Nowe staraczki 2018r.
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyTeraz tak mialam w tej cb .metaliczny posmak ,wlasnie jakby krew mi leciala z dziasel.melunia91 wrote:Nie śmiejcie się proszę...
Ale jak ja w ciąży nie będę to serio nastepny cykl nie bede wam nic mówic o żadnych objawach. Ale... Siedze sobie. Zjadłam kolacje. I mlaskam. Mlaskam. Moj sie patrzy jak na debila i pyta sie mnie co jest. A ja że albo mi dziąsła krwawią (
) albo nie wiem bo czuje smak krwi w ustach... Patrzy, ogląda ale nic... -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyNo raczej !! Nie chcialam zeby tak zabrzmialo hahah....mialo zabrzmiec jako objaw ciazy wlasnie.Moja kumpela mowila mi zawsze ze wiedziala ze jwst w ciazy bo miala posmak metaliczny w ustach i od razu wiedziala ze to to.wszystko bylo super !!!!❤melunia91 wrote:No to moze teraz u mnie nie bedzie cb...
melunia91 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyNie nalezy do najtanszych .potrafilismy jezdzic 3 razy w tygodniu ...ale mamy taki fajny niedrogi punkt no i do 77 karte 50 proc znizki.teraz tak dwa trzy razy w msc.no jednak stówka leci ...gdyby bylo tansze zżarłabym codzienniemelunia91 wrote:A ja stwierdziłam że mam ochote jeszcze na sushi ale moj powiedział że mam zajrzeć do portfela i sama zdcyduje
wiec odpuszczam 
-
nick nieaktualnyJa Ci Kochana nie napisze ze jestes w ciazy bo nie chce Ci robic nadziei... Sama wiesz ze rozczarowanie pozniej bardzo boli.melunia91 wrote:moje wariatki
a tu badum tsss będzie okres
taki psikus od życia żeby się nie nakręcać 
Dlatego czekaj cierpliwie do terminu okresu i wtedy rob test:)
Trzymam kciuki bardzo mocno:*
melunia91 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnymilea.26 wrote:Ja Ci Kochana nie napisze ze jestes w ciazy bo nie chce Ci robic nadziei... Sama wiesz ze rozczarowanie pozniej bardzo boli.
Dlatego czekaj cierpliwie do terminu okresu i wtedy rob test:)
Trzymam kciuki bardzo mocno:*
Jestem takim promyczkiem co jak się zawiedzie to sie nawet nie przyzna tylko się uśmiechnie
Mama36, milea.26 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
To i ja mialam takie marzenie. Ale jeszcze nigdy sie nie udalomilea.26 wrote:Jak ja bym chciala zajsc do konca roku...ale to chyba nierealne. Zawsze mi sie marzylo aby przechodzic ciaze przez okres jesienno-zimowy i na wiosne cieszyc sie maluszkiem:)
Pomarzyc mozna....marzenia się spełniają, tylko mocno w nie wierz... -
nick nieaktualnyDokladnie to samo sobie ja marzylam.od poczatku w sumie chcialam zajsc w sierpniu walsnie..potem uznalam ze w pracy mam taki okres ze moge w kwietniu juz ..a teraz jak wiem ze latwo nie bedzie to juz mysle czy w ogole sie uda ...tzn moze kiedy sie uda...bo mocno wierze w to ze sie uda.milea.26 wrote:Jak ja bym chciala zajsc do konca roku...ale to chyba nierealne. Zawsze mi sie marzylo aby przechodzic ciaze przez okres jesienno-zimowy i na wiosne cieszyc sie maluszkiem:)
Pomarzyc mozna.
Juz dwa razy rodzilam we wrzesniu .teraz chcialam cos innego. -
nick nieaktualny

Kolorowych