Nowe staraczki 2018r.
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMalwa13 wrote:Dokładnie jak napisała Mama Kochana tulimy Cię mocno, a jeśli to było cb to pamiętaj, że oznacza to, że jesteś bardzo płodna i w następnym cyklu masz ogromne szanse! :*
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMama36 wrote:Dokładnie! Mój ginekolog np był. Zachwycony tym faktem.. Sytuacja która do tej pory mnie śmieszy jak opowiadałam bliskim.. Ja tam smutna.. Z wynikami. Wchodzę, podaję mu.. A On rogal na buzi i "gratuluuujeeeeee!!!, to cudownie" hehehe rozłożył mnie tym na łopatki. Nawet wyszedl uściskać rękę małżowi. Mówi drugi cykl i zalapaliscie, cudnie!! Jesteście płodni. Dizalamy dalej. Hehe
-
nick nieaktualnyJa kochanie testuje dopiero 4 sierpnia jak coś, ale ten cykl to luzik, po owulce nie mierze już prawie temp bo lecimy. A nie jestem na tyle powalona, żeby na wakacjach budzić się, mierzyć, zapisywać. Wiecie o co chodzi. Luzik.
Ale będę z Wami, będzie i mieli neta hehehe
Nie wzięłabym miejsca bez neta z 13 i 11 latków -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyaktap wrote:Ja chyba w ogóle oleję to całe mierzenie itp. Tak dobrze się zapowiadało i widzicie. Po prostu spontan i już.
-
Następnym razem zrób betę żeby wiedzieć czy to cb czy taki test. Ja miałam takie nadziejowe testy więc wiem, że są takie co potrafią zmylić zawsze wtedy robiłam drugi innej firmy i był biały więc bladziochem nigdy się nie jarałam już później.
Kurde to może ja też jestem płodna... teraz to tak sobie myślę, że z reguły miałam cykle 27-29 dni a czasami to i 31 to może też była cb... nigdy nie byłam na becie.... może też jestem płodna... to chyba tylko wkręt myślowy ale trzeba się czegoś trzymaćaktap lubi tę wiadomość
08.2024 FET 8a❌ 😔
06.2024 FET 8a❌
04.2024 FET 4BA ❌
12.2023 FET 3BB ❌
12.2022 FET 4AB 💔 10 tc [*] ♂️ 😔
01.2022 III IMSI InviMed Wro, długi: 29 komórek/19 MII/12 zapłodnień/2x8a, 3bb,4ab,4ba.
25.07.2020 FET 8b: 9dpt bhcg 12, niskie bhcg, krwotoki (krwiaki), niewydolność szyjki 23tc, pessar, hipotrofia - - >ciężki start ale jest na świecie! ♀️💜
12.19 II IMSI AP Kato, długi protokół: 17 komórek/ 8MII/ 4 zapłodnienia/1❄️8b
06.2019 IMSI AP Kato, krótki 12 komórek/7 MII/5 zapłodnień/ 1 zarodek 2BB ET cb 😥 💔
IUI 03.04.19 Invicta Wro
Ja: AMH ok 3; mix G-B/Hashi, łuszczyca, RZS, zrosty, PAI homo, KIR AA, przegroda macicy usunięta, Endometrioza II st. (laparo), 3x histero, po cholecystektomii (10.2023). Cd138✔️ NK 6/1
Mąż: słabo z ilością, upłynnieniem i ruchliwością, MSOME 0%, FDNA 18%; HBA 86%, 96% uszkodzeń główki, wszystkie parametry do kitu.
Walka od 2016 -
Cześć dziewczynki moje!! Normalnie nadrabiać Was codziennie to czysta przyjemność, tylko z dnia na dzień coraz wiecej stron skrobiecie
Mama36 i Patka ściskam Was bardzo mocno! Musicie być silne kobitki moje! Macie czas na dzień rozczarowania a później do działania proszę przystąpić!
Ja już po skończonej @ wczoraj już z moim małżem rozpoczeliśmy nowy cykl i działamy, zaczeliśmy od stołu w salonie hihihi
Co do odchudzania to Kropeczka ma tutaj dużą rację że powinno się ono odbywać malymi krokami i zdrowym odżywianiem się, a nie głodowaniem
Melunia plan żywieniowy spoko, ja bym jedynie wyeliminowała z podwieczorka owoce ze względu na to, że każdy owoc ma w sobie cukier który po godzinie 13-14 nie rozkłada się, a tylko gromadzi w postaci tłuszczów w organizmie. Ja owoce jadam tylko do godziny 12-13, czyli na śniadanie lub drugie śniadanie. Pomimo tego że uwielbiam owoce bo są najcudowniejsze na świecie niektóre niestety są nie zdrowe, jak np winogorono, które ma najwiecej cukru w sobie. Co do samego jedzenia to staram się jeść wszystko ale z umiarem i jak najmniej tłusto, głównie na parze albo pieczone w piekarniku i baaaaaardzo dużo zup jem na kolacje u mnie z bieganiem jest różnie w zeszlym roku biegałam ładnie systematycznie a w tym roku nie umiałam się zebrać, zeby w ogóle zacząć, ale jakoś to przeszłam, 5km w 100% mi wystarcza
A Pavlovę! UWIELBIAM! Mogłabym całą zjeść! I też dość często ją robię, bo moje przyjaciółki zabijają się o ostatnie kawałki jak ją robięEwa89_89 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyEwa89_89 wrote:Następnym razem zrób betę żeby wiedzieć czy to cb czy taki test. Ja miałam takie nadziejowe testy więc wiem, że są takie co potrafią zmylić zawsze wtedy robiłam drugi innej firmy i był biały więc bladziochem nigdy się nie jarałam już później.
Kurde to może ja też jestem płodna... teraz to tak sobie myślę, że z reguły miałam cykle 27-29 dni a czasami to i 31 to może też była cb... nigdy nie byłam na becie.... może też jestem płodna... to chyba tylko wkręt myślowy ale trzeba się czegoś trzymać -
nick nieaktualnyDzień dobry Dziewczynki
Same młode babeczki tu są
Mama, Patka zarazajcie się dalej. W końcu się wszystko uda :* na razie szalejcie z meżami ściskam mocno, mocno
Kropeczki, daj znać co Po wizycie rośnijcie zdrowo :*
Co do wagi to ja zawsze raczej szczupak byłam... 163cm i 51kg kilka lat temu. Teraz mam 55kg, okrąglejsza się zrobiłam ale zawsze musiałam się dużo ruszać i jesc regularnie, bo u mnie wszyscy szybko tyją bez kontroli
A tak w ogóle to nadrabiam Was od 20min. Strugacie jak szalone -
Malwa Ty też kochana
Malwa13 lubi tę wiadomość
08.2024 FET 8a❌ 😔
06.2024 FET 8a❌
04.2024 FET 4BA ❌
12.2023 FET 3BB ❌
12.2022 FET 4AB 💔 10 tc [*] ♂️ 😔
01.2022 III IMSI InviMed Wro, długi: 29 komórek/19 MII/12 zapłodnień/2x8a, 3bb,4ab,4ba.
25.07.2020 FET 8b: 9dpt bhcg 12, niskie bhcg, krwotoki (krwiaki), niewydolność szyjki 23tc, pessar, hipotrofia - - >ciężki start ale jest na świecie! ♀️💜
12.19 II IMSI AP Kato, długi protokół: 17 komórek/ 8MII/ 4 zapłodnienia/1❄️8b
06.2019 IMSI AP Kato, krótki 12 komórek/7 MII/5 zapłodnień/ 1 zarodek 2BB ET cb 😥 💔
IUI 03.04.19 Invicta Wro
Ja: AMH ok 3; mix G-B/Hashi, łuszczyca, RZS, zrosty, PAI homo, KIR AA, przegroda macicy usunięta, Endometrioza II st. (laparo), 3x histero, po cholecystektomii (10.2023). Cd138✔️ NK 6/1
Mąż: słabo z ilością, upłynnieniem i ruchliwością, MSOME 0%, FDNA 18%; HBA 86%, 96% uszkodzeń główki, wszystkie parametry do kitu.
Walka od 2016 -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMalwa13 wrote:Dokładnie! Ja się bardzo boję, że my nie jesteśmy i coś jest nie tak Wiadomo, że strata to jest duży smutek, żadna z nas nie chciałąby tego przechodzić, ale trzeba na to spojrzeć z tej pozytywnej strony
-
nick nieaktualnyMammaN wrote:Dzień dobry Dziewczynki
Same młode babeczki tu są
Mama, Patka zarazajcie się dalej. W końcu się wszystko uda :* na razie szalejcie z meżami ściskam mocno, mocno
Kropeczki, daj znać co Po wizycie rośnijcie zdrowo :*
Co do wagi to ja zawsze raczej szczupak byłam... 163cm i 51kg kilka lat temu. Teraz mam 55kg, okrąglejsza się zrobiłam ale zawsze musiałam się dużo ruszać i jesc regularnie, bo u mnie wszyscy szybko tyją bez kontroli
A tak w ogóle to nadrabiam Was od 20min. Strugacie jak szalone -
nick nieaktualny