Nowe staraczki 2018r.
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyDzien dobry...budzilam sie co chwile ,krecilam ,godzine o 3 w ogole nie spalam.Do bani ...dalam ignorowanie dzisiejszej temp bo po winie i takim nie spaniu to kwiatki mogly wyjsc .jest po owulacji wiem ale skok jak ta lala. Dzis w nocy do do domu wroce po 3 wiec to samo . W zasadzie wiec moge odlozyc termometr
-
Też miałam ciężką noc. Zdecydowanie lepiej mi się śpi jak mąż w domu, bo nawet jak się obudzę to popatrzę jak on śpi i znowu zasnę, a jak go nie ma to tylko się przewracam z boku na bok i wstaję
Kawę wypiłam i chyba do sklepu skoczę, bo mam ochotę na czekoladę.
Mama36: Męża męcz, a nie termometrWiadomość wyedytowana przez autora: 17 lipca 2018, 06:23
Moje szczęście
Filip 20.05.2019, godz. 11:45
3500 g i 53 cm -
nick nieaktualnydidi123 wrote:Też miałam ciężką noc. Zdecydowanie lepiej mi się śpi jak mąż w domu, bo nawet jak się obudzę to popatrzę jak on śpi i znowu zasnę, a jak go nie ma to tylko się przewracam z boku na bok i wstaję
Mama36: Męża męcz, a nie termometrWiadomość wyedytowana przez autora: 17 lipca 2018, 06:34
-
didi123 wrote:Też miałam ciężką noc. Zdecydowanie lepiej mi się śpi jak mąż w domu, bo nawet jak się obudzę to popatrzę jak on śpi i znowu zasnę, a jak go nie ma to tylko się przewracam z boku na bok i wstaję
Mama36: Męża męcz, a nie termometr
A mnie znowu odrzuca od jedzenia kiedyś się dziwilam ludziom jak można śniadania nie jeść- można moje śniadanie dziś to gryz banana bo tylko to przeszło przez gardło chyba nici z moich dwóch miesięcy bez lekarzy -
MissKathy92 wrote:Miałam dziś to samo w nocy nie lubię sama spać a mąż po dwóch tygodniach urlopu wrócił do pracy i to na nocną zmianę jeszcze dwie samotne noce przede mną
A mnie znowu odrzuca od jedzenia kiedyś się dziwilam ludziom jak można śniadania nie jeść- można moje śniadanie dziś to gryz banana bo tylko to przeszło przez gardło chyba nici z moich dwóch miesięcy bez lekarzy
A czemu cię odrzuca od jedzenia? Ja bez śniadania nie wychodzę, bo potrafię zemdleć. Mogę cały dzień nie jeść, ale śniadanie po prostu muszę.Moje szczęście
3500 g i 53 cm -
nick nieaktualnyHej laski:)
Ktora testuje niedlugo? Trzeba Nam tu kolejnych ciaz!
Ja wczoraj sobie poplakalam. I to tak konkretnie. Dzis za to musze nalozyc podwojna warstwe korektora pod oczy bo inaczej wszyscy pomyśla ze mnie maz bije:)
Zaraz sie zbieramy na badania, a po poludniu usg:) -
didi123 wrote:A czemu cię odrzuca od jedzenia? Ja bez śniadania nie wychodzę, bo potrafię zemdleć. Mogę cały dzień nie jeść, ale śniadanie po prostu muszę.
-
nick nieaktualnyMissKathy92 wrote:Ja do tej pory też tak miałam a od zeszłego tygodnia jest tragedia jak kladlam się wczoraj to czułam ssanie w żołądku a jak wstałam to wstręt do całej lodówki myślę że to od leków od dwóch tygodni biorę większą dawkę metforminy a ona może dawać takie skutki uboczne
-
nick nieaktualnymilea.26 wrote:Hej laski:)
Ja wczoraj sobie poplakalam. I to tak konkretnie. Dzis za to musze nalozyc podwojna warstwe korektora pod oczy bo inaczej wszyscy pomyśla ze mnie maz bije:)
Zaraz sie zbieramy na badania, a po poludniu usg:)
I juz dzis bez plakania prosze !!! Daj znac co po usg :* -
MissKathy92 wrote:Ja do tej pory też tak miałam a od zeszłego tygodnia jest tragedia jak kladlam się wczoraj to czułam ssanie w żołądku a jak wstałam to wstręt do całej lodówki myślę że to od leków od dwóch tygodni biorę większą dawkę metforminy a ona może dawać takie skutki uboczne
To współczuje, oby minęło z czasem.
Milea: Daj znać jak już będzie po. Powodzenia Szybki badań, mały kolejek itp. - nie znoszę przychodni ale jak trzeba to trzeba!
Ja mam jakąś taką wiarę, że się teraz uda i nie wiem skąd mi się to wzięło Kolejne złudne przeczucia ;pMoje szczęście
3500 g i 53 cm -
Mama36 wrote:Moze byc od lekow.Kurcze niedobrze ,sniadanie to najwazniejszy posilek dnia . Ja to moge kolacji nie zjesc ale sniadanie max.Mam nadzieje ze pzejdzie :*
Ja też nigdy nie odpuszczalam śniadań, od dwóch lat jem owsianke z mlekiem na śniadanie tylko teraz tak się pochrzanilo
Ech życie...
-
Mama36 wrote:zawsze w razie potrzeby mocnego kamuflazu na twarzy sluze pomoca hehe..tylko zapraszam do Wrocka .
I juz dzis bez plakania prosze !!! Daj znac co po usg :*
Robisz make upy ???Moje szczęście
3500 g i 53 cm -
nick nieaktualnyKropeczka85 wrote:No to też masz rozsądnego endo!
Ja jak zaczęłam brać 2x750mg to schudłam 11kg od Mikołaja do końca stycznia czyli nawet nie dwa miesiące.
A ile Ty masz insuliny?
jeszcze nie wiem, w sobotę zrobię badania a potem mam do niego wrócić po receptę. mówił, że nawet jeśli nic takiego nie wyjdzie to pobierzemy, bo ten lek ma wiele innych dobroczynnych zastosowań.
fajnie czuć, że ktoś się przejmuje i myśli a nie tak jak moja ginka: proszę przyjść już w ciąży... no krew mnie zalała wtedy. wredna baba -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnydidi123 wrote:Robisz make upy ???
Malwa13, aktap, Ewa89_89, Sandersik, MissKathy92, Kropeczka85, MammaN lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyzuzi_c wrote:Cześć dziewczynki !!
Czy ta pogoda kiedyś się zmieni ?? U mnie leje i zimno! Tempka znów mi spadła więc czekam na @
U mnienszaro buro i ponuro ale zapowiadali zalamanie pogody.ja caly dzien i wlasciwie pol nocy w pracy wiec dzis mi to wsio ryba. -
milea.26 wrote:Hej laski:)
Zaraz sie zbieramy na badania, a po poludniu usg:)
Hej wszystkim. Ja też się ubeczałam kochana. Dzisiaj siedziałam rano z zimnym słoikiem musztardy na prawym oku i dżemu na lewym... i tak ledwo widzę⏳
12.2024 IV IMSI 18 komórek, 10 MII, 9 zapłodnień, 8a,10a, 3AA, 4AB
Cross match 54%, reszta immuno ok
08.2024 FET 8a❌
06.2024 FET 8a❌
04.2024 FET 4BA ❌
12.2023 FET 3BB ❌
12.2022 FET 4AB 💔 10 tc [*] ♂️ 😔
01.2022 III IMSI InviMed Wro, długi: 29 kom./19 MII/12 zapłodnień/2x8a, 3bb,4ab,4ba.
25.07.2020 FET 8b: 9dpt bhcg 12, niskie bhcg, krwotoki (krwiaki), niewydolność szyjki 23tc, pessar, hipotrofia - - >ciężki start ale jest na świecie! ♀️💜
12.19 II IMSI AP Kato, długi protokół: 17 komórek/ 8MII/ 4 zapłodnienia/1x8b
06.2019 IMSI AP Kato, krótki 12 komórek/7 MII/5 zapłodnień/ 1 zarodek 2BB ET cb 😥 💔
IUI 03.04.19
Ja: AMH ok 3; mix G-B/Hashi, łuszczyca, RZS, zrosty, PAI homo, KIR AA, przegroda macicy usunięta, Endometrioza II st. (laparo), 3x histero, po cholecystektomii (10.2023). Cd138✔️ NK 6/1
Mąż: MSOME 0%
Walka od 2016 -
nick nieaktualny