X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Nowe staraczki 2018r.
Odpowiedz

Nowe staraczki 2018r.

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 3 lipca 2018, 22:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Malwa13 wrote:
    Jedwabna do tego:D
    Haha nooo bez przesadyzmow xD

• nick nieaktualny

Wysłany: 3 lipca 2018, 22:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    melunia91 wrote:
    No możesz. Pisze się na to. W głowie mi myśl kiełkuje zebym sobie jutro poszła pobiegać.
    Na rano mam w menu jajko, serek wiejski, kromka graham z masałkiem, pomidor
    II śniadanie jogurt z pomarańczy z melisą bez laktozy
    Na obiad gulasz z pieczarkami i kaszą gryczaną.
    Podwieczorek dwie morele
    Na kolację jajka na miękko z kromką graham i szyneczka z indyka.

No i dużo wody.
    I kawa inka bo ostatnio mi lepiej po niej. Serce mi nie dudni
    Uwielbiałam Biegać, prawie dwa lata biegałam... Aż byłam za chuda.. Naprawdę, bo nie cwieczylam tylko biegałam i biegałam... A potem poznałam mojego teraz małża... I się okazało że tak jak kocham biegać.. Tak kocham pizze i sushi.. Hehehe

Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 lipca 2018, 22:09

• nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzięki dziewczyny. Serio się zapuściłam. Myślałam ze jak spadło to nie wróci. A tak się fajnie czułam. Ogólnie to ta dieta co miałam polegała na jedzeniu dużej ilości nabiału. Unikaniu tłustego itp. Zobaczymy czy mi to pomoże. Do tego miesiąc bez pracy i siedzenie w domu z gipsem też nie pomogło...

• nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Melunia plan świetny :) grunt to regularne jedzenie i poleci :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 3 lipca 2018, 22:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ania95 wrote:
    Phia, ale Ty jesteś szorstka czasami XD
    Musze wami czasamo potrzasnac haha

• nick nieaktualny

Wysłany: 3 lipca 2018, 22:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mama36 wrote:
    Uwielbiałam Biegać, prawie dwa lata biegałam... Aż byłam za chuda.. Naprawdę, bo nie cwieczylam tylko biegałam i biegałam... A potem poznałam mojego teraz małża... I się okazało że tak jak kocham biegać.. Tak kocham pizze i sushi.. Hehehe
    Hahahahaha <3

• nick nieaktualny

Wysłany: 3 lipca 2018, 22:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mama36 wrote:

Jak się wkurzę to jutro zbieram dupe do piwnicy po steper. Jakieś 9lat temu zeszłam z 73 na 56... I zaszłam w ciążę...I to właśnie na stepperze.

• nick nieaktualny

Wysłany: 3 lipca 2018, 22:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tzn nie zasłam w ciążę na stepperze tylko na nim schudłam XD

Paula 90 lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mela będziesz moją mistrzyniA, ja na dietach nie potrafię być.. Nie ma tam słodyczy. Zamiast diety muszę w sporty zawsze lecieć jak chce schudnac.
    Niestety myślałam że po 30 jest ciężej... A minęła 35...36 lat i Matko boska!! Tyje od powietrza!! Metabolizm jak nie mój. Koniec. Nawet pieczywo odłożyłam i dupa.. Popatrzę na czekoladę i tyje :(

• nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    melunia91 wrote:
    Jak się wkurzę to jutro zbieram dupe do piwnicy po steper. Jakieś 9lat temu zeszłam z 73 na 56... I zaszłam w ciążę...I to właśnie na stepperze.
    A to w jakiej pozycji Cię się udało na steperze zajść??? Nieźle ;p

• tetis Koleżanka

Wysłany: 3 lipca 2018, 22:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    adazora wrote:
    Stara ale jara....
    Ja 83

A moi ucznioeie zawsze mi mowia ze nie wazne ile sie ma lat tylko na ile sie wyglada ,)
    Ja też 83

16 cykl
  • nick nieaktualny

Wysłany: 3 lipca 2018, 22:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja się źle sama ze sobą czuje już tak od 2-3 msc. Jak mi zaczęło właśnie przybywac na nowo. No nie ma słodyczy. Ja też je kocham. Gorzej bo na pare dni bratanek przyjeżdża i poprosił żebym ptasie mleczko zrobila. A tam jest ser co prawda. Ale cukier też. I galaretka. I margaryna... Jeden cheet dey w tygodniu sie należy podobno wiec może taki cheat sobie zrobie. Zobacze. Na razie trzeba od czegos zacząć...

• nick nieaktualny

Wysłany: 3 lipca 2018, 22:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Moze ja pojde z tb na dietke...
    Tez by sie przydalo zjechac pare kg

• nick nieaktualny

Wysłany: 3 lipca 2018, 22:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kto mi ogrodek podleje ??

• Kropeczka85 Autorytet

Wysłany: 3 lipca 2018, 22:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A od czego to stalkowanie się wywodzi? Od jakiegoś obcojęzycznego słowa?

Melunia wyrzucić masło z kromki, kromkę na wieczór i jogurt słodki zamienić na naturalny z owocem!

Ja Was dziewczyny czytam na bieżąco i nie widziałam żeby ktokolwiek pytał...no ale w natłoku wiadomości mogłam nie zauważyć :/

Na priv zaglądam czasami, powiadomienia wyłączyłam.

Melunia jak biznes plan? Ja czekam :)

Ja też już dinozaur...wy takie młodziutkie jeszcze :)

Ja czuję się mocno...ciazowo.
    W poniedziałek biło już serduszko, ale niestety wolno i lekarka mówi, że wszystko może się zdarzyć. Pomierzyc na sprzęcie nie umiała :/ w czwartek idę znów, zobaczymy, wiecie , że podchodzę na luzie, ale chciałabym żeby już się wyjaśniło ostatecznie. A nie ciągle wszyscy mi szans nie dają, beta marna, zarodek za mały, serce za wolno ach...mam źle przeczucia w dalszym ciągu , że coś z dzieckiem będzie nie tak...na pewno zrobię test Nifty jeśli dotrwam do 12tc.

A Wy mi się nie obijać i działać!
    Strasznie się cieszę szczęściem Marzy i chce się cieszyć następnych!
    Phia Ty pierwsza zwariowana Kobito :)
    Mama trzymam kciuki aby jednak...

Marza89 lubi tę wiadomość

atdc2n0aos8g2xt8.png
    Księżniczka 2014
    Królewicz 2009
    21.03.2006 [*] 13tc
  • nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny usmiechnijcie się i dobrej nocy :*

• nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A i na tym wątku jeszcze nie było - jesteśmy płodne!

• Ewa89_89 Autorytet

Wysłany: 3 lipca 2018, 22:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny skończcie na chwile z ta dieta bo ka właśnie skończyłam moja pavlove :-) trochę się zarumieniła ale bałam się żeby nie była guma :-) dostałam okres i będę wcinać bez żalu cała noc :-)

08.2024 FET 8a❌ 😔
    06.2024 FET 8a❌
    04.2024 FET 4BA ❌
    12.2023 FET 3BB ❌
    12.2022 FET 4AB 💔 10 tc [*] ♂️ 😔

01.2022 III IMSI InviMed Wro, długi: 29 komórek/19 MII/12 zapłodnień/2x8a, 3bb,4ab,4ba.

25.07.2020 FET 8b: 9dpt bhcg 12, niskie bhcg, krwotoki (krwiaki), niewydolność szyjki 23tc, pessar, hipotrofia - - >ciężki start ale jest na świecie! ♀️💜

12.19 II IMSI AP Kato, długi protokół: 17 komórek/ 8MII/ 4 zapłodnienia/1❄️8b
    06.2019 IMSI AP Kato, krótki 12 komórek/7 MII/5 zapłodnień/ 1 zarodek 2BB ET :-( cb 😥 💔
    IUI 03.04.19 :( Invicta Wro

Ja: AMH ok 3; mix G-B/Hashi, łuszczyca, RZS, zrosty, PAI homo, KIR AA, przegroda macicy usunięta, Endometrioza II st. (laparo), 3x histero, po cholecystektomii (10.2023). Cd138✔️ NK 6/1

Mąż: słabo z ilością, upłynnieniem i ruchliwością, MSOME 0%, FDNA 18%; HBA 86%, 96% uszkodzeń główki, wszystkie parametry do kitu.

Walka od 2016
  • nick nieaktualny

Wysłany: 3 lipca 2018, 22:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kropeczka dzięki za podpowiedź :) Na pewno skorzystam, na razie wykorzystuje to co mam w lodówce przed wypłatą ;)

A Biznes plan jest dalej w połowie ale się jutro dokończy, najpóźniej w piątek na emial wysyłam :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 3 lipca 2018, 22:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Haha wcinaj xD

‹‹ 19 20 21 22 23 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Niechęć do seksu - czy to możliwe? Co zrobić, by staranie się o maluszka znów było przyjemnością?

Znasz ten stan, kiedy od miesięcy lub lat staracie się o wymarzonego potomka? Wasze życie biegnie tak naprawdę od pierwszego dnia cyklu do owulacji, od owulacji do testu ciążowego, od wizyty w laboratorium do wizyty u lekarza - często kolejnego z kolei? Czas biegnie nieubłaganie, a starania nie przynoszą skutku. Mimo chęci coraz częściej pojawia się blokada i niechęć do współżycia. Skąd się to bierze i jak temu zaradzić? Co zrobić, by seks cieszył jak dawniej?

CZYTAJ WIĘCEJ

Nowości i innowacyjne algorytmy sztucznej inteligencji wdrożone w aplikacji OvuFriend

Przeczytaj o nowościach, które właśnie wdrożyliśmy w aplikacji OvuFriend! Są to wyniki naszych ponad dwuletnich prac badawczo-rozwojowych, w które byli zaangażowani najlepsi eksperci medyczni i naukowcy od analizy danych i algorytmów sztucznej inteligencji w Polsce. Projekt otrzymał również wsparcie od Narodowego Centrum Badań i Rozwoju oraz Google for Startups. Co to oznacza dla użytkowniczek OvuFriend? Przeczytaj więcej. 

CZYTAJ WIĘCEJ

10 najczęstszych obaw kobiet w ciąży, czyli czego boją się kobiety w ciąży

Lęk i różnego rodzaju obawy to naturalny towarzysz kobiety w ciąży. Czego boi się większość kobiet oczekujących dziecka? Bólu porodowego, urodzenia chorego dziecka, utraty atrakcyjności czy może zrujnowania życia seksualnego po porodzie? Czego obawiasz się Ty? Przeczytaj czy zasadne jest zamartwianie się i jak sobie radzić, aby nasze obawy nie sprawdziły się.

CZYTAJ WIĘCEJ