Nowe staraczki 2018r.
-
WIADOMOŚĆ
-
Taka_Babka a jak masz na imię kochana, skąd jesteś?? który rocznik i o które maleństwo się starasz?? My tu z całej PL i w każdym wieku08.2024 FET 8a❌ 😔
06.2024 FET 8a❌
04.2024 FET 4BA ❌
12.2023 FET 3BB ❌
12.2022 FET 4AB 💔 10 tc [*] ♂️ 😔
01.2022 III IMSI InviMed Wro, długi: 29 komórek/19 MII/12 zapłodnień/2x8a, 3bb,4ab,4ba.
25.07.2020 FET 8b: 9dpt bhcg 12, niskie bhcg, krwotoki (krwiaki), niewydolność szyjki 23tc, pessar, hipotrofia - - >ciężki start ale jest na świecie! ♀️💜
12.19 II IMSI AP Kato, długi protokół: 17 komórek/ 8MII/ 4 zapłodnienia/1❄️8b
06.2019 IMSI AP Kato, krótki 12 komórek/7 MII/5 zapłodnień/ 1 zarodek 2BB ET cb 😥 💔
IUI 03.04.19 Invicta Wro
Ja: AMH ok 3; mix G-B/Hashi, łuszczyca, RZS, zrosty, PAI homo, KIR AA, przegroda macicy usunięta, Endometrioza II st. (laparo), 3x histero, po cholecystektomii (10.2023). Cd138✔️ NK 6/1
Mąż: słabo z ilością, upłynnieniem i ruchliwością, MSOME 0%, FDNA 18%; HBA 86%, 96% uszkodzeń główki, wszystkie parametry do kitu.
Walka od 2016 -
nick nieaktualny
-
Taka_Babka wrote:6 sierpnia druga rocznica slubu, brak dzieci a chęć posiadania trójki.
Grudzień 2017 diagnoza mięśniak, marzec 2018 hormony za wysokie - łykamy bromergon, letrox50, badanie nasienia- dużo zawodników dlatego trzeba częściej zmieniać ich na ringu, czerwiec nowy ginekolog, prywatnie: mięśniak mały nie ma co się martwić, ale jest polip 11.5 mm i trzeba się tym zajsc. Najpierw czekamy
na owulację samoistna a następnie leczenie farmakologiczne i dopiero gmeranie i wycinanie. Hormon tarczycy w porządku, prolaktyna z 32 na 19 spadla. Pozostałe tarczycowe hormony ok. Okazało się że mam nie pęknięte pęcherzyki na prawym jajniku 2 na lewym 3 zatem histeria i koniec świata. Dostałam ovarin i badałam progesteron czy owulacja wystąpiła i 21 dc 12.87 a w 28 dc 28.19. Jadę do lekarza znowu 21 lipiec. Mam nadzieję że wkoncu coś będzie dobrze.
A teraz kochana nieco o sobie powiedz, jak masz na imię, skąd jesteś
Mamy nadzieję, że odnajdziesz dużo wsparcia w naszej grupie dość szalonych, zwariowanych i meeega płodnych dziewczynach Każda z nas tutaj wspiera i sobie pomaga, tak więc rozgość się -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyA co do zdrowego żywienia jeszcze, to ja jestem mega dumna z Nas, bo już parę lat temu co prawda.. Tak z 2,3, totalnie wyeliminowałam jakieś napoje, soki słodkie do wody, syropy. I pijemy sama wodę. Zgrzewkami kupujemy. Dzieci też.. Młodszy to ze 2 l dziennie. To mnie mega cieszy. Do szkoły też wodę.
Raz na jakiś czas wiadomo, przy McDonaldzie, albo innej okazji. Ale tak to woda, woda, woda... Jak chce coś innego to gazowana kupuje i mam. Wtedy wrażenie że cole pije hehe -
nick nieaktualnyTaka_Babka wrote:6 sierpnia druga rocznica slubu, brak dzieci a chęć posiadania trójki.
Grudzień 2017 diagnoza mięśniak, marzec 2018 hormony za wysokie - łykamy bromergon, letrox50, badanie nasienia- dużo zawodników dlatego trzeba częściej zmieniać ich na ringu, czerwiec nowy ginekolog, prywatnie: mięśniak mały nie ma co się martwić, ale jest polip 11.5 mm i trzeba się tym zajsc. Najpierw czekamy
na owulację samoistna a następnie leczenie farmakologiczne i dopiero gmeranie i wycinanie. Hormon tarczycy w porządku, prolaktyna z 32 na 19 spadla. Pozostałe tarczycowe hormony ok. Okazało się że mam nie pęknięte pęcherzyki na prawym jajniku 2 na lewym 3 zatem histeria i koniec świata. Dostałam ovarin i badałam progesteron czy owulacja wystąpiła i 21 dc 12.87 a w 28 dc 28.19. Jadę do lekarza znowu 21 lipiec. Mam nadzieję że wkoncu coś będzie dobrze. -
nick nieaktualnyMama36 wrote:A co do zdrowego żywienia jeszcze, to ja jestem mega dumna z Nas, bo już parę lat temu co prawda.. Tak z 2,3, totalnie wyeliminowałam jakieś napoje, soki słodkie do wody, syropy. I pijemy sama wodę. Zgrzewkami kupujemy. Dzieci też.. Młodszy to ze 2 l dziennie. To mnie mega cieszy. Do szkoły też wodę.
Raz na jakiś czas wiadomo, przy McDonaldzie, albo innej okazji. Ale tak to woda, woda, woda... Jak chce coś innego to gazowana kupuje i mam. Wtedy wrażenie że cole pije hehe
Fajnie ze dzieciaki u Ciebie pija:) -
nick nieaktualny
-
U nas dziś ponoć 30°C ma być
Po pracy idę z dziewczynami na lody a co
Brak objawów u mnie to nawet plus bo mogę wszystko ukryć w pracy -
nick nieaktualny
-
Cześć dziewczyny:) jestem tu nowicjuszką i chciałabym dołączyć do wątku staramy się z narzeczonym już 17 cykli i nic, chyba potrzebne mi jest poczytanie o doświadczeniach dziewczyn w podobnej sytuacji:)
Pozdrawiammilea.26, Applejoy lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyala92 wrote:Cześć dziewczyny:) jestem tu nowicjuszką i chciałabym dołączyć do wątku staramy się z narzeczonym już 17 cykli i nic, chyba potrzebne mi jest poczytanie o doświadczeniach dziewczyn w podobnej sytuacji:)
Pozdrawiam -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny