Nowe staraczki 2018r.
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyPhia wrote:Melunia ty trzymaj sie na bacznosci bo obronca bedzie uciekal niedlugo
Daleko? Ja sobie dam rade Ale z Twoją pomocą jest lepiej.
Dziewczyny czy bedziecie złe jak będę się wam tu spowiadać z mojej diety? Będziecie mnie pierdzielać wrazie moich dołów... I ewentualnie podpowiadać. Wiecie raźniej mi będzie. A może jak spadne to znowu się sobie będę podobać. Obecnie mam 76 (sic!)kg... Chce zejść na razie 8kg. Tak żeby wyglądać we wrześniu na weselu kuzynki. A przy okazji nie bede miala takiej strasznej wagi startowej jak zajde bo z młodym przytyłam 25kg w ciąży ... -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnymelunia91 wrote:Daleko? Ja sobie dam rade Ale z Twoją pomocą jest lepiej.
Dziewczyny czy bedziecie złe jak będę się wam tu spowiadać z mojej diety? Będziecie mnie pierdzielać wrazie moich dołów... I ewentualnie podpowiadać. Wiecie raźniej mi będzie. A może jak spadne to znowu się sobie będę podobać. Obecnie mam 76 (sic!)kg... Chce zejść na razie 8kg. Tak żeby wyglądać we wrześniu na weselu kuzynki. A przy okazji nie bede miala takiej strasznej wagi startowej jak zajde bo z młodym przytyłam 25kg w ciąży ... -
melunia91 wrote:Daleko? Ja sobie dam rade Ale z Twoją pomocą jest lepiej.
Dziewczyny czy bedziecie złe jak będę się wam tu spowiadać z mojej diety? Będziecie mnie pierdzielać wrazie moich dołów... I ewentualnie podpowiadać. Wiecie raźniej mi będzie. A może jak spadne to znowu się sobie będę podobać. Obecnie mam 76 (sic!)kg... Chce zejść na razie 8kg. Tak żeby wyglądać we wrześniu na weselu kuzynki. A przy okazji nie bede miala takiej strasznej wagi startowej jak zajde bo z młodym przytyłam 25kg w ciąży ...
Melunia ja chętnie przygarnę Twoje zbędne kilogramy!
Ty będziesz ważyć mniej, a mi trochę przybędzie
Ech gdyby tak serio się dało..
28.04.2020
2940 g 54 cm Szczęścia
01.2021 puste jajo (* 8 tc) -
nick nieaktualnymelunia91 wrote:Daleko? Ja sobie dam rade Ale z Twoją pomocą jest lepiej.
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMalwa13 wrote:Wchodzę w to i mogę Cię prześladowac jeśli to pomoże:D :*
No możesz. Pisze się na to. W głowie mi myśl kiełkuje zebym sobie jutro poszła pobiegać.
Na rano mam w menu jajko, serek wiejski, kromka graham z masałkiem, pomidor
II śniadanie jogurt z pomarańczy z melisą bez laktozy
Na obiad gulasz z pieczarkami i kaszą gryczaną.
Podwieczorek dwie morele
Na kolację jajka na miękko z kromką graham i szyneczka z indyka.
No i dużo wody.
I kawa inka bo ostatnio mi lepiej po niej. Serce mi nie dudniMalwa13 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny