X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Nowe staraczki 2018r.
Odpowiedz

Nowe staraczki 2018r.

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 12 lipca 2018, 21:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nasza Plamka to bedzie chudzinka nawet nie będzie widać ciąży :D

Plamka_92, MissKathy92 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 12 lipca 2018, 21:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gosa ja też nic nie pomogę, powodzenia :*

• didi123 Autorytet

Wysłany: 12 lipca 2018, 21:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mama36 wrote:
    Cos jest z cisnieniem..ja tez dziewczynki zasypiam dzis na stojaco.
    Dorcia daj znac czy dostalas wiadomosc bo ja nie ogarnelam czy wyslalam czy nie .tzn technicznie nie wiem czy ogarnelam :)

Dostałam. Odpisałam. Dziękuję <3

Moje szczęście <3
    Filip 20.05.2019, godz. 11:45
    3500 g i 53 cm
  • nick nieaktualny

Wysłany: 12 lipca 2018, 21:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    "(...) Ktoś do kochania, do całowania,
    Ktoś kto po nocach wciąż mi się śni,
    do rozpieszczania, do kołysania,
    Kto mi wypełni noce i dni,
    Kto dom nasz zmieni w centrum wszechświata
    i kiedyś powie 'mama i tata'
    i będzie śmiał się do nas przez łzy, nasz mały synek, taki jak Ty..."

Posłuchajcie sobie piosenki Doroty Osińskiej "Ktoś do kochania":)
    Piękna jest:) Końcówka najlepsza:)
    Słucham jej co wieczór, i wyobrażam sobie jak do mnie ktoś będzie mówił "mamo":)

MissKathy92 lubi tę wiadomość

• Plamka_92 Autorytet

Wysłany: 12 lipca 2018, 21:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Malwa13 wrote:
    Nasza Plamka to bedzie chudzinka nawet nie będzie widać ciąży :D

A może Was zaskoczę i przytyję ze 30 kg :P

atdc2n0a7fxt5xal.png
    28.04.2020
    2940 g 54 cm Szczęścia

01.2021 puste jajo (* 8 tc)
  • didi123 Autorytet

Wysłany: 12 lipca 2018, 21:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kropeczka85 wrote:
    Ja już po wizycie. Nie wiadomo z czego plamienie, ale też lekarz nie doszukiwał się za bardzo. Rachu ciachu i do widzenia.

A kropek rośnie, ale w szerz... O już taki grubas jest:
    https://naforum.zapodaj.net/thumbs/9a1fb4532594.jpg

Piękny kropek <3 Niech rośnie :)

Kropeczka85 lubi tę wiadomość

Moje szczęście <3
    3500 g i 53 cm
  • nick nieaktualny

Wysłany: 12 lipca 2018, 21:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    milea.26 wrote:
    "(...) Ktoś do kochania, do całowania,
    Ktoś kto po nocach wciąż mi się śni,
    do rozpieszczania, do kołysania,
    Kto mi wypełni noce i dni,
    Kto dom nasz zmieni w centrum wszechświata
    i kiedyś powie 'mama i tata'
    i będzie śmiał się do nas przez łzy, nasz mały synek, taki jak Ty..."

Posłuchajcie sobie piosenki Doroty Osińskiej "Ktoś do kochania":)
    Piękna jest:) Końcówka najlepsza:)
    Słucham jej co wieczór, i wyobrażam sobie jak do mnie ktoś będzie mówił "mamo":)
    Boże.... życzę teraz jak bóbr....

• Ania95 Autorytet

Wysłany: 12 lipca 2018, 21:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    melunia91 wrote:
    Mama ja mam 10 :D ale co tam... Jakoś byłam tydzien na dziecie i waga ani drgnela... Może te hormony mi szwankuja albo cos...

Jak któraś będzie chciała to przepis wstawie :) miałam to ciacho w formie tortu na swój własny roczek wiec przepis bedzie mial ponad 30lat

Melunia, wstawiaj przepis, ja też chcę! :D

• didi123 Autorytet

Wysłany: 12 lipca 2018, 21:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Przeczytałam ostatnie 10 stron, oj dużo tego. Odpisałam komu chciałam :) Strach stąd wychodzić :P

Wiecie, że mój mąż ciągle myślał, że jeden strzał i już, choć mu mówiłam, że pomarzyć może i już teraz sam się nastawia na dłuższy maraton :D

Co do cykli to ja mam 29-31, ale jak coś się wydarzy: przeziębienie, stres, podróż to od czasu do czasu obsuwa. A teraz to już sobie zaszkodziłam tym, że serio myślałam, że się udało i dlatego. A co do infekcji to tyle o tym słyszę, a ja nigdy nie miałam żadnej, trochę dziwne to dla mnie było, ale na plus, bo pewnie to nic przyjemnego.

Moje szczęście <3
    3500 g i 53 cm
  • nick nieaktualny

Wysłany: 12 lipca 2018, 21:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Malwa13 wrote:
    Boże.... życzę teraz jak bóbr....
    Czemu placzesz?:)
    Chociaż ja zawsze przy niej placzę jak głupia:)

• didi123 Autorytet

Wysłany: 12 lipca 2018, 21:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A temperatury nigdy nie mierzyłam i chyba prócz tych kilku dni to nie będę. Myślę, że to nie będzie miało przełożenia na realia. Myślę tylko o tym, że kupić sobie test ovu i sprawdzić w te dni w które wiem, że może być, bo wtedy mam więcej śluzu i mega ochotę na seks, więc myślę że to wtedy :D Boję się, że jak zacznę się na tym skupiać to wszystko się rozjedzie, bo najrówniejsze cykle mam wtedy, kiedy w ogóle o nich nie myślę, wtedy @ mam jak w zegarku.

Moje szczęście <3
    3500 g i 53 cm
  • nick nieaktualny

Wysłany: 12 lipca 2018, 21:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    milea.26 wrote:
    Czemu placzesz?:)
    Chociaż ja zawsze przy niej placzę jak głupia:)
    Nie wiem, piękne to. Będę śpiewać mojej fasolce:)

• nick nieaktualny

Wysłany: 12 lipca 2018, 21:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    didi123 wrote:
    A temperatury nigdy nie mierzyłam i chyba prócz tych kilku dni to nie będę. Myślę, że to nie będzie miało przełożenia na realia. Myślę tylko o tym, że kupić sobie test ovu i sprawdzić w te dni w które wiem, że może być, bo wtedy mam więcej śluzu i mega ochotę na seks, więc myślę że to wtedy :D Boję się, że jak zacznę się na tym skupiać to wszystko się rozjedzie, bo najrówniejsze cykle mam wtedy, kiedy w ogóle o nich nie myślę, wtedy @ mam jak w zegarku.
    Polecam testy Domowe laboratorium z Rossmanna. Jest ich 5 i mi w zupełności wystarczy taka ilość na to aby potwierdziły mi owulacje:)

• nick nieaktualny

Wysłany: 12 lipca 2018, 21:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    didi123 wrote:
    Mój też myślał że od razu i już:D A tłumaczyłam:D

• nick nieaktualny

Wysłany: 12 lipca 2018, 21:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Malwa13 wrote:
    Nie wiem, piękne to. Będę śpiewać mojej fasolce:)
    Ja tą piosenkę miałąm w prezentacji Naszych ślubnych zdjęć. I się poryczałam jak głupia u fotografa jak Nam to pokazywała:)

Malwa13 lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 12 lipca 2018, 21:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Faceci w ogóle myślą że wystarczy jeden seks bez zabezpieczania i bach jest ciąża! Nie zdają sobie sprawy ile to ważnych czynników wpływa na to aby do tego zapłodnienia doszło...

• didi123 Autorytet

Wysłany: 12 lipca 2018, 21:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Malwa13 wrote:
    Mój też myślał że od razu i już:D A tłumaczyłam:D

I teraz się musi z tego otrząsnąć, że jednak jedne strzał to za mało, chyba podupadła trochę jego wiara we własne możliwości. U nas duży minus, że seks tylko w weekendy, weź się tu wstrzel w odpowiedni dzień.

Moje szczęście <3
    3500 g i 53 cm
  • nick nieaktualny

Wysłany: 12 lipca 2018, 21:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    milea.26 wrote:
    Faceci w ogóle myślą że wystarczy jeden seks bez zabezpieczania i bach jest ciąża! Nie zdają sobie sprawy ile to ważnych czynników wpływa na to aby do tego zapłodnienia doszło...
    Gorzej bo u Nas to ja tak myslalam ..tak bylo poprzednimi razami.w moim zyciu mialam dwa stosunki bez zabezpieczenia i dwie ciaze..nawet pamietam 17 grudnia pierwszy raz bo bo decyzja o dzidzi byla i termin mialam na 17 wrzesnia hehw
    A tu nagle bach ..juz teraz nie ..ale lekarz mi przypomnial ze moje jajniki sa 14 lat starsze ...ehhh..
    Ale zdezenie bylo powiem Wam.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 lipca 2018, 21:43

• didi123 Autorytet

Wysłany: 12 lipca 2018, 21:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    milea.26 wrote:

Bo wiele się takich historii słyszy, że a guma raz pękła, a zapomniała tabletki i bach. Takie rzeczy się zdarzają i potem wszyscy myślą, że raz i już. Ja się nie nastawiałam na takie cuda, ale mój mąż owszem.

Moje szczęście <3
    3500 g i 53 cm
  • nick nieaktualny

Wysłany: 12 lipca 2018, 21:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ale Kochana Tu jesteś mega plodna bo się udaje za każdym razem :* teraz kolejny raz już na pewno będzie szczęśliwy:*

‹‹ 199 200 201 202 203 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Smog - czy smog w Polsce może obniżać płodność?

Polska jest jednym z najbardziej zanieczyszczonych krajów na świecie. To niestety przykry fakt. Jesteśmy świadomi, że smog negatywnie wpływa na nasz organizm - płuca, serce. Ale czy może również upośledzać naszą płodność? Czy może dodatkowo obniżać parametry nasienia? Czy możemy mądrze się przed tym zabezpieczać, czy to już histeria? Zadaliśmy to pytanie ekspertom, przeczytaj co usłyszeliśmy!  

CZYTAJ WIĘCEJ

Starania o dziecko, niepłodność? - jak powiedzieć o tym innym?

Często bywa tak, że temat kłopotów z zajściem w ciążę jest owiany tajemnicą. Jak powiedzieć rodzinie i przyjaciołom o Waszych trudnych doświadczeniach związanych z przedłużającymi się staraniami o dziecko? Doświadczony psycholog, który na co dzień pracuje z parami zmagającymi się z niepłodnością - Justyna Kuczmierowska - proponuje napisanie listu. Sprawdź, co powinno znaleźć się w liście do bliskich osób. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Choroby endometrium - jakie są najczęstsze?

Czym jest endometrium, a czym endometrioza? Jakie mogą być inne choroby endometrium i jak się objawiają? Jaka grubość endometrium jest optymalna podczas starań o dziecko? 

CZYTAJ WIĘCEJ