Nowe staraczki 2018r.
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Applejoy wrote:Ponawiam pytanie o seks w opasce czy któraś próbowała? Trochę jak w greyu?
-
nick nieaktualny
-
Malwa13 wrote:Oj ja nie mam pojęcia bo nie bylam :)Marza może Ty pomożesz?:*
zuzi_c lubi tę wiadomość
-
Jeśli chodzi o monitoring to ja byłam. Byłam o ile pamietam chyba z 4 razy, w tym dwa razy w szpitalu i dwa u niego w gabinecie i wziął odemnie tylko raz na koniec jedną wizytę czyli 100 zł byłam bardzo zdziwiona
zuzi_c lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyA właśnie co co monitoringu. Monitoring jest po to aby sprawdzić na jakim etapie jest odjrzewające jajeczko. które jest dominujące. I ocenia się w tedy kiedy możliwa jest owulacja. Usg wykonuje się w ramach wizyty u ginekologa. Ja swojego poprosiłam i sprawdził. Tydzień temu w poniedziałek miałam jajeczko na 10mm. Powiedział mi że to pęcherzyk odminujący i po paru dniach powinnam mieć owulacje.
-
zuzi_c wrote:didi wszystko zależy od ciąży i braku przeciwskazań do sportu itp. jeśli jest coś nie tak to lepiej nie ryzykować ALE ! jeśli nie ma przeciwskazań to wszystko okej może nie maratony, chodzi też o ciśnienie krwi no i przeciążenia.
Mój mi zawsze powtarza, że ciąża to nie choroba i jak będę normalnie funkcjonować jak nasze matki z nami w ciąży to będzie pięknie. Na rowerze mam jeździć i po górach chodzić tylko wiadomo... wszystko ze zdrowym rozsądkiem no i słuchać ciała przede wszystkim A ile biegasz ??
Nie długo stuknie mi 3 lata, najdłuższa moja trasa to 18 km, ale zazwyczaj robię 6-8 co najwyżej 10 km, w zależności jaki dzień, jak samopoczucie. Maratonów nie biegam Na więcej nie powala moja noga po operacjach. W ciąży na pewno będę biegać nadal, o ile lekarz pozwoli i dobrze będę się czuć. Sprinterem nigdy nie będę, wróciłam do biegania, bo lubię, ale mam na uwadze nogę, więc swoim wolnym tempem sobie truchtam ewentualnie kijki
Moje szczęście
Filip 20.05.2019, godz. 11:45
3500 g i 53 cm -
melunia91 wrote:JA próbowałam i jest mega
Taka niepewność co partner zrobi
I zupełnie inne doznania
Mam kolegę który jest deweloperem. I generalnie mówił ze projektuje jeden dom na wynajem krótkotrwały który mogą wynająć pary - i tam wszystko urządzone będzie na greya. Tylko nie wiem czy dojdzie do skutku bo jego żona jest na nie, a wszyscy koledzy mu to doradzają i już chcą bookowac terminy. W sumie to trochę taki butdel..[/url] -
Z monitoringiem wszczelilam się idealnie bo od razu było widać ładny pecherzyk, ginek powiedział żeby jutro działać bo najprawdopodobniej będzie wtedy ovu, jak poszłam na następną wizytę było już po pęcherzyku i piękne ciałko żółte i tak chyba mamy Marzika ❤️ bo przytulnie było w piątek, niedzielę i we wtorek a ovu była między poniedziałkiem a wtorkiem
-
Uuuuu ale sie tu porobiło ... Bez spiny Pszczółki
Ja już mam posprzatany cały domek I usiadłam wkońcu bo plecy mnie bolą
Walcze dzis w biegunka masakra chwilami jeszcze troszke pobolewa brzuch
Za równy dzien wizytaWiadomość wyedytowana przez autora: 13 lipca 2018, 13:27
-
nick nieaktualnyMarza89 wrote:Z monitoringiem wszczelilam się idealnie bo od razu było widać ładny pecherzyk, ginek powiedział żeby jutro działać bo najprawdopodobniej będzie wtedy ovu, jak poszłam na następną wizytę było już po pęcherzyku i piękne ciałko żółte i tak chyba mamy Marzika ❤️ bo przytulnie było w piątek, niedzielę i we wtorek a ovu była między poniedziałkiem a wtorkiem
-
nick nieaktualny
-
Malwa13 wrote:Czyli polecasz co drugi dzień?
Applejoy, Malwa13, MissKathy92 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyWracamy od lekarza termin porodu 28luty ))) pięknie bije serduszko :* mój sie prawie popłakał Cuuuudnie
Zarażajcie sięWiadomość wyedytowana przez autora: 13 lipca 2018, 13:40
Applejoy, Plamka_92, Kasiulka90, didi123, Morska, Marza89, Ewaaa, Phia, MissKathy92, Sandersik, melunia91, aktap, milea.26, Kropeczka85, Pietruszka, Pay, madzikow lubią tę wiadomość