Nowe staraczki 2018r.
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyMama36 wrote:Dokladnie to samo sobie ja marzylam.od poczatku w sumie chcialam zajsc w sierpniu walsnie..potem uznalam ze w pracy mam taki okres ze moge w kwietniu juz ..a teraz jak wiem ze latwo nie bedzie to juz mysle czy w ogole sie uda ...tzn moze kiedy sie uda...bo mocno wierze w to ze sie uda.
Juz dwa razy rodzilam we wrzesniu .teraz chcialam cos innego. -
nick nieaktualnyChasia wrote:Ja tak będe miała ciekawe w co ja sie ubierac będę?? czy wogóle do kozaków sie zmieszczę
Nie zazdroszcze
Ja musiałam kurtke kupić nową i w ogóle ciuchy nowe bo w nic sie nie miesciłam. a kozaki zapinałam do kostek bo dalej sie nie dało Czekaj pokaże Ci jak wyglądałam
zuzi_c lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyChasia wrote:Ja tak będe miała ciekawe w co ja sie ubierac będę?? czy wogóle do kozaków sie zmieszczę
-
melunia91 wrote:Nie zazdroszcze
Ja musiałam kurtke kupić nową i w ogóle ciuchy nowe bo w nic sie nie miesciłam. a kozaki zapinałam do kostek bo dalej sie nie dało Czekaj pokaże Ci jak wyglądałam
Trudno jakos dam rade kto jak nie ja
Będę wychodzic tylko do lekarza i w niedziele do kościoła hahazuzi_c, Phia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyJesienia czy zima wystarczy szerszy sweter i tyle:) wiadomo ze wtedy juz sie raczej nie wychodzi z domu do ludzi bo i pogoda kiepska. A latem to co innego. Gorąco, nie chce sie siedziec w domu:) a zeby wyjsc do ludzi trzeba sie jakos ubrac lepiej, ale nie wiadomo w co bo brzuch wielki:)
Takie wnioski wysnula moja siostra bedac w ciazy zima i latem. Mowila ze lepiej znosila ciążę zima niż latem pod kazdym wzgledem.
Ale wiadomo zalezy od organizmu. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnymilea.26 wrote:Naturalnie urodzilas takiego duzego babla?