X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Nowe staraczki 2018r.
Odpowiedz

Nowe staraczki 2018r.

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 14 lipca 2018, 21:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    AdasiowaMama wrote:
    https://zapodaj.net/a861bf6784049.jpg.html

Zdjęcie robione chyba kalkulatorem 5 dni przed porodem :d
    Piękny brzuszek:)

AdasiowaMama lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 14 lipca 2018, 21:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    AdasiowaMama wrote:
    https://zapodaj.net/a861bf6784049.jpg.html

Zdjęcie robione chyba kalkulatorem 5 dni przed porodem :d
    Sliczna przed tym porodem bylas...jakbys miala zaraz na jakis bal isc a nie rodzic.

• nick nieaktualny

Wysłany: 14 lipca 2018, 21:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mama36 wrote:
    Po 20 godz sie poddalam ..nie chcial wyjsc skubany a bardzo chcialam .wkurzylam sis ..zamknelam pod prysznicem i powiedzialam ze niewyjde.nie pomogl małz ,połozna tez nie ..lekarka tez nie ..dopiero jak Pania profesor ordynator przyprowadzili to wylecialam stamtad bo ona miala ze 2 metry i wygladala jak z ubojni.hehe
    Haha o jejku:) Ale masz co wspominać teraz:)

• AdasiowaMama Autorytet

Wysłany: 14 lipca 2018, 21:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mama36 wrote:
    Sliczna przed tym porodem bylas...jakbys miala zaraz na jakis bal isc a nie rodzic.

A jak rewelacyjnie sie czułam kilka dni przed :D W oiątek byliśmy na urodzinach dziadka w sobote na grilu u moich rodziców w niedziele pływałam w naszym basenie mamy taki duzy :D a w pon urodziłam więc tego aktywnie :D

14.07.2014 - Adaś Nasze Szczęście :*
    1.09.2019 - termin randki z naszym drugim szczesciem :)
  • nick nieaktualny

Wysłany: 14 lipca 2018, 21:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    zuzi_c wrote:
    u mnie to samo przed kompem ale dzisiaj mu wybaczam. Ja już się nawet przebrałam w śpiochy i gniję w salonie <3
    Ja mojemu tez ,za ten wczorajszy seksik zajebisty ,i ta kolacje Nasza niech ma...marudzil ostatnio ze dawno nie mial maratonu nocnego i tylko chlopakom Naszym zazdrosci wakacji i siedzenia po nocach.A niech sobiw dzis siedzi.do owulacji jeszcze hoho i troche ..tak to po testach wyglada.niech ma wolne ;)

• nick nieaktualny

Wysłany: 14 lipca 2018, 21:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja zostalam sama bo moj pojechal do pracy na noc.
    Zawsze gdy nie ma mojego meza, i zostaje sama to strasznie smutam i rycze tak zeby On nie widzial bo zaraz by mnie ochrzanil.
    Przerastaja mnie Nasze problemy. Mam wrazenie ze ja do nich nie dorosłam.

• nick nieaktualny

Wysłany: 14 lipca 2018, 21:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    AdasiowaMama wrote:
    A jak rewelacyjnie sie czułam kilka dni przed :D W oiątek byliśmy na urodzinach dziadka w sobote na grilu u moich rodziców w niedziele pływałam w naszym basenie mamy taki duzy :D a w pon urodziłam więc tego aktywnie :D
    Naprawde widac ze super sie czulas .te stopy to chyba tylko wypadek przy pracy . Bardzo fajnie ze tak aktywnie mialas na koncu :)
    Zycze tego samego teraz :*

• nick nieaktualny

Wysłany: 14 lipca 2018, 21:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    milea.26 wrote:
    A ja zostalam sama bo moj pojechal do pracy na noc.
    Zawsze gdy nie ma mojego meza, i zostaje sama to strasznie smutam i rycze tak zeby On nie widzial bo zaraz by mnie ochrzanil.
    Przerastaja mnie Nasze problemy. Mam wrazenie ze ja do nich nie dorosłam.
    Nawet jezeli sa to takie problemy ktorych nie ogarniesz to mysle ze jak wspierasz meża w ich rozwiazywaniu to w zupelnosci wystarczy . Nie plakusiaj.:*❤

Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 lipca 2018, 21:55

milea.26 lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 14 lipca 2018, 21:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja w sumie nie pamiętam za wiele. Pamiętam że w styczniu trafilam do szpitala jak dostałam lekkich skurczy i leki na podtrzymanie. A później leżenie w domu. Przygotwanie do matury.

Powiedzcie mi która z was mi doradziła bielizne czy coś modelujące? Chyba Ewa...

Ubrałam sobie rano bielizne ściągającą... To nie byl dobry pomysł przy wzdęciu ;[

• nick nieaktualny

Wysłany: 14 lipca 2018, 22:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    zuzi_c wrote:
    mnie dzisiaj przez cały dzień wykorzystał 4 razy więc nawet by mi się nie chciało :P Ja już po owulce. Zresztą nawet nie wiem czy w ogóle była:) w ogóle w tym cyklu zorientowałam się, że w ogóle nie zwracałam uwagi na dni płodne więc może nic z tego nie wyjść. Wcześnie się zorientowałam wiem:D
    Mi sie wydaje ze ten cykl coa bedzie bezowulacyjny.moze w koncu po tych cb ,moze po lekach ...ale jakos takie mam przeczucie..szczezrze..26go i tak przestaje mierzyc bo lecimy a jakos mi to az tak bardzo nie bedzie przeszkadzac . W sierpniu na owulce mi zalezy ;)

• nick nieaktualny

Wysłany: 14 lipca 2018, 22:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ktoras z Was miala cykle bezowulacyjne ? On wtedy trwa tyle samo czy sie wydluża ?

• nick nieaktualny

Wysłany: 14 lipca 2018, 22:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dobra to wam cos jeszcze pokaże na te smuty :)

Może troche nie na czasie ale i tak się zarażajcie :)

https://naforum.zapodaj.net/thumbs/590b3096c1ac.jpg

https://naforum.zapodaj.net/thumbs/3593ae1e9b04.jpg

milea.26, Kropeczka85, Mama36, zuzi_c, MissKathy92, Phia, MammaN, didi123, Applejoy lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 14 lipca 2018, 22:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzieki laski:*
    Ale czasami musze sobie poplakac bo wtedy mi lzej jakos jest. Ale nie moge mojej slabosci pokazac mezowi, bo to ja Go podtrzymuje na silach. Wiec jak zobaczy ze ja nie daje rady to bedzie Nam jeszcze ciezej.
    Na szczescie ten tydzien zapowiada sie dość zabiegany. W poniedzialek gin, wtorek badania meza, sroda dentystsa, znowu musimy sie do urologa zapisac. A jeszcze musze dermatologa odwiedzic. Nie bede miala czasu myslec.

• Chasia Autorytet

Wysłany: 14 lipca 2018, 22:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mama36 wrote:
    Mi sie wydaje ze ten cykl coa bedzie bezowulacyjny.moze w koncu po tych cb ,moze po lekach ...ale jakos takie mam przeczucie..szczezrze..26go i tak przestaje mierzyc bo lecimy a jakos mi to az tak bardzo nie bedzie przeszkadzac . W sierpniu na owulce mi zalezy ;)
    A my 26go mamy rocznicę ślubu :D <3 :P

mhsv3e5e743bc1b6.png
    mhsv3e5ewwdsajqn.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 14 lipca 2018, 22:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Milea to moze lepiej ze zabiegany ,moze cos sie zdazy wyjatkowo miłego po drodze i niespodziewanego i bedzie super :*
    Meluncia toz to najpiekniejsze zdjecia jakie dotychczas tu wklejono ❤!!!
    A moje dziecko starsze przezywa tragedie bo ..
    Uwaga ..rzesy glupie mu przeszkadzaja grac !!! Krzyczy ze sobie je wytnie ..hahah..jeszcze przyuwazyl ze sie z niego smieje ..najgorzej ...:D

zuzi_c lubi tę wiadomość

• Chasia Autorytet

Wysłany: 14 lipca 2018, 22:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    milea.26 wrote:
    Dzieki laski:*
    Ale czasami musze sobie poplakac bo wtedy mi lzej jakos jest. Ale nie moge mojej slabosci pokazac mezowi, bo to ja Go podtrzymuje na silach. Wiec jak zobaczy ze ja nie daje rady to bedzie Nam jeszcze ciezej.
    Na szczescie ten tydzien zapowiada sie dość zabiegany. W poniedzialek gin, wtorek badania meza, sroda dentystsa, znowu musimy sie do urologa zapisac. A jeszcze musze dermatologa odwiedzic. Nie bede miala czasu myslec.
    łooo no to faktycznie zabiegany lekarzowo tydzień :*

mhsv3e5e743bc1b6.png
    mhsv3e5ewwdsajqn.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 14 lipca 2018, 22:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Chasia wrote:
    A my 26go mamy rocznicę ślubu :D <3 :P
    To wypije drinka za Wasze zdrowie wsrod palm :*

• Chasia Autorytet

Wysłany: 14 lipca 2018, 22:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mama36 wrote:
    To wypije drinka za Wasze zdrowie wsrod palm :*
    <3

mhsv3e5e743bc1b6.png
    mhsv3e5ewwdsajqn.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 14 lipca 2018, 22:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    zuzi_c wrote:
    mi też zależy najbardziej na sierpniu w sumie nawet na sierpniu najbardziej mi zależy będę testować na urlopie :D
    To sie umawiamy na sierpien ..potem razem rodzimy w maju ..i Nasze metalątka od razu na koncerty razem...w 2019 zaczna Mettalica :D

zuzi_c lubi tę wiadomość

• zuzi_c Autorytet

Wysłany: 14 lipca 2018, 22:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Milea trzymam za Ciebie mocno kciuki aby Wam się wszystko udało. Proszę jak najmniej myśleć w nowym tygodniu <3

Melunia ale pięknota :)

Ja teraz mniej aktywna, jakaś obolała jestem plecy jakby nerki mnie bolą i jakoś tak dziwnie się czuję. Oby to nie choróbsko mnie brało.

milea.26 lubi tę wiadomość

m3sx43r8mntd6n8a.png
‹‹ 263 264 265 266 267 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Kalendarz dni płodnych - aplikacja - starania o dziecko

Postanowione - rozpoczynacie starania o dziecko. Mija pierwszy, drugi, trzeci miesiąc, a ciąży nie ma. Pojawia się lekki niepokój - co się dzieje? Tak rozpoczyna się historia wielu kobiet z OvuFriend, które używają aplikacji podczas starania o dziecko. Inteligentny kalendarz dni płodnych nie tylko szybko nauczy się Twojej płodności ale również wcześnie wykryje nieprawidłowości. Przeczytaj jak aplikacja pomoże Ci zajść w ciążę!  

CZYTAJ WIĘCEJ

Ciąża pozamaciczna - czym jest i jakie są objawy ciąży pozamacicznej?

Ciąża pozamaciczna (ektopowa) zdarza się raz na 90-100 przypadków ciąży. Jest to ciąża, która zamiast w macicy rozwija się poza nią. Objawy ciąży pozamacicznej nie są jednoznaczne. Trudno ją czasem rozpoznać, bo na początku objawy są podobne do ciąży o prawidłowym przebiegu. Na późniejszym etapie pojawia się ból podbrzusza, krwawienie oraz brak prawidłowego przyrostu hormonu hCG. 

CZYTAJ WIĘCEJ

PMS, czyli zespół napięcia przedmiesiączkowego - przyczyny, objawy, leczenie

Zespół napięcia przedmiesiączkowego to ogólne określenie na objawy i dolegliwości, które odczuwają kobiety przed miesiączką. A jakie są najczęstsze objawy PMS? Co jest ich przyczyną? Czy i kiedy napięcie przedmiesiączkowe wymaga leczenia? 

CZYTAJ WIĘCEJ