Nowe staraczki 2018r.
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnymelunia91 wrote:No możesz. Pisze się na to. W głowie mi myśl kiełkuje zebym sobie jutro poszła pobiegać.
Na rano mam w menu jajko, serek wiejski, kromka graham z masałkiem, pomidor
II śniadanie jogurt z pomarańczy z melisą bez laktozy
Na obiad gulasz z pieczarkami i kaszą gryczaną.
Podwieczorek dwie morele
Na kolację jajka na miękko z kromką graham i szyneczka z indyka.
No i dużo wody.
I kawa inka bo ostatnio mi lepiej po niej. Serce mi nie dudniWiadomość wyedytowana przez autora: 3 lipca 2018, 22:09
-
nick nieaktualnyDzięki dziewczyny. Serio się zapuściłam. Myślałam ze jak spadło to nie wróci. A tak się fajnie czułam. Ogólnie to ta dieta co miałam polegała na jedzeniu dużej ilości nabiału. Unikaniu tłustego itp. Zobaczymy czy mi to pomoże. Do tego miesiąc bez pracy i siedzenie w domu z gipsem też nie pomogło...
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMama36 wrote:Uwielbiałam Biegać, prawie dwa lata biegałam... Aż byłam za chuda.. Naprawdę, bo nie cwieczylam tylko biegałam i biegałam... A potem poznałam mojego teraz małża... I się okazało że tak jak kocham biegać.. Tak kocham pizze i sushi.. Hehehe
-
nick nieaktualnyMama36 wrote:Uwielbiałam Biegać, prawie dwa lata biegałam... Aż byłam za chuda.. Naprawdę, bo nie cwieczylam tylko biegałam i biegałam... A potem poznałam mojego teraz małża... I się okazało że tak jak kocham biegać.. Tak kocham pizze i sushi.. Hehehe
Jak się wkurzę to jutro zbieram dupe do piwnicy po steper. Jakieś 9lat temu zeszłam z 73 na 56... I zaszłam w ciążę...I to właśnie na stepperze. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMela będziesz moją mistrzyniA, ja na dietach nie potrafię być.. Nie ma tam słodyczy. Zamiast diety muszę w sporty zawsze lecieć jak chce schudnac.
Niestety myślałam że po 30 jest ciężej... A minęła 35...36 lat i Matko boska!! Tyje od powietrza!! Metabolizm jak nie mój. Koniec. Nawet pieczywo odłożyłam i dupa.. Popatrzę na czekoladę i tyje -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyJa się źle sama ze sobą czuje już tak od 2-3 msc. Jak mi zaczęło właśnie przybywac na nowo. No nie ma słodyczy. Ja też je kocham. Gorzej bo na pare dni bratanek przyjeżdża i poprosił żebym ptasie mleczko zrobila. A tam jest ser co prawda. Ale cukier też. I galaretka. I margaryna... Jeden cheet dey w tygodniu sie należy podobno wiec może taki cheat sobie zrobie. Zobacze. Na razie trzeba od czegos zacząć...
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
A od czego to stalkowanie się wywodzi? Od jakiegoś obcojęzycznego słowa?
Melunia wyrzucić masło z kromki, kromkę na wieczór i jogurt słodki zamienić na naturalny z owocem!
Ja Was dziewczyny czytam na bieżąco i nie widziałam żeby ktokolwiek pytał...no ale w natłoku wiadomości mogłam nie zauważyć
Na priv zaglądam czasami, powiadomienia wyłączyłam.
Melunia jak biznes plan? Ja czekam
Ja też już dinozaur...wy takie młodziutkie jeszcze
Ja czuję się mocno...ciazowo.
W poniedziałek biło już serduszko, ale niestety wolno i lekarka mówi, że wszystko może się zdarzyć. Pomierzyc na sprzęcie nie umiała w czwartek idę znów, zobaczymy, wiecie , że podchodzę na luzie, ale chciałabym żeby już się wyjaśniło ostatecznie. A nie ciągle wszyscy mi szans nie dają, beta marna, zarodek za mały, serce za wolno ach...mam źle przeczucia w dalszym ciągu , że coś z dzieckiem będzie nie tak...na pewno zrobię test Nifty jeśli dotrwam do 12tc.
A Wy mi się nie obijać i działać!
Strasznie się cieszę szczęściem Marzy i chce się cieszyć następnych!
Phia Ty pierwsza zwariowana Kobito
Mama trzymam kciuki aby jednak...Marza89 lubi tę wiadomość
Księżniczka 2014
Królewicz 2009
21.03.2006 [*] 13tc -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Dziewczyny skończcie na chwile z ta dieta bo ka właśnie skończyłam moja pavlove trochę się zarumieniła ale bałam się żeby nie była guma dostałam okres i będę wcinać bez żalu cała noc08.2024 FET 8a❌ 😔
06.2024 FET 8a❌
04.2024 FET 4BA ❌
12.2023 FET 3BB ❌
12.2022 FET 4AB 💔 10 tc [*] ♂️ 😔
01.2022 III IMSI InviMed Wro, długi: 29 komórek/19 MII/12 zapłodnień/2x8a, 3bb,4ab,4ba.
25.07.2020 FET 8b: 9dpt bhcg 12, niskie bhcg, krwotoki (krwiaki), niewydolność szyjki 23tc, pessar, hipotrofia - - >ciężki start ale jest na świecie! ♀️💜
12.19 II IMSI AP Kato, długi protokół: 17 komórek/ 8MII/ 4 zapłodnienia/1❄️8b
06.2019 IMSI AP Kato, krótki 12 komórek/7 MII/5 zapłodnień/ 1 zarodek 2BB ET cb 😥 💔
IUI 03.04.19 Invicta Wro
Ja: AMH ok 3; mix G-B/Hashi, łuszczyca, RZS, zrosty, PAI homo, KIR AA, przegroda macicy usunięta, Endometrioza II st. (laparo), 3x histero, po cholecystektomii (10.2023). Cd138✔️ NK 6/1
Mąż: słabo z ilością, upłynnieniem i ruchliwością, MSOME 0%, FDNA 18%; HBA 86%, 96% uszkodzeń główki, wszystkie parametry do kitu.
Walka od 2016 -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny