. W tym nas poniosło i zapomnieliśmy. Faktycznie wodnisty na początku i nie można za dużo dawać bo przeszkadza wtedy.

Mnie od ovu ból podbrzusze. Sama ovu super, lekko czułam a teraz chodzę zgięta w pół.

Isaura l.37, 9 CS o 3 dziecko
    HSG - drożne jajowody
    Niedomoga lutealna
    Zioła ojca sroki nr 3
  • nick nieaktualny

Wysłany: 13 lipca 2018, 07:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny jak byście miały chwilę rzuccie okiem? Ovu mi wyznaczyli na 16 dc, A możliwe że temp skoczyla tyle później? Czy raczej była później? Tak z ciekawości:)

https://zapodaj.net/e9b961b087296.jpg.html

Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 lipca 2018, 07:27

• nick nieaktualny

Wysłany: 13 lipca 2018, 07:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wedlug mnie dobrze Ci wyznaczylo bo masz 3 temp rosnace i potem spadek.nie mogla byc ovulacja pozniej .
    Oczywiscie to stwierdzam ja ,lekarzem nie jestem.

• nick nieaktualny

Wysłany: 13 lipca 2018, 07:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mama36 wrote:
    Wedlug mnie dobrze Ci wyznaczylo bo masz 3 temp rosnace i potem spadek.nie mogla byc ovulacja pozniej .
    Oczywiscie to stwierdzam ja ,lekarzem nie jestem.
    Dziękuję :* czy te 36.6 dwa razy uznaje się za rosnące, mimo że taka temperatura zdarzała się już wcześniej przed owulacją? i czy ten spadek w czwartym dniu ma się pojawić? Pytam bo pierwszy raz mierzę temp. i tylko wiedziałam, że ma być skok, myślałam, że dzień przed skokiem teoretycznie jest owulacja czyli jakby 18 dc :)

• Konieczynka Autorytet

Wysłany: 13 lipca 2018, 07:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    melunia91 wrote:
    Marza bo nie odpisalam ;) mozemy razem testowac ;)

Oj Melunia to ja pisałam o wspólnym sikaniu na testy :P Jest nas juz pięć koło 21-22

Marza już swoje obsiusiała :D

Dzień dobry Wszystkim płodnym kobietkom.
    Ale wczoraj sex mąż mi zrobił, darłam się że sąsiedzi na bank słyszeli. Skorzystaliśmy bo Młody pierwszy raz na dzień do babci pojechał. Dziwnie tylko rano jak łóżeczko puste.

Edit: Malwa myślę ze tak jest ok, bo śluż płodny bierze też pod uwage. A wtedy zaznaczyłaś.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 lipca 2018, 07:52

Malwa13, Applejoy, Marza89, MammaN lubią tę wiadomość

Owulacja w 37dc zakończona ciąża - KACPER 4040g i 58cm.

starania od grudnia 2017, 26.09. 2019 córeczka :)
    23.07.2015 - synek

event.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 13 lipca 2018, 07:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Konieczynka wrote:
    Oj Melunia to ja pisałam o wspólnym sikaniu na testy :P Jest nas juz pięć koło 21-22

Marza już swoje obsiusiała :D

Dzień dobry Wszystkim płodnym kobietkom.
    Ale wczoraj sex mąż mi zrobił, darłam się że sąsiedzi na bank słyszeli. Skorzystaliśmy bo Młody pierwszy raz na dzień do babci pojechał. Dziwnie tylko rano jak łóżeczko puste.

Edit: Malwa myślę ze tak jest ok, bo śluż płodny bierze też pod uwage. A wtedy zaznaczyłaś.

niech zazdroszczą :D

‹‹ 201 202 203 204 205 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Super produkty na okres ciąży, czyli 9 produktów szczególnie polecanych dla kobiet w ciąży

Zapoznaj się z produktami, które są wyjątkowo cenne dla rozwijającego się maleństwa i Twojego nadwyrężonego ciążą organizmu. Postaraj się, aby takie produkty jak kasze, żurawina i migdały w okresie ciąży na stałe zagościły w Twoim menu.

CZYTAJ WIĘCEJ

Owulacja – kiedy owulacja zwiększy szanse na zajście w ciążę

Kiedy owulacja? Większość kobiet wie, że owulacja to czas, w którym możliwe jest zajście w ciążę. Ale kiedy dokładnie ona występuje, jakie są objawy owulacji, jak ją rozpoznać lub co może na nią wpływać nie dla wszystkich jest oczywiste. Kilka faktów na ten temat oraz parę prostych instrukcji jak obserwować swoje ciało pomoże Ci wielokrotnie zwiększyć szanse na zajście w ciążę.

CZYTAJ WIĘCEJ

Gadżety elektroniczne dla kobiet część 1 - opaski fitnessowe wesprą Twoje zdrowie, ale też płodność

To pierwszy artykuł z serii gadżetów elektronicznych dla kobiet. Dziś przyjrzymy się opaskom fitnessowym - w czym mogą nam pomóc, na co warto zwrócić uwagę wybierając opaskę i co ciekawe w jaki sposób opaski fitnessowe mogą dodatkowo wesprzeć naszą płodność i polepszyć analizę cykli miesiączkowych. Podpowiemy również dlaczego warto skonfigurować opaskę z aplikacją miesiączkową i czy zawsze jest to możliwe.

CZYTAJ WIĘCEJ