Nowe staraczki 2018r.
-
WIADOMOŚĆ
-
Mama36 wrote:Patka kochana, idź na bete
Ja nie mogę teraz to się obudzić hehe
No też sobie o progesteronie myslalam, ale teraz w tej cb miałam. 19,55. Nie jest zły. Czytałam o gorszych na początku. Zobaczymy co Lekarz. Na razie mu ufam, przeszło parę koleżanek z problemami ciążowymi przez niego. Ma jedne z lepszych opinii.
Piękny u Nas nowy dzien
Moje smoki do mnie jutro wracają
I mogę myśleć spokojnie o wakacjach a że to lot samolotem to nie będę się stresować
Naprawdę jestem najstarsza??? Hihi
Marza jak tam??? Poranki są ok?Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 lipca 2018, 07:56
-
nick nieaktualnyMama, jak się budzę to jest ok za jakieś pół godziny dopadną mnie mdłości i będzie tak do pory obiadowej o 16-17 kryzysy... Zasypiam prawie na stojąco. I od rana mam uczucie takiego... Wygniecenia heh w sensie jakbym źle leżała podczas snu i taka robię sie słaaaaba.
Ale za też przyjemne rzeczy seks jest Mega! Aż wykręca stopy piętą do przoduSandersik, Paula 90 lubią tę wiadomość
-
Sandersik to musisz mi puścić sprawdzony przepis na pavlovę tylko taki jak dla debila bo ja jestem zielona w wypiekach
Ja mam 163 wzrostu i zawsze ważyłam 50-52 kg więc byłam raptem szczupła. Teraz przytyłam już 5 kg. Byłam w poniedziałek u ogólnego i klepie mu o tej tarczycy, on się pyta: A przytyła Pani? Ja: no tak!, on: ile? ja: 5kg! on: a w jakim czasie? ja: rok
a on: to znaczy się, że nic Pani nie przytyła...
tak mnie podsumował....
a ja to widzę tak, że małżeństwo tuczy i już bo człowiek żyje sobie szczęśliwy jak pączek w maśle i siedzi na kanapie z ukochana osobą a dupa rośnie... bo kochanego ciałka nigdy za wiele
ja się nie ruszam i jem raczej normalnie, często niezdrowo i wiem, że dieta nigdy nie zagości w moim domu. Jak będę kluseczką to będę musiała się lubić taka jaka będę08.2024 FET 8a❌ 😔
06.2024 FET 8a❌
04.2024 FET 4BA ❌
12.2023 FET 3BB ❌
12.2022 FET 4AB 💔 10 tc [*] ♂️ 😔
01.2022 III IMSI InviMed Wro, długi: 29 komórek/19 MII/12 zapłodnień/2x8a, 3bb,4ab,4ba.
25.07.2020 FET 8b: 9dpt bhcg 12, niskie bhcg, krwotoki (krwiaki), niewydolność szyjki 23tc, pessar, hipotrofia - - >ciężki start ale jest na świecie! ♀️💜
12.19 II IMSI AP Kato, długi protokół: 17 komórek/ 8MII/ 4 zapłodnienia/1❄️8b
06.2019 IMSI AP Kato, krótki 12 komórek/7 MII/5 zapłodnień/ 1 zarodek 2BB ET cb 😥 💔
IUI 03.04.19 Invicta Wro
Ja: AMH ok 3; mix G-B/Hashi, łuszczyca, RZS, zrosty, PAI homo, KIR AA, przegroda macicy usunięta, Endometrioza II st. (laparo), 3x histero, po cholecystektomii (10.2023). Cd138✔️ NK 6/1
Mąż: słabo z ilością, upłynnieniem i ruchliwością, MSOME 0%, FDNA 18%; HBA 86%, 96% uszkodzeń główki, wszystkie parametry do kitu.
Walka od 2016 -
Rany ale smarujecie.
Ja mam 168cm i waze dxis 66kg masakra jakas ale to przrz uraz kolana w lutym do tej pory pobolewa wiec ciezko sie ruszac. Ale dzis postsnowilam znow sproboeac chociaz jazdy na rowerze. Moja temperatura stsnela w miejscu wiec pewnie nie doszlo wogole do owulacji.
Znowu zle spalam martwie sie o corcie na obozie juz tydzien bez telefonu.
...marzenia się spełniają, tylko mocno w nie wierz... -
Mama36 wrote:No właśnie!! Zapraszamy
Parę słów o sobie prosimy.
6 sierpnia druga rocznica slubu, brak dzieci a chęć posiadania trójki.
Grudzień 2017 diagnoza mięśniak, marzec 2018 hormony za wysokie - łykamy bromergon, letrox50, badanie nasienia- dużo zawodników dlatego trzeba częściej zmieniać ich na ringu, czerwiec nowy ginekolog, prywatnie: mięśniak mały nie ma co się martwić, ale jest polip 11.5 mm i trzeba się tym zajsc. Najpierw czekamy
na owulację samoistna a następnie leczenie farmakologiczne i dopiero gmeranie i wycinanie. Hormon tarczycy w porządku, prolaktyna z 32 na 19 spadla. Pozostałe tarczycowe hormony ok. Okazało się że mam nie pęknięte pęcherzyki na prawym jajniku 2 na lewym 3 zatem histeria i koniec świata. Dostałam ovarin i badałam progesteron czy owulacja wystąpiła i 21 dc 12.87 a w 28 dc 28.19. Jadę do lekarza znowu 21 lipiec. Mam nadzieję że wkoncu coś będzie dobrze.9 cs
cykl 32 dni
Letrox, Bromergon , ovarin, kwas foliowy metylowany, ovitrelle
Polip, mięśniak
Homocysteina za wysoka
Mąż- morfologia 4% fertilman plus, maca, wit C -
nick nieaktualny
-
aktap wrote:Wydaje mi się, że nie było żadnej cb. Powinnam zrobić jeszcze inny test wczoraj. Wiecie, ja nigdy nie robiłam testów, więc nie wiedziałam czego tak naprawdę się spodziewać i jak pojawiła się druga kreska, nawet jasna, to myślałam, że to po prostu ciąża. W każdym razie jest ok, nie nastawiałam się, że od razy się uda.
aktap lubi tę wiadomość
-
Mama36 wrote:Ewcia!! Ociekasz płodnościa!! Przecież to od razu widać choćby po avatarze!! Hehe ;p
hahahahah kurde a miałam go zmienić ale teraz to chyba zostawię niech na mnie działa08.2024 FET 8a❌ 😔
06.2024 FET 8a❌
04.2024 FET 4BA ❌
12.2023 FET 3BB ❌
01.2022 III IMSI InviMed Wro, długi: 29 komórek/19 MII/12 zapłodnień/2x8a, 3bb,4ab,4ba.
25.07.2020 FET 8b: 9dpt bhcg 12, niskie bhcg, krwotoki (krwiaki), niewydolność szyjki 23tc, pessar, hipotrofia - - >ciężki start ale jest na świecie! ♀️💜
06.2019 IMSI AP Kato, krótki 12 komórek/7 MII/5 zapłodnień/ 1 zarodek 2BB ET cb 😥 💔
IUI 03.04.19 Invicta Wro
Ja: AMH ok 3; mix G-B/Hashi, łuszczyca, RZS, zrosty, PAI homo, KIR AA, przegroda macicy usunięta, Endometrioza II st. (laparo), 3x histero, po cholecystektomii (10.2023). Cd138✔️ NK 6/1
Mąż: słabo z ilością, upłynnieniem i ruchliwością, MSOME 0%, FDNA 18%; HBA 86%, 96% uszkodzeń główki, wszystkie parametry do kitu.
Walka od 2016 -
MammaN wrote:Marza, brak objawów wcale nie jest zły w pierwszej ciazy nie miałam żadnych do 14 tyg! Dopiero wtedy pojawiły się okropne mdłości.
Mama36 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMammaN wrote:Mama, jak się budzę to jest ok za jakieś pół godziny dopadną mnie mdłości i będzie tak do pory obiadowej o 16-17 kryzysy... Zasypiam prawie na stojąco. I od rana mam uczucie takiego... Wygniecenia heh w sensie jakbym źle leżała podczas snu i taka robię sie słaaaaba.
Ale za też przyjemne rzeczy seks jest Mega! Aż wykręca stopy piętą do przodu -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMarza89 wrote:Dobrze wiedzieć :* ❤️
Ja w moich ciazach to po pierwsze, tydzień po terminie @ wychodził mi negatyw, a do 2 Msc żadnych objawów. Jakbym olała brak Msc to myślę że 3 Msc by mnie zastanowił że coś chyba nie halo :*
Marza89 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyTaka_Babka wrote:6 sierpnia druga rocznica slubu, brak dzieci a chęć posiadania trójki.
Grudzień 2017 diagnoza mięśniak, marzec 2018 hormony za wysokie - łykamy bromergon, letrox50, badanie nasienia- dużo zawodników dlatego trzeba częściej zmieniać ich na ringu, czerwiec nowy ginekolog, prywatnie: mięśniak mały nie ma co się martwić, ale jest polip 11.5 mm i trzeba się tym zajsc. Najpierw czekamy
na owulację samoistna a następnie leczenie farmakologiczne i dopiero gmeranie i wycinanie. Hormon tarczycy w porządku, prolaktyna z 32 na 19 spadla. Pozostałe tarczycowe hormony ok. Okazało się że mam nie pęknięte pęcherzyki na prawym jajniku 2 na lewym 3 zatem histeria i koniec świata. Dostałam ovarin i badałam progesteron czy owulacja wystąpiła i 21 dc 12.87 a w 28 dc 28.19. Jadę do lekarza znowu 21 lipiec. Mam nadzieję że wkoncu coś będzie dobrze.
Rozgosc się u Nas -
nick nieaktualnyMama36 wrote:Czyli cudnie i w normie. Mdłości mina byleby się w mocne rigoletto nie zmieniło. Nich się cudnie rozwija :*
Owocnego furanka ja nigdy nie pilnowałam dni płodnych. Zawsze i wszędzie gdy tylko przyszła ochota -
nick nieaktualny
-
Obyście rosły nam zdrowo nasze ciężaróweczki i były zdrowe z całym pakietem co nosicie w sobie
Pełno i takich co się skapnęły w 8 miesiącu, gdzie to była ich już kolejna ciąża
Mama mi opowiadała, że jak pracowała w szpitalu to raz była na położnym, raz na zakaźnym a czasem i dyżury na izbie... no i przyjechała babka na izbę z bólami brzucha, drze się od wejścia, że to wyrostek albo wrzody... mama do niej podchodzi, pod spódnicę zagląda a tam główkę widać. Babka trzecie dziecko rodziła i się nie skapnęła... Mało tego... po porodzie dziecka nie chciała wziąć bo się upierała, że w ciąży nie była, to nie jej i że jej próbują lekarze jakiegoś podrzutka wcisnąć. Wiele dni psycholog z nią siedział i przerabiał ten temat
MammaN, Marza89 lubią tę wiadomość
08.2024 FET 8a❌ 😔
06.2024 FET 8a❌
04.2024 FET 4BA ❌
12.2023 FET 3BB ❌
IUI 03.04.19 Invicta Wro
Walka od 2016 -
Taka_Babka wrote:6 sierpnia druga rocznica slubu, brak dzieci a chęć posiadania trójki.
na owulację samoistna a następnie leczenie farmakologiczne i dopiero gmeranie i wycinanie. Hormon tarczycy w porządku, prolaktyna z 32 na 19 spadla. Pozostałe tarczycowe hormony ok. Okazało się że mam nie pęknięte pęcherzyki na prawym jajniku 2 na lewym 3 zatem histeria i koniec świata. Dostałam ovarin i badałam progesteron czy owulacja wystąpiła i 21 dc 12.87 a w 28 dc 28.19. Jadę do lekarza znowu 21 lipiec. Mam nadzieję że wkoncu coś będzie dobrze.
Cześć Taka_Babka :*
A jak masz na imię? To wpiszemy Cię na listę
A co to znaczy, że za dużo zawodników? To znaczy ile?