Nowe staraczki 2018r.
-
WIADOMOŚĆ
-
W końcu was nadrobilam
Nie wiem co się tu dziś porobiło, mam nadzieję że to u każdej początku ciąży i stąd te nerwy nie ma się o co kłócić kochane, ja potrafię każdą z Was zrozumieć, każda na swoją historię i swój plan na siebie a tu po prostu możemy się wygadać i tyle I niech tak zostanie
U mnie dziś w pracy ciężko ale daje radę bo mdłości odpuscily to jednak od metforminy było, za duża dawka naraz, wczoraj nie brałam i dziś wspaniale się czuje
Applejoy my próbowaliśmy z opaską i było super
Jeśli chodzi o grę do rozpalenia zmysłów to polecam "gorące igraszki" ja kupiłam dla nas na walentynki- to były baaaardzo udane walentynki
Trzymam kciuki za wszystkie testujace w ten dzień w który dużo z Was testuje :* za resztę oczywiście też trzymam
Ja dziś chyba męża do łóżka zaciągne bo skończyłam dziś okres i tak mi się chce że masakra
Applejoy, Plamka_92 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
MissKathy92 wrote:W końcu was nadrobilam
Nie wiem co się tu dziś porobiło, mam nadzieję że to u każdej początku ciąży i stąd te nerwy nie ma się o co kłócić kochane, ja potrafię każdą z Was zrozumieć, każda na swoją historię i swój plan na siebie a tu po prostu możemy się wygadać i tyle I niech tak zostanie
U mnie dziś w pracy ciężko ale daje radę bo mdłości odpuscily to jednak od metforminy było, za duża dawka naraz, wczoraj nie brałam i dziś wspaniale się czuje
Applejoy my próbowaliśmy z opaską i było super
Jeśli chodzi o grę do rozpalenia zmysłów to polecam "gorące igraszki" ja kupiłam dla nas na walentynki- to były baaaardzo udane walentynki
Trzymam kciuki za wszystkie testujace w ten dzień w który dużo z Was testuje :* za resztę oczywiście też trzymam
Ja dziś chyba męża do łóżka zaciągne bo skończyłam dziś okres i tak mi się chce że masakra
Mi się w tym tygodniu tez skończył okres i tez bym mogła codziennie
MissKathy92 lubi tę wiadomość
[/url] -
nick nieaktualny
-
Mama36 wrote:Ja juz na szczescie za drugim razem tez i wiem,ze to byl najlepszy wybor
Najlepszy z możliwych Jakby jeszcze teraz był by częściej w domu to było by idealnie. Tęskno mi za nim.Applejoy lubi tę wiadomość
Moje szczęście
Filip 20.05.2019, godz. 11:45
3500 g i 53 cm -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Po tym wszystkim musiałam odreagować i sobie popłakałam i zjadłam pół pudełka lodów a do tego pożaliłam się mężowi, a on przyjechał do mnie, żeby mnie pocieszyć i przytulić i już mi lepiej
MammaN cudowne wieści z lutego fajne dzieci, ja jestem z 23Marza89, Kasiulka90, MammaN, madzikow lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAnia95 wrote:Po tym wszystkim musiałam odreagować i sobie popłakałam i zjadłam pół pudełka lodów a do tego pożaliłam się mężowi, a on przyjechał do mnie, żeby mnie pocieszyć i przytulić i już mi lepiej
MammaN cudowne wieści z lutego fajne dzieci, ja jestem z 23
Anulka -
Ania95 wrote:Po tym wszystkim musiałam odreagować i sobie popłakałam i zjadłam pół pudełka lodów a do tego pożaliłam się mężowi, a on przyjechał do mnie, żeby mnie pocieszyć i przytulić i już mi lepiej
Kochana nie smuć się - nie warto :*
Lody niech Ci wyjdą na zdrówko, a męża masz cudownego
28.04.2020
2940 g 54 cm Szczęścia
01.2021 puste jajo (* 8 tc) -
Ania95 wrote:Po tym wszystkim musiałam odreagować i sobie popłakałam i zjadłam pół pudełka lodów a do tego pożaliłam się mężowi, a on przyjechał do mnie, żeby mnie pocieszyć i przytulić i już mi lepiej
Przytulam :* -
Anusia łzy musisz zostawić na później jak będziesz się cieszyć z fasolki
A mąż super!