Nowe staraczki 2018r.
-
WIADOMOŚĆ
-
melunia91 wrote:158... Krasnal z brzuszkiem ;]
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Kasiulka90 wrote:Marza, robisz jutro trzecią betę czy już na luzie czekasz na wizytę i usg?
Plamka, a jak Ci idzie tycie? Wpierdzielasz warzywa i owoce, jak Ci kazałam?
zastanawiam się właśnie czy iść jutro tak dla świętego spokoju, ale po pracy mam plany i się chyba nie wyrobię, więc w czwartek pójdę na spokojnie
I dziś się nie umówiłam do ginka bo moj nie ma miejsca więc jutro będę dzwonić, szukać żeby potwierdzić ciążę ❤️Kasiulka90, MammaN lubią tę wiadomość
-
Kasiulka90 wrote:Marza, robisz jutro trzecią betę czy już na luzie czekasz na wizytę i usg?
Plamka, a jak Ci idzie tycie? Wpierdzielasz warzywa i owoce, jak Ci kazałam?
Marnie mi to idzie Staram się jeść dwa obiady dziennie, najlepiej mi to jednak idzie jak jestem w pracy bo w domu mam średnią motywację
Wczoraj dostałam plan żywieniowy i póki co próbuję to sobie wszystko ogarnąć jak się za to żarcie zabraćKasiulka90 lubi tę wiadomość
28.04.2020
2940 g 54 cm Szczęścia
01.2021 puste jajo (* 8 tc) -
23 strony w pół dnia. Nieźle jesteście.
Właśnie zachodzę w ciążę. Pozycja na pieska zaliczona . Hehe
A wy tu na forum piszecie. Do roboty.
Dobrej nocy.Applejoy, Ewa89_89 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMoje kochane stalkerki, właśnie przyszła @.Przykro mi, wiadomo, jednak tak jak i Msc temu i teraz rewolucję zoladkowe oznaczają jedno.
Wolałam właśnie dowiedzieć się dziś w domu. Przytulić do Małza.poglaskal po głowie, spytał czy już boli, niż robić bety i widzieć wynik taki sam albo niższy.
Teraz zależy mi na oczyszczeniu. Bo poprzednim razem jak byłam po krwawieniu na usg to gin powiedział że nie miałam @ tylko ciaza ze mnie wyleciała, bo błonę mam nie zluszczona (stąd wyższe temp pewnie), i że Nałoza mi się dwie @,a teraz jak znów była cb.. To już nie wiem co tam się dziać będzie.
Wizyta 16.07.
Zostaje z Wami na dłużej
❤️❤️ -
Dzień dobry,
Miłego dnia
Nie nadrobiłam wszystkiego
Też ważyłam sporo, bo 82 kg przy 158 cm kilka lat temu. Schudłam do 46 kg, a teraz się trzymam 55-56 kg, ale to tylko dzięki bieganiu i ogólnie ruchowi.Moje szczęście
Filip 20.05.2019, godz. 11:45
3500 g i 53 cm -
nick nieaktualnyMama36 wrote:Moje kochane stalkerki, właśnie przyszła @.Przykro mi, wiadomo, jednak tak jak i Msc temu i teraz rewolucję zoladkowe oznaczają jedno.
Wolałam właśnie dowiedzieć się dziś w domu. Przytulić do Małza.poglaskal po głowie, spytał czy już boli, niż robić bety i widzieć wynik taki sam albo niższy.
Teraz zależy mi na oczyszczeniu. Bo poprzednim razem jak byłam po krwawieniu na usg to gin powiedział że nie miałam @ tylko ciaza ze mnie wyleciała, bo błonę mam nie zluszczona (stąd wyższe temp pewnie), i że Nałoza mi się dwie @,a teraz jak znów była cb.. To już nie wiem co tam się dziać będzie.
Wizyta 16.07.
Zostaje z Wami na dłużej
❤️❤️Mama36 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Mama36 wrote:Moje kochane stalkerki, właśnie przyszła @.Przykro mi, wiadomo, jednak tak jak i Msc temu i teraz rewolucję zoladkowe oznaczają jedno.
Wizyta 16.07.
Zostaje z Wami na dłużej
❤️❤️
Nowy cykl nowe szanse :*Mama36 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnymalamisia wrote:Mama36, trzymaj się i bądź dla siebie dobra w najbliższe dni.
Ja wylądowałam w szpitalu, po ostatnich wynikach. Podejrzewają pozamaciczną, ale mimo, że to powinien być już 6 tydzień to nic nie widać ani w macicy ani nigdzie indziej. Boję się.malamisia, Mama36 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny