X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Nowe staraczki 2018r.
Odpowiedz

Nowe staraczki 2018r.

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 12 lipca 2018, 21:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nasza Plamka to bedzie chudzinka nawet nie będzie widać ciąży :D

Plamka_92, MissKathy92 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 12 lipca 2018, 21:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gosa ja też nic nie pomogę, powodzenia :*

• didi123 Autorytet

Wysłany: 12 lipca 2018, 21:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mama36 wrote:
    Cos jest z cisnieniem..ja tez dziewczynki zasypiam dzis na stojaco.
    Dorcia daj znac czy dostalas wiadomosc bo ja nie ogarnelam czy wyslalam czy nie .tzn technicznie nie wiem czy ogarnelam :)

Dostałam. Odpisałam. Dziękuję <3

Moje szczęście <3
    Filip 20.05.2019, godz. 11:45
    3500 g i 53 cm
  • nick nieaktualny

Wysłany: 12 lipca 2018, 21:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    "(...) Ktoś do kochania, do całowania,
    Ktoś kto po nocach wciąż mi się śni,
    do rozpieszczania, do kołysania,
    Kto mi wypełni noce i dni,
    Kto dom nasz zmieni w centrum wszechświata
    i kiedyś powie 'mama i tata'
    i będzie śmiał się do nas przez łzy, nasz mały synek, taki jak Ty..."

Posłuchajcie sobie piosenki Doroty Osińskiej "Ktoś do kochania":)
    Piękna jest:) Końcówka najlepsza:)
    Słucham jej co wieczór, i wyobrażam sobie jak do mnie ktoś będzie mówił "mamo":)

MissKathy92 lubi tę wiadomość

• Plamka_92 Autorytet

Wysłany: 12 lipca 2018, 21:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Malwa13 wrote:
    Nasza Plamka to bedzie chudzinka nawet nie będzie widać ciąży :D

A może Was zaskoczę i przytyję ze 30 kg :P

atdc2n0a7fxt5xal.png
    28.04.2020
    2940 g 54 cm Szczęścia

01.2021 puste jajo (* 8 tc)
  • didi123 Autorytet

Wysłany: 12 lipca 2018, 21:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kropeczka85 wrote:
    Ja już po wizycie. Nie wiadomo z czego plamienie, ale też lekarz nie doszukiwał się za bardzo. Rachu ciachu i do widzenia.

A kropek rośnie, ale w szerz... O już taki grubas jest:
    https://naforum.zapodaj.net/thumbs/9a1fb4532594.jpg

Piękny kropek <3 Niech rośnie :)

Kropeczka85 lubi tę wiadomość

Moje szczęście <3
    3500 g i 53 cm
  • nick nieaktualny

Wysłany: 12 lipca 2018, 21:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    milea.26 wrote:
    "(...) Ktoś do kochania, do całowania,
    Ktoś kto po nocach wciąż mi się śni,
    do rozpieszczania, do kołysania,
    Kto mi wypełni noce i dni,
    Kto dom nasz zmieni w centrum wszechświata
    i kiedyś powie 'mama i tata'
    i będzie śmiał się do nas przez łzy, nasz mały synek, taki jak Ty..."

Posłuchajcie sobie piosenki Doroty Osińskiej "Ktoś do kochania":)
    Piękna jest:) Końcówka najlepsza:)
    Słucham jej co wieczór, i wyobrażam sobie jak do mnie ktoś będzie mówił "mamo":)
    Boże.... życzę teraz jak bóbr....

• Ania95 Autorytet

Wysłany: 12 lipca 2018, 21:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    melunia91 wrote:
    Mama ja mam 10 :D ale co tam... Jakoś byłam tydzien na dziecie i waga ani drgnela... Może te hormony mi szwankuja albo cos...

Jak któraś będzie chciała to przepis wstawie :) miałam to ciacho w formie tortu na swój własny roczek wiec przepis bedzie mial ponad 30lat

Melunia, wstawiaj przepis, ja też chcę! :D

• didi123 Autorytet

Wysłany: 12 lipca 2018, 21:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Przeczytałam ostatnie 10 stron, oj dużo tego. Odpisałam komu chciałam :) Strach stąd wychodzić :P

Wiecie, że mój mąż ciągle myślał, że jeden strzał i już, choć mu mówiłam, że pomarzyć może i już teraz sam się nastawia na dłuższy maraton :D

Co do cykli to ja mam 29-31, ale jak coś się wydarzy: przeziębienie, stres, podróż to od czasu do czasu obsuwa. A teraz to już sobie zaszkodziłam tym, że serio myślałam, że się udało i dlatego. A co do infekcji to tyle o tym słyszę, a ja nigdy nie miałam żadnej, trochę dziwne to dla mnie było, ale na plus, bo pewnie to nic przyjemnego.

Moje szczęście <3
    3500 g i 53 cm
  • nick nieaktualny

Wysłany: 12 lipca 2018, 21:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Malwa13 wrote:
    Boże.... życzę teraz jak bóbr....
    Czemu placzesz?:)
    Chociaż ja zawsze przy niej placzę jak głupia:)

• didi123 Autorytet

Wysłany: 12 lipca 2018, 21:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A temperatury nigdy nie mierzyłam i chyba prócz tych kilku dni to nie będę. Myślę, że to nie będzie miało przełożenia na realia. Myślę tylko o tym, że kupić sobie test ovu i sprawdzić w te dni w które wiem, że może być, bo wtedy mam więcej śluzu i mega ochotę na seks, więc myślę że to wtedy :D Boję się, że jak zacznę się na tym skupiać to wszystko się rozjedzie, bo najrówniejsze cykle mam wtedy, kiedy w ogóle o nich nie myślę, wtedy @ mam jak w zegarku.

Moje szczęście <3
    3500 g i 53 cm
  • nick nieaktualny

Wysłany: 12 lipca 2018, 21:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    milea.26 wrote:
    Czemu placzesz?:)
    Chociaż ja zawsze przy niej placzę jak głupia:)
    Nie wiem, piękne to. Będę śpiewać mojej fasolce:)

• nick nieaktualny

Wysłany: 12 lipca 2018, 21:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    didi123 wrote:
    A temperatury nigdy nie mierzyłam i chyba prócz tych kilku dni to nie będę. Myślę, że to nie będzie miało przełożenia na realia. Myślę tylko o tym, że kupić sobie test ovu i sprawdzić w te dni w które wiem, że może być, bo wtedy mam więcej śluzu i mega ochotę na seks, więc myślę że to wtedy :D Boję się, że jak zacznę się na tym skupiać to wszystko się rozjedzie, bo najrówniejsze cykle mam wtedy, kiedy w ogóle o nich nie myślę, wtedy @ mam jak w zegarku.
    Polecam testy Domowe laboratorium z Rossmanna. Jest ich 5 i mi w zupełności wystarczy taka ilość na to aby potwierdziły mi owulacje:)

• nick nieaktualny

Wysłany: 12 lipca 2018, 21:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    didi123 wrote:
    Mój też myślał że od razu i już:D A tłumaczyłam:D

• nick nieaktualny

Wysłany: 12 lipca 2018, 21:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Malwa13 wrote:
    Nie wiem, piękne to. Będę śpiewać mojej fasolce:)
    Ja tą piosenkę miałąm w prezentacji Naszych ślubnych zdjęć. I się poryczałam jak głupia u fotografa jak Nam to pokazywała:)

Malwa13 lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 12 lipca 2018, 21:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Faceci w ogóle myślą że wystarczy jeden seks bez zabezpieczania i bach jest ciąża! Nie zdają sobie sprawy ile to ważnych czynników wpływa na to aby do tego zapłodnienia doszło...

• didi123 Autorytet

Wysłany: 12 lipca 2018, 21:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Malwa13 wrote:
    Mój też myślał że od razu i już:D A tłumaczyłam:D

I teraz się musi z tego otrząsnąć, że jednak jedne strzał to za mało, chyba podupadła trochę jego wiara we własne możliwości. U nas duży minus, że seks tylko w weekendy, weź się tu wstrzel w odpowiedni dzień.

Moje szczęście <3
    3500 g i 53 cm
  • nick nieaktualny

Wysłany: 12 lipca 2018, 21:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    milea.26 wrote:
    Faceci w ogóle myślą że wystarczy jeden seks bez zabezpieczania i bach jest ciąża! Nie zdają sobie sprawy ile to ważnych czynników wpływa na to aby do tego zapłodnienia doszło...
    Gorzej bo u Nas to ja tak myslalam ..tak bylo poprzednimi razami.w moim zyciu mialam dwa stosunki bez zabezpieczenia i dwie ciaze..nawet pamietam 17 grudnia pierwszy raz bo bo decyzja o dzidzi byla i termin mialam na 17 wrzesnia hehw
    A tu nagle bach ..juz teraz nie ..ale lekarz mi przypomnial ze moje jajniki sa 14 lat starsze ...ehhh..
    Ale zdezenie bylo powiem Wam.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 lipca 2018, 21:43

• didi123 Autorytet

Wysłany: 12 lipca 2018, 21:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    milea.26 wrote:

Bo wiele się takich historii słyszy, że a guma raz pękła, a zapomniała tabletki i bach. Takie rzeczy się zdarzają i potem wszyscy myślą, że raz i już. Ja się nie nastawiałam na takie cuda, ale mój mąż owszem.

Moje szczęście <3
    3500 g i 53 cm
  • nick nieaktualny

Wysłany: 12 lipca 2018, 21:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ale Kochana Tu jesteś mega plodna bo się udaje za każdym razem :* teraz kolejny raz już na pewno będzie szczęśliwy:*

‹‹ 199 200 201 202 203 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Zaburzenia hormonalne - 8 najczęstszych objawów

Zaburzenia hormonalne - jakie są ich najczęstsze objawy? Które objawy powinny Cię skłonić do wizyty u lekarza i diagnostyki w kierunku zaburzeń hormonalnych? Jakie są najczęstsze przyczyny braku równowagi hormonalnej i jak wygląda leczenie? 

CZYTAJ WIĘCEJ

8 rzeczy, które warto wiedzieć o diagnostyce endometriozy

Diagnoza endometriozy niekiedy trwa latami... Wszystko za sprawą niespecyficznych objawów, które daje to schorzenie. A jak wiadomo - im szybsza diagnoza, tym większa szansa na podjęcie efektywnego leczenia. Przeczytaj najważniejsze i najbardziej kluczowe rzeczy o diagnostyce endometriozy. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Super produkty na okres ciąży, czyli 9 produktów szczególnie polecanych dla kobiet w ciąży

Zapoznaj się z produktami, które są wyjątkowo cenne dla rozwijającego się maleństwa i Twojego nadwyrężonego ciążą organizmu. Postaraj się, aby takie produkty jak kasze, żurawina i migdały w okresie ciąży na stałe zagościły w Twoim menu.

CZYTAJ WIĘCEJ