Nowe staraczki 2018r.
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyEwa89_89 wrote:Nieważne kto stalkowal ale ja tez głosuje za tym żeby mama36 jutro zrobiła nowy test a najlepiej betę bo mam dobre przeczucia a do czwartku chyba zniosę jajo
Ale nie będzie takiej potrzeby, nie wierzę. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnymelunia91 wrote:Bo jak takie objawy opisujesz i miałaś te bete chyba jakąś jak pamiętam to co się mnie dziwisz?
Ale jestem słowna, i jeżeli jutro nic, to w czwartek rano jak @ nie będzie pójdę na betę. Obiecuję -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMalwa13 wrote:Na stronie 8 zostalam stalkerka jakby co:D
Bozeeeee... To jest Was dwie!! Hahaha. Faktycznie. Zlalo mi się w jedno.. ;]Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 lipca 2018, 21:35
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMalwa13 wrote:Grunt że my z Mela mocno kibicujemy A co dwie głowy to nie jedna
We mnie po prostu po tym moim dołku wtedy coś pękło zablokowałam się i nie chce na razie... Nie potrafię ani testu, ani bety. -
nick nieaktualnyMama36 wrote:Dziękuję ❤️ Boże też bym przecież po nocach nie spała, jakbyście to były Wy. Tak mi zależy żebyśmy tu wszystkie zaciazyly. A Phia pierwsza!!!!
We mnie po prostu po tym moim dołku wtedy coś pękło zablokowałam się i nie chce na razie... Nie potrafię ani testu, ani bety.
Co to za chody tu mam xD -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny