Nowe staraczki 2018r.
-
WIADOMOŚĆ
-
Hej dziewczyny
Na początku witam nowe Panie, rozgoscie się
Patka, Mama- trzymajcie się, mocno tule :*
Ja właśnie się zbieram z wyrka i wychodzę na dwór słońca brak ale jakby cieplej więc trzeba korzystać z urlopuMama36, zuzi_c, aktap lubią tę wiadomość
-
Badałam tarczycę, ale wyszła ok, monitoring cyklu też był, dostałam duphaston na regulację i pół roku go brałam bez efektów. Lekarz zalecił drożność jajowodów po wakacjach. Mój miał badanie nasienia i też wyszło ok. No i tak zamartwiam się w 4 ścianach, aż zaczęłam szukać jakiegoś forum i trafiłam tutaj
Wybaczcie że jeszcze nie używam odnosnikow i cytatów, ale jeszcze tego nie pojęłam, szczególnie na telefonie jest ciężko -
Cześć plodne laseczki.
Mama36, Aktap przytulam mocno. Z tymi testami też byłam przekonana że jak jest bladzioch to jest fasolka. A widać że może być różnie. Czyli ten cykl będzie wasz . Powodzenia
Ja jestem 86. Jedna z starszych. Heh
Zdrowo się nie odzywa. Zdarzaja się fast food lub soki. Ale jak sok to 100%. Tu z teściową muszę walczyć bo kompocik do wszystkiego mega słodki od cukru. A sama jak gotuje to z produktów z dużych sklepów więc jakoś taka sobie. Swoich warzyw czy owoców nie mam . Mięsa tym bardziej. Ale kostek rosolowych czy przypraw typu wegeta nie używam. Smażyć lubię - wiem ze nie zdrowo ale smacznie.
Cześć Ada i Ala.
PS. Gdzie tak ciepło? U mnie buro i ponuro.Mama36 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Oby ten był szczęśliwy
Ja jestem rocznik '90 to już ten moment gdzie wszyscy wytykają mnie palcami "czemu jeszcze nie macie dziecka" och.... dlatego znalazłam na forum swoją odskocznię aby się wyżalić Ogólnie mam na imię Iza ale cała rodzina mówi na mnie Zuza (do tej pory zastanawiam się czemu rodzice nazwali mnie Iza)
Jeśli chodzi o jedzenie fast foody to niestety czasem mam słabość. Na codzień wodę pijemy zgrzewkami, a w weekendy cola też się zdarzy niestety taka święta nie jestem Nie palę, a alkohol tylko okazjonalnie - winko albo radler.
Czynnie jeżdżę na rowerze codziennie w zasadzie do pracy z pracy i często po pracy, nie wyobrażam sobie życia bez roweru czy jakiejkolwiek aktywności fizycznej.
No to chyba na tyle z takich ogólnych informacji -
nick nieaktualny
-
ostatnio pisałam wam moją historię, najpierw cp(lewy jajowód) - poronienie, w następnym cyklu cb - tydzień temu poronienie, wczoraj na USG gin powiedziała, że na lewym jajniku jest zmiana, 2cm endometrioza nigdy nie było mowy że mogę mieć endometriozę, żadnych objawów, każde USG czyste, cykle jak w podręczniku!! aż tu nagle po dwóch nieudanych ciążach jakaś taka zmiana na jajnku...jeżeli do następnej @ będzie się utrzymywać albo rosnąć - laparoskopia...to dopiero 2 cykle starań, niecałe dwa miesiące, a co USG coś wychodzi, ektopowa, biochemiczna, endometrioza....
-
Laseczki idę 11 lipca na potwierdzenie ciąży
Trzymajcie kciuki :*
23- 27.07 mam urlop więc tym już żyje haha
20 - 31.08 mam długi i mieliśmy plan lecieć do Turcji, nawet walizki już kupiliśmy, wczoraj paszporty odebralismy a tu wakacje teraz pod znakiem zapytania haha
Edit: pozostaje EnergylandiaWiadomość wyedytowana przez autora: 4 lipca 2018, 09:37
Plamka_92, ala92, MammaN, milea.26, Kasiulka90 lubią tę wiadomość
-
zuzi_c wrote:Mama, Plamka no tak super sprawa tak naprawdę mąż mnie zaraził od 2 lat jeździmy razem. W niedzielę zrobiłam pierwsze 85 kilometrów i ani trochę zakwasów więc duma ogromna haha
My też uwielbiamy Też jakoś od 2 lat wspólnie jeździmy Tylko czasu wspólnego mamy mało. Co prawda ponad 80 km to jeszcze dla mnie za wysokie progi ale do 50 km dociągnę
A mąż to już w ogóle kocha to Ma w planach kupić sobie rower bardziej wyczynowy
zuzi_c lubi tę wiadomość
28.04.2020
2940 g 54 cm Szczęścia
01.2021 puste jajo (* 8 tc) -
Marza89 wrote:Laseczki idę 11 lipca na potwierdzenie ciąży
20 - 31.08 mam długi i mieliśmy plan lecieć do Turcji, nawet walizki już kupiliśmy, wczoraj paszporty odebralismy a tu wakacje teraz pod znakiem zapytania haha
Edit: pozostaje Energylandia
Kciuki zapewnione
To co może spotkanko w Energylandii wypaliMarza89 lubi tę wiadomość
28.04.2020
2940 g 54 cm Szczęścia
01.2021 puste jajo (* 8 tc) -
ja raz pojechałam rowerem do pracy... to mnie na powrocie burza złapała i się zraziłam... no ale jak nie chcecie mnie tu zarazić ciążą to może sportem chociaż
Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 lipca 2018, 09:42
zuzi_c lubi tę wiadomość
08.2024 FET 8a❌ 😔
06.2024 FET 8a❌
04.2024 FET 4BA ❌
12.2023 FET 3BB ❌
12.2022 FET 4AB 💔 10 tc [*] ♂️ 😔
01.2022 III IMSI InviMed Wro, długi: 29 komórek/19 MII/12 zapłodnień/2x8a, 3bb,4ab,4ba.
25.07.2020 FET 8b: 9dpt bhcg 12, niskie bhcg, krwotoki (krwiaki), niewydolność szyjki 23tc, pessar, hipotrofia - - >ciężki start ale jest na świecie! ♀️💜
12.19 II IMSI AP Kato, długi protokół: 17 komórek/ 8MII/ 4 zapłodnienia/1❄️8b
06.2019 IMSI AP Kato, krótki 12 komórek/7 MII/5 zapłodnień/ 1 zarodek 2BB ET cb 😥 💔
IUI 03.04.19 Invicta Wro
Ja: AMH ok 3; mix G-B/Hashi, łuszczyca, RZS, zrosty, PAI homo, KIR AA, przegroda macicy usunięta, Endometrioza II st. (laparo), 3x histero, po cholecystektomii (10.2023). Cd138✔️ NK 6/1
Mąż: słabo z ilością, upłynnieniem i ruchliwością, MSOME 0%, FDNA 18%; HBA 86%, 96% uszkodzeń główki, wszystkie parametry do kitu.
Walka od 2016 -
nick nieaktualny
-
Marza89 wrote:Laseczki idę 11 lipca na potwierdzenie ciąży
Edit: pozostaje Energylandia
Trzymam mocno kciukiMarza89 lubi tę wiadomość