Nowe staraczki 2018r.
-
WIADOMOŚĆ
-
Paula 90 wrote:Ja nie napalam się na dwie kreski. Już i tak się cieszę, że faza lutealna chociaż dzień dłuższa
Chociaż wczoraj miałam jakby plamienie implantacyjne. No co ma być to będzie.
Nawet jak wyjdzie bladzioch to się nie cieszę. Poczekam na dwie tłuste krechy
Masz się cieszyć nawet z bladziocha! będzie dobrze -
dzień dobry☺ ja dziś się ledwo z łóżka zwlekłam...Malwa13 wrote:Czy nasze najbliższe staraczki mają jakieś objawy?
Ale jak miałam przy poprzednich cyklach więc olewam te objawy ☺
Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 lipca 2018, 10:14
Starania od połowy 2017, czynnik męski.
AD Clinic/Angelius dr Cholewa
PICSI krótki protokół
Mamy ❄ na zimowisku
Patryk 15.04.2020 3980 g 60 cm -
Ania95 wrote:Ja nie mam pojęcia ale jak intensywnie szukałaś szyjki to mogłaś coś tam naruszyć, że jajniki się odezwały
Ewa raczej nie powinno tak być. Anatomicznie mało realne. I dziewczyny uważajcie na macanie szyjki bo to delikatna sprawa, żeby nie skaleczyć pazurkiem. Raz na jakiś czas sprawdzić. Ważne jest położenie w trakcie owulacji bo powinna byc wysoko, miękka i otwarta, może byc nawet niewyczuwalna wtedy. A przed okresem będzie nisko, przy wejsciu do pochwy, twarda i zamknięta. Jak czubek nosa w dotykuAnia95 lubi tę wiadomość
-
Konieczynka wrote:Ewa raczej nie powinno tak być. Anatomicznie mało realne. I dziewczyny uważajcie na macanie szyjki bo to delikatna sprawa, żeby nie skaleczyć pazurkiem. Raz na jakiś czas sprawdzić. Ważne jest położenie w trakcie owulacji bo powinna byc wysoko, miękka i otwarta, może byc nawet niewyczuwalna wtedy. A przed okresem będzie nisko, przy wejsciu do pochwy, twarda i zamknięta. Jak czubek nosa w dotyku
U mnie szyjka raczej w tym samym położeniu przez cały cykl. Naprawdę ciężko mi wyczuć jakąś zmianę. I nigdy jeszcze nie miałam całkowicie zamkniętej. To chyba zależy od kobiety. Każda inna -
nick nieaktualny
-
Malwa13 wrote:Czy nasze najbliższe staraczki mają jakieś objawy?
Nic szczególnego. Cyce tylko się zrobiły nabrzmiałe. Mój mąż dziś tak fajnie zareagował jak mnie w koszulce nocnej zobaczył :" Jej jakie cycki wilekie". I bolą że aż wkurzają. Ale tak mam odkąd sie staramy i za każdym razem rodzą nadzieje że to ciąża. Brzuch pobolewa, jak zwykle. Tylko owulka w tym cyklu była szybciej więc @ też będzie szybciej. Jak nie dostane do następnej soboty to w sobote rano test bo wieczorem impreza i %.
Śluzu też nie mam, więc mysle że nic z tego. Ale nadzieje mam. Zawsze się tak łudzę. W końcu kiedyś się uda. A po temperaturach tez nie wywróżę.
Ogólnie w poprezdniej ciąży też dopóki test nie wyszedł pozytywny to nie miałam żadnych objawów. Raz mi się śledzia zachciało, ale wczoraj dorsza kupiłam więc wiecie, mocno naciągana zachcianka. Za to będąc w ciąży przerobiłam tyle objawów że nawet nie wiedziłam że tak może być. Np. dziąsła mi puchły -
nick nieaktualny
-
A ja dzisiaj jestem szczęśliwa, bo rano było jakiego dawno już nie było całkowicie na spontanie i z wielkimi chęciami, bez myślenia o dziecku jejku, niech już tak zostanie po prostu po zmierzeniu tempki naszła mnie taka ochota, że szok pomacałam trochę męża i gotowe
Malwa13, zuzi_c, Plamka_92, melunia91, madzikow, MissKathy92 lubią tę wiadomość
-
Ania95 wrote:Dziewczyny, ja Wam pisałam jakiś czas temu, że siostra męża urodziła córkę 21.06, a ja miałam na ten dzień termin zostanę matką chrzestną tej dziewczynki w sierpniu chciałabym mieć fasolkę pod sercem na te chrzciny... Byłoby mi łatwiej.
Kochana życzę Ci tegoAnia95 lubi tę wiadomość
28.04.2020
2940 g 54 cm Szczęścia
01.2021 puste jajo (* 8 tc) -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
A mi dzisiaj cały czas się przelewa coś w brzuchu, mam do tej pory bóle jajników, ale bardziej jednego, czy to możliwe, że aż tyle czasu boli? W sumie, to od dni płodnych boli i tak dzień w dzień
Naprawdę aż 6 osób testuje ze mną?23.07.2017: Sandra ;*
31.05.2019: wizyta na 13:00
-
Mamuśkaa1 wrote:A mi dzisiaj cały czas się przelewa coś w brzuchu, mam do tej pory bóle jajników, ale bardziej jednego, czy to możliwe, że aż tyle czasu boli? W sumie, to od dni płodnych boli i tak dzień w dzień
Naprawdę aż 6 osób testuje ze mną?
Jak piłam zioła to bolały mnie jajniki praktycznie przez cały cykl więc możliwe, że tyle czasu boli.
Zbiera się grupka do testowania posypią się ciąże hihi -
nick nieaktualny