Nowe staraczki 2018r.
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Mama36 wrote:Cos jest z cisnieniem..ja tez dziewczynki zasypiam dzis na stojaco.
Dorcia daj znac czy dostalas wiadomosc bo ja nie ogarnelam czy wyslalam czy nie .tzn technicznie nie wiem czy ogarnelam
Dostałam. Odpisałam. DziękujęMoje szczęście
Filip 20.05.2019, godz. 11:45
3500 g i 53 cm -
nick nieaktualny"(...) Ktoś do kochania, do całowania,
Ktoś kto po nocach wciąż mi się śni,
do rozpieszczania, do kołysania,
Kto mi wypełni noce i dni,
Kto dom nasz zmieni w centrum wszechświata
i kiedyś powie 'mama i tata'
i będzie śmiał się do nas przez łzy, nasz mały synek, taki jak Ty..."
Posłuchajcie sobie piosenki Doroty Osińskiej "Ktoś do kochania"
Piękna jest:) Końcówka najlepsza:)
Słucham jej co wieczór, i wyobrażam sobie jak do mnie ktoś będzie mówił "mamo"MissKathy92 lubi tę wiadomość
-
Kropeczka85 wrote:Ja już po wizycie. Nie wiadomo z czego plamienie, ale też lekarz nie doszukiwał się za bardzo. Rachu ciachu i do widzenia.
A kropek rośnie, ale w szerz... O już taki grubas jest:
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/9a1fb4532594.jpg
Piękny kropekNiech rośnie
Kropeczka85 lubi tę wiadomość
Moje szczęście
3500 g i 53 cm -
nick nieaktualnymilea.26 wrote:"(...) Ktoś do kochania, do całowania,
Ktoś kto po nocach wciąż mi się śni,
do rozpieszczania, do kołysania,
Kto mi wypełni noce i dni,
Kto dom nasz zmieni w centrum wszechświata
i kiedyś powie 'mama i tata'
i będzie śmiał się do nas przez łzy, nasz mały synek, taki jak Ty..."
Posłuchajcie sobie piosenki Doroty Osińskiej "Ktoś do kochania"
Piękna jest:) Końcówka najlepsza:)
Słucham jej co wieczór, i wyobrażam sobie jak do mnie ktoś będzie mówił "mamo" -
melunia91 wrote:Mama ja mam 10
ale co tam... Jakoś byłam tydzien na dziecie i waga ani drgnela... Może te hormony mi szwankuja albo cos...
Jak któraś będzie chciała to przepis wstawiemiałam to ciacho w formie tortu na swój własny roczek wiec przepis bedzie mial ponad 30lat
Melunia, wstawiaj przepis, ja też chcę! -
Przeczytałam ostatnie 10 stron, oj dużo tego. Odpisałam komu chciałam
Strach stąd wychodzić
Wiecie, że mój mąż ciągle myślał, że jeden strzał i już, choć mu mówiłam, że pomarzyć może i już teraz sam się nastawia na dłuższy maraton
Co do cykli to ja mam 29-31, ale jak coś się wydarzy: przeziębienie, stres, podróż to od czasu do czasu obsuwa. A teraz to już sobie zaszkodziłam tym, że serio myślałam, że się udało i dlatego. A co do infekcji to tyle o tym słyszę, a ja nigdy nie miałam żadnej, trochę dziwne to dla mnie było, ale na plus, bo pewnie to nic przyjemnego.Moje szczęście
3500 g i 53 cm -
nick nieaktualny
-
A temperatury nigdy nie mierzyłam i chyba prócz tych kilku dni to nie będę. Myślę, że to nie będzie miało przełożenia na realia. Myślę tylko o tym, że kupić sobie test ovu i sprawdzić w te dni w które wiem, że może być, bo wtedy mam więcej śluzu i mega ochotę na seks, więc myślę że to wtedy
Boję się, że jak zacznę się na tym skupiać to wszystko się rozjedzie, bo najrówniejsze cykle mam wtedy, kiedy w ogóle o nich nie myślę, wtedy @ mam jak w zegarku.
Moje szczęście
3500 g i 53 cm -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnydidi123 wrote:A temperatury nigdy nie mierzyłam i chyba prócz tych kilku dni to nie będę. Myślę, że to nie będzie miało przełożenia na realia. Myślę tylko o tym, że kupić sobie test ovu i sprawdzić w te dni w które wiem, że może być, bo wtedy mam więcej śluzu i mega ochotę na seks, więc myślę że to wtedy
Boję się, że jak zacznę się na tym skupiać to wszystko się rozjedzie, bo najrówniejsze cykle mam wtedy, kiedy w ogóle o nich nie myślę, wtedy @ mam jak w zegarku.
-
nick nieaktualnydidi123 wrote:A temperatury nigdy nie mierzyłam i chyba prócz tych kilku dni to nie będę. Myślę, że to nie będzie miało przełożenia na realia. Myślę tylko o tym, że kupić sobie test ovu i sprawdzić w te dni w które wiem, że może być, bo wtedy mam więcej śluzu i mega ochotę na seks, więc myślę że to wtedy
A tłumaczyłam:D
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Malwa13 wrote:Mój też myślał że od razu i już
A tłumaczyłam:D
I teraz się musi z tego otrząsnąć, że jednak jedne strzał to za mało, chyba podupadła trochę jego wiara we własne możliwości. U nas duży minus, że seks tylko w weekendy, weź się tu wstrzel w odpowiedni dzień.Moje szczęście
3500 g i 53 cm -
nick nieaktualnymilea.26 wrote:Faceci w ogóle myślą że wystarczy jeden seks bez zabezpieczania i bach jest ciąża! Nie zdają sobie sprawy ile to ważnych czynników wpływa na to aby do tego zapłodnienia doszło...
A tu nagle bach ..juz teraz nie ..ale lekarz mi przypomnial ze moje jajniki sa 14 lat starsze ...ehhh..
Ale zdezenie bylo powiem Wam.Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 lipca 2018, 21:43
-
milea.26 wrote:Faceci w ogóle myślą że wystarczy jeden seks bez zabezpieczania i bach jest ciąża! Nie zdają sobie sprawy ile to ważnych czynników wpływa na to aby do tego zapłodnienia doszło...
Bo wiele się takich historii słyszy, że a guma raz pękła, a zapomniała tabletki i bach. Takie rzeczy się zdarzają i potem wszyscy myślą, że raz i już. Ja się nie nastawiałam na takie cuda, ale mój mąż owszem.Moje szczęście
3500 g i 53 cm -
nick nieaktualny