Nowe staraczki 2018r.
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyZeby uwazac mowila jasne.koelzanka mowila cos ze jej drut poszedl na kukurydzy w kolbie ,wiec tego unikam ...
Ja tylko wiem ze robie blad bo mialam myc po kazdym posilku i oczywiscie nie myje.na poczatku jasne..latalam jak glupia ,ale mówili ze tak bedzie.
Musze isc wziac prysznic
Zaaplikowac wszystkie leki,bo jak przysne tak jak leże to kiepsko bedzie.Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 lipca 2018, 22:36
zuzi_c lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Kasiulka90 wrote:O proszę, widzę, że staramy się tak samo długo. Twój mąż ma morfologię 60%?!?! To jest w ogóle możliwe?!
Wiesz, nawet ginekolog z kliniki sie zdziwił. Dodatkowo norma przy wyniku jest od 30% a profesor mówił ze teraz norma jest od 4%. Robilismy w mniejszym miescie prawie 2 lata temu (nie było tam zadnej kliniki). Jeszcze w tym miesiacu chcemy powtórzyć badanie w bardziej wiarygodnym miejscu przy jakiejś klinice
33lat/Starania 6 lat/ Graves-Basedow
ANA-1:640, NK 15,1%,
hetero MTHFR 1298 C, PAI, VR2
4 IUI -
Usunieta tarczyca
Niespodziewane 2 kreski w prima aprilis '22
c. naturalna bez leczenia- "NIEPLANOWANA" -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
No cześć w tak piękny niedzielny poranek
Co to był za wieczór wczoraj Młody wkończyny podł a rodzice mmm godzili sie po wczorajszych spieciach
Dni płodne nadchodzą wielkimi krokami a my znow bedziemy siemijać mój zaczyna popoludniówki znówww . ech i co teraz ?Phia lubi tę wiadomość
14.07.2014 - Adaś Nasze Szczęście :*
1.09.2019 - termin randki z naszym drugim szczesciem -
nick nieaktualny
-
AdasiowaMama wrote:No cześć w tak piękny niedzielny poranek
Co to był za wieczór wczoraj Młody wkończyny podł a rodzice mmm godzili sie po wczorajszych spieciach
Dni płodne nadchodzą wielkimi krokami a my znow bedziemy siemijać mój zaczyna popoludniówki znówww . ech i co teraz ?
Dzień dobry najpłodniejsze kobietki
I jak tam kochana wyszło Wam to godzenie? Na + czy na -? Mój mąż tez znowu popołudniówki, 4 tydzień z rzędu, ja mam 1 zmiany tylko wiec nawet nie nie widzimy jak mi w takie dni wypada okres to już myśle tylko o tym, ze on mnie wcale nie kocha jest na 1 miejscu...
Wczoraj staraliśmy się porozmawiać o tych całych staraniach, co dalej, co zrobimy jak skończy się na invitro... wychodzi na to ze moj nie pragnie dziecka aż tak mocno jak ja. Powiedział ze chce je mieć ale nie chce zmarnować życia, najlepszych kat naszego małżeństwa na starania, szpitale, kliniki. Powiedział ze nie widzi problemu w tym ze nie będziemy mieć dzieci bo i tak mamy siebie i zawsze będziemy się kochać. Przypomniał ni tez co nam tłukli na na naukach przed ślubem: ze małżeństwo jest najważniejsze, ze to mąż i żona tworzą rodzine i ten związek, ten sakrament jest najważniejszy. Mówili nam ze dzieci to tylko dodatek do małżeństwa i ze to nie one za najważniejsze. Kurde jakoś ja tak tego nie czuje. Do pełnej rodziny brakuje mi właśnie dziecka. Mój uważa ze invitro jest poza naszym zasięgiem finansowym i ze on nie chce całe życie wszystkiego sobie odmawiać żeby na to zbierać. Bo ja wpadniemy w to koło ze wydany już 20, 30 tysięcy to ja będę chciała to ciągnąć dalej bo co za różnica dołożyć jeszcze 10. Gdyby była gwarancja ze się uda za 1 razem to tak ale bez niej to nie...
nie wiem co teraz... ja będę składać kasę, niech to nawet trwa 3 czy 4 lata. Wydaje ni się ze mój nie czuje jeszcze tego że za pare lat zostaniemy sami jak palec. On jest młodszy i ma jeszcze kolegów bez dzieci. Ja już wiem jakw wuglada to wykluczenie.
Przykro mi dzisiaj... do tego jutro powinnam mieć owu a testy biel wiziraWiadomość wyedytowana przez autora: 15 lipca 2018, 08:38
⏳
12.2024 IV IMSI 18 komórek, 10 MII, 9 zapłodnień, 8a,10a, 3AA, 4AB
Cross match 54%, reszta immuno ok
08.2024 FET 8a❌
06.2024 FET 8a❌
04.2024 FET 4BA ❌
12.2023 FET 3BB ❌
12.2022 FET 4AB 💔 10 tc [*] ♂️ 😔
01.2022 III IMSI InviMed Wro, długi: 29 kom./19 MII/12 zapłodnień/2x8a, 3bb,4ab,4ba.
25.07.2020 FET 8b: 9dpt bhcg 12, niskie bhcg, krwotoki (krwiaki), niewydolność szyjki 23tc, pessar, hipotrofia - - >ciężki start ale jest na świecie! ♀️💜
12.19 II IMSI AP Kato, długi protokół: 17 komórek/ 8MII/ 4 zapłodnienia/1x8b
06.2019 IMSI AP Kato, krótki 12 komórek/7 MII/5 zapłodnień/ 1 zarodek 2BB ET cb 😥 💔
IUI 03.04.19
Ja: AMH ok 3; mix G-B/Hashi, łuszczyca, RZS, zrosty, PAI homo, KIR AA, przegroda macicy usunięta, Endometrioza II st. (laparo), 3x histero, po cholecystektomii (10.2023). Cd138✔️ NK 6/1
Mąż: MSOME 0%
Walka od 2016 -
nick nieaktualny