Nowe staraczki 2018r.
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyEwa89_89 wrote:Mama36 myślę, że warto temat zakończyć ale na nowym wątku nikt Was nie obgadał za to tu wszystkie niefajnie skomentowałyście, że Phia odeszła i mi się to nie spodobało.
Mama36 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Malwa13 wrote:Ewa bo nam się nie spodobało zachowania Phii ale ma prawo lubić część z nas i część zaprosić do zamkniętego kregu, reszty ma prawo nie lubić. Ale mogło nam się to nie spodobać. Ja po prostu bardziej rozumiem logikę Mamy36
OK kończę dyskusję bo widzę, że oberwałam rykoszetem w całej tej sytuacji Miłego weekenduIV ivf ⏳
Cross match 54%, reszta immuno ok
08.2024 FET 8a❌
06.2024 FET 8a❌
04.2024 FET 4BA ❌
12.2023 FET 3BB ❌
12.2022 FET 4AB 💔 10 tc [*] ♂️ 😔
01.2022 III IMSI InviMed Wro, długi: 29 komórek/19 MII/12 zapłodnień/2x8a, 3bb,4ab,4ba.
25.07.2020 FET 8b: 9dpt bhcg 12, niskie bhcg, krwotoki (krwiaki), niewydolność szyjki 23tc, pessar, hipotrofia - - >ciężki start ale jest na świecie! ♀️💜
12.19 II IMSI AP Kato, długi protokół: 17 komórek/ 8MII/ 4 zapłodnienia/1x8b
06.2019 IMSI AP Kato, krótki 12 komórek/7 MII/5 zapłodnień/ 1 zarodek 2BB ET cb 😥 💔
IUI 03.04.19 Invicta Wro
Ja: AMH ok 3; mix G-B/Hashi, łuszczyca, RZS, zrosty, PAI homo, KIR AA, przegroda macicy usunięta, Endometrioza II st. (laparo), 3x histero, po cholecystektomii (10.2023). Cd138✔️ NK 6/1
Mąż: słabo z ilością, upłynnieniem i ruchliwością, MSOME 0%, FDNA 18%; HBA 86%, 96% uszkodzeń główki, wszystkie parametry do kitu.
Walka od 2016 -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyzuzi_c wrote:sceptycznie podchodzę przez tą przesuniętą owulkę o 5 dni. Później już było mniej seksu z racji mojej infekcji więc boję się że nie zgraliśmy się w czasie. Ale zobaczymy zobaczymy. Nie powiem byłoby fajnie
-
nick nieaktualnyWystarczylo zapytalac czemu zalozylam nowy wątek... Bym odp... Haha nie macie sie o co kłócić...oj gwiazdy bawicie mnie
Nie jestem urazona ani nic w tym stylu to do wszystkich info xD
Czytam was caly czas ale nie jestem w stanie pracowac (mam dodatkowe zadania) pisac dzwonic itp. 5 rak nie mam hehKasiulka90 lubi tę wiadomość
-
ABI90 wrote:My dzisiaj Maca zjemy lub KFC po drodze a w domu niby mama obiad robi... Powiem Wam że nie raz uciążliwe te mieszkanie z rodzicami ale nie raz są i plusy
Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 lipca 2018, 13:12
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyzuzi_c wrote:Malwa ile kosztuje taki monitoring i jak to się w ogóle odbywa ??? Bo ciągle o tym słyszę a nie wiem o co chodzi. No mówię szczerze. Jeśli by nie zaskoczyło to może we wrześniu/październiku bym pomyślała ?