Nowe staraczki 2018r.
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnymelunia91 wrote:Nie śmiejcie się proszę...
Ale jak ja w ciąży nie będę to serio nastepny cykl nie bede wam nic mówic o żadnych objawach. Ale... Siedze sobie. Zjadłam kolacje. I mlaskam. Mlaskam. Moj sie patrzy jak na debila i pyta sie mnie co jest. A ja że albo mi dziąsła krwawią () albo nie wiem bo czuje smak krwi w ustach... Patrzy, ogląda ale nic... -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnymelunia91 wrote:No to moze teraz u mnie nie bedzie cb...
melunia91 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnymelunia91 wrote:A ja stwierdziłam że mam ochote jeszcze na sushi ale moj powiedział że mam zajrzeć do portfela i sama zdcyduje wiec odpuszczam
-
nick nieaktualnymelunia91 wrote:moje wariatki a tu badum tsss będzie okres taki psikus od życia żeby się nie nakręcać
Dlatego czekaj cierpliwie do terminu okresu i wtedy rob test:)
Trzymam kciuki bardzo mocno:*melunia91 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnymilea.26 wrote:Ja Ci Kochana nie napisze ze jestes w ciazy bo nie chce Ci robic nadziei... Sama wiesz ze rozczarowanie pozniej bardzo boli.
Dlatego czekaj cierpliwie do terminu okresu i wtedy rob test:)
Trzymam kciuki bardzo mocno:*
Jestem takim promyczkiem co jak się zawiedzie to sie nawet nie przyzna tylko się uśmiechnieMama36, milea.26 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
milea.26 wrote:Jak ja bym chciala zajsc do konca roku...ale to chyba nierealne. Zawsze mi sie marzylo aby przechodzic ciaze przez okres jesienno-zimowy i na wiosne cieszyc sie maluszkiem:)
Pomarzyc mozna....marzenia się spełniają, tylko mocno w nie wierz... -
nick nieaktualnymilea.26 wrote:Jak ja bym chciala zajsc do konca roku...ale to chyba nierealne. Zawsze mi sie marzylo aby przechodzic ciaze przez okres jesienno-zimowy i na wiosne cieszyc sie maluszkiem:)
Pomarzyc mozna.
Juz dwa razy rodzilam we wrzesniu .teraz chcialam cos innego. -
nick nieaktualny