Nowe staraczki 2018r.
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Plamka_92 wrote:Cześć Dziewczęta :*
U mnie też pogoda do dupy.
Ja miałam 20.07 testować, ale w mojej obecnej niejasnej sytuacji musiałam zrezygnować
A jeśli ta owulacja którą rzekomo wyznaczyło mi ovu faktycznie była to będę testować jakoś koło 23-24.07
Jeszcze 10 dni trzymam kciuki, owulka musiała być -
Ewa89_89 wrote:Pytanie do tych badających szyjkę... wczoraj się trochę pogimnastykowałam z palcem w środku i chyba znalazłam czy to mogło być to jeśli po dotknięciu bolały mnie całe jajniki... a ten który mnie boli po hsg to już szczególnie mocno?
Ja nie mam pojęcia ale jak intensywnie szukałaś szyjki to mogłaś coś tam naruszyć, że jajniki się odezwały -
milea.26 wrote:Dziś piątek 13-stego:) jesteście przesądne?
Ja się urodziłam w piątek 13-stego przed 13.00 a dokladnie o 12.50 i powiem Wam ze kuzwa większość życia zawsze miałam pecha:)
Ja nie jestem przesądna i nigdy nawet nie zwracam uwagi na ten dzień -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyJa dzisiaj zatestowałam z tego wszystkiego, mam tych testów kilkadziesiąt jeszcze to sobie robię dla sportu.
Zeza dostałam, ale wydawało mi się że coś dojrzałam a potem na drugi rzut oka już nie.
Jak do jutra nie przyjdzie @ to zrobię znowu.
Mam te tanie testy z allegro w ilości hurtowej więc sobie posikam trochę dopóki @ nie przyjdzie.Applejoy lubi tę wiadomość
-
Paula no to cierpliwie czekamy co dalejIV ivf ⏳
Cross match 54%, reszta immuno ok
08.2024 FET 8a❌
06.2024 FET 8a❌
04.2024 FET 4BA ❌
12.2023 FET 3BB ❌
12.2022 FET 4AB 💔 10 tc [*] ♂️ 😔
01.2022 III IMSI InviMed Wro, długi: 29 komórek/19 MII/12 zapłodnień/2x8a, 3bb,4ab,4ba.
25.07.2020 FET 8b: 9dpt bhcg 12, niskie bhcg, krwotoki (krwiaki), niewydolność szyjki 23tc, pessar, hipotrofia - - >ciężki start ale jest na świecie! ♀️💜
12.19 II IMSI AP Kato, długi protokół: 17 komórek/ 8MII/ 4 zapłodnienia/1x8b
06.2019 IMSI AP Kato, krótki 12 komórek/7 MII/5 zapłodnień/ 1 zarodek 2BB ET cb 😥 💔
IUI 03.04.19 Invicta Wro
Ja: AMH ok 3; mix G-B/Hashi, łuszczyca, RZS, zrosty, PAI homo, KIR AA, przegroda macicy usunięta, Endometrioza II st. (laparo), 3x histero, po cholecystektomii (10.2023). Cd138✔️ NK 6/1
Mąż: słabo z ilością, upłynnieniem i ruchliwością, MSOME 0%, FDNA 18%; HBA 86%, 96% uszkodzeń główki, wszystkie parametry do kitu.
Walka od 2016 -
Paula 90 wrote:Ja dzisiaj zatestowałam z tego wszystkiego, mam tych testów kilkadziesiąt jeszcze to sobie robię dla sportu.
Zeza dostałam, ale wydawało mi się że coś dojrzałam a potem na drugi rzut oka już nie.
Mam te tanie testy z allegro w ilości hurtowej więc sobie posikam trochę dopóki @ nie przyjdzie.
Paula, to kciuki zaciśnięte! nie ma @ to wszystko możliwe -
Malwa13 wrote:Czy nasze najbliższe staraczki mają jakieś objawy?
u mnie tylko bolą piersi ale to tak aż mnie ciągnie, a od 2 dni też sutki. Ale zupełnie nie zganiam tego na "ciążę" chociaż zwróciłam uwagę bo nigdy mnie tak nie bolały. Ale ogólne samopoczucie o wiele lepsze niż przez ostatnie dwa cykle. Inne nastawienie. Więcej luzu i zero stresu aż sama się sobie dziwię -
Paula 90 wrote:Ja dzisiaj zatestowałam z tego wszystkiego, mam tych testów kilkadziesiąt jeszcze to sobie robię dla sportu.
Mam te tanie testy z allegro w ilości hurtowej więc sobie posikam trochę dopóki @ nie przyjdzie.
Oj Paula to może może ? trzymam kciuki mocno oby się udało:) -
nick nieaktualnyJa nie napalam się na dwie kreski. Już i tak się cieszę, że faza lutealna chociaż dzień dłuższa
Chociaż wczoraj miałam jakby plamienie implantacyjne. No co ma być to będzie.
Nawet jak wyjdzie bladzioch to się nie cieszę. Poczekam na dwie tłuste krechyMammaN lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Dziewczyny, ja Wam pisałam jakiś czas temu, że siostra męża urodziła córkę 21.06, a ja miałam na ten dzień termin zostanę matką chrzestną tej dziewczynki w sierpniu chciałabym mieć fasolkę pod sercem na te chrzciny... Byłoby mi łatwiej.
Applejoy, Plamka_92 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyzuzi_c wrote:u mnie tylko bolą piersi ale to tak aż mnie ciągnie, a od 2 dni też sutki. Ale zupełnie nie zganiam tego na "ciążę" chociaż zwróciłam uwagę bo nigdy mnie tak nie bolały. Ale ogólne samopoczucie o wiele lepsze niż przez ostatnie dwa cykle. Inne nastawienie. Więcej luzu i zero stresu aż sama się sobie dziwię
zuzi_c lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAnia95 wrote:Dziewczyny, ja Wam pisałam jakiś czas temu, że siostra męża urodziła córkę 21.06, a ja miałam na ten dzień termin zostanę matką chrzestną tej dziewczynki w sierpniu chciałabym mieć fasolkę pod sercem na te chrzciny... Byłoby mi łatwiej.
Ania95 lubi tę wiadomość