Nowe staraczki 2018r.
-
WIADOMOŚĆ
-
Konieczynka wrote:Oj Melunia to ja pisałam o wspólnym sikaniu na testy Jest nas juz pięć koło 21-22
Marza już swoje obsiusiała
Dzień dobry Wszystkim płodnym kobietkom.
Ale wczoraj sex mąż mi zrobił, darłam się że sąsiedzi na bank słyszeli. Skorzystaliśmy bo Młody pierwszy raz na dzień do babci pojechał. Dziwnie tylko rano jak łóżeczko puste.
Edit: Malwa myślę ze tak jest ok, bo śluż płodny bierze też pod uwage. A wtedy zaznaczyłaś.
hehe to grubo My jak się wprowadzaliśmy to sąsiadka nam na dzień dobry powiedziała, że jak będzie za głośno to przyjdzie i nas zjeb.... więc się hamujemy Ale jeszcze troszkę i będziemy w domku z dala od wszystkich i nikt mi nie będzie przylatywał, że za głośno po podłodze chodzę (mamy takiego sąsiada pod spodem, że mu wszystko przeszkadza, nie ma nas całe dni, a i tak potrafi przyjść i się czepiać).Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 lipca 2018, 07:57
Moje szczęście
Filip 20.05.2019, godz. 11:45
3500 g i 53 cm -
nick nieaktualnyJa kochane dzis lece szybciej do pracy bo mnie prosily .jest kipisz maly .wiec bede poza zasiegiem.ja tez lubie jak nie ma dzieci .wtedy sie nie hamuje .
Jak jest Was piec do sikania to conajmniej 3 beda w ciazy !!
A ja uwazam ze Marza moze z Wami siknac jeszczs raz ,to podbije Wam statystyke ciezarnych hehe -
Mama36 wrote:A ja uwazam ze Marza moze z Wami siknac jeszczs raz ,to podbije Wam statystyke ciezarnych hehe
Haha
Ja sobie naprawiałam pazura, bo po wczorajszym uderzeniu o szafkę hybryda mi pękła i też uciekam. Nie wiem kiedy zajrzę, jak mąż nie wróci to w sobotę, a jak wróci to w poniedziałek i pewnie dzień mi zleci na nadrabianiu Was W każdym razie jakbym nie zajrzała to udanego weekendu, odpoczywajcie poprzez seks i oby był wysyp dwóch kresek/wysokich bet Buziaki :*
Moje szczęście
Filip 20.05.2019, godz. 11:45
3500 g i 53 cm -
Mama36 wrote:Ja kochane dzis lece szybciej do pracy bo mnie prosily .jest kipisz maly .wiec bede poza zasiegiem.ja tez lubie jak nie ma dzieci .wtedy sie nie hamuje .
Jak jest Was piec do sikania to conajmniej 3 beda w ciazy !!
A ja uwazam ze Marza moze z Wami siknac jeszczs raz ,to podbije Wam statystyke ciezarnych hehe
Może racja, niech siknie, wtedy jeden pozytyw na bank będzie.
I chyba się pomyliłam bo 6 osób naliczyłam
Melunia
Malwa
Mamuśkaa1
Madzikow
Zuzi
Plamka (edit)
i Koniczynka (czyli ja - haha)
Jak coś pomieszałam dajcie znać to edytujeWiadomość wyedytowana przez autora: 13 lipca 2018, 08:20
Malwa13, zuzi_c, madzikow, Mamuśkaa1, melunia91 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
zuzi_c wrote:Cześć dziewczyny!
U mnie temp w dół i znów przesunięty termin na @ Ale ja już nawet tego nie skomentuję. Leczę tę infekcję więc plan na sierpień też mam podobny czy nie spróbować tego żelu conceive plus hmmm jakieś opinie ?????
Ja zaraz zmykam do pracy i zamelduję się już jak będę przy biurku z kawą i owsianką -
melunia91 wrote:Marza bo nie odpisalam mozemy razem testowac
Malwa13, didi123 lubią tę wiadomość
-
Cześć Dziewczęta :*
U mnie też pogoda do dupy.
Ja miałam 20.07 testować, ale w mojej obecnej niejasnej sytuacji musiałam zrezygnować
A jeśli ta owulacja którą rzekomo wyznaczyło mi ovu faktycznie była to będę testować jakoś koło 23-24.07
28.04.2020
2940 g 54 cm Szczęścia
01.2021 puste jajo (* 8 tc) -
nick nieaktualnyadazora wrote:Witajcie płodne laski
Ja dziś ide do nowego gina i stres mam jak przed maturą.
Dzisiaj ma moja mama przyjechać więc nadrobie Was wieczorem pewnie chyba że się uda w miedzy czasie zajzec. -
Pytanie do tych badających szyjkę... wczoraj się trochę pogimnastykowałam z palcem w środku i chyba znalazłam czy to mogło być to jeśli po dotknięciu bolały mnie całe jajniki... a ten który mnie boli po hsg to już szczególnie mocno?⏳
12.2024 IV IMSI 18 komórek, 10 MII, 9 zapłodnień, 8a,10a, 3AA, 4AB
Cross match 54%, reszta immuno ok
08.2024 FET 8a❌
06.2024 FET 8a❌
04.2024 FET 4BA ❌
12.2023 FET 3BB ❌
12.2022 FET 4AB 💔 10 tc [*] ♂️ 😔
01.2022 III IMSI InviMed Wro, długi: 29 kom./19 MII/12 zapłodnień/2x8a, 3bb,4ab,4ba.
25.07.2020 FET 8b: 9dpt bhcg 12, niskie bhcg, krwotoki (krwiaki), niewydolność szyjki 23tc, pessar, hipotrofia - - >ciężki start ale jest na świecie! ♀️💜
12.19 II IMSI AP Kato, długi protokół: 17 komórek/ 8MII/ 4 zapłodnienia/1x8b
06.2019 IMSI AP Kato, krótki 12 komórek/7 MII/5 zapłodnień/ 1 zarodek 2BB ET cb 😥 💔
IUI 03.04.19
Ja: AMH ok 3; mix G-B/Hashi, łuszczyca, RZS, zrosty, PAI homo, KIR AA, przegroda macicy usunięta, Endometrioza II st. (laparo), 3x histero, po cholecystektomii (10.2023). Cd138✔️ NK 6/1
Mąż: MSOME 0%
Walka od 2016 -
Malwa13 wrote:Dziewczyny jak byście miały chwilę rzuccie okiem? Ovu mi wyznaczyli na 16 dc, A możliwe że temp skoczyla tyle później? Czy raczej była później? Tak z ciekawości:)
https://zapodaj.net/e9b961b087296.jpg.html -
didi123 wrote:Ale możesz, nie bądź taka
❤️❤️❤️Ania95 lubi tę wiadomość