Nowe staraczki 2018r.
-
WIADOMOŚĆ
-
melunia91 wrote:Przepraszam. Nakrecilam sie niepotrzebnie. Dalej mam wzdecie. Dalej baczaki. I dalej mi sie odbija. Przyjechalam z mlodym od dentysy i co? I sie walnelam do lozka i wstalam. Musze zaczac robic oboad. Dzis ogorkowa z ogorkow kiszonych z ryzem. Jakos wczoraj mnie naszlo i kupilam
Kochana moja :* bez spiny :* jeszcze może wyjść wszystko dobrze[/url] -
nick nieaktualnymelunia91 wrote:Przepraszam. Nakrecilam sie niepotrzebnie. Dalej mam wzdecie. Dalej baczaki. I dalej mi sie odbija. Przyjechalam z mlodym od dentysy i co? I sie walnelam do lozka i wstalam. Musze zaczac robic oboad. Dzis ogorkowa z ogorkow kiszonych z ryzem. Jakos wczoraj mnie naszlo i kupilam
-
melunia91 wrote:Przepraszam. Nakrecilam sie niepotrzebnie. Dalej mam wzdecie. Dalej baczaki. I dalej mi sie odbija. Przyjechalam z mlodym od dentysy i co? I sie walnelam do lozka i wstalam. Musze zaczac robic oboad. Dzis ogorkowa z ogorkow kiszonych z ryzem. Jakos wczoraj mnie naszlo i kupilam
a ja polecam filmy Filmy są dobre na wszystko. Nie zaprzątasz sobie głowy myśleniem tylko skupiasz się na oglądaniu :*** -
nick nieaktualny
-
Hej laseczki :*
W końcu Was nadrobiłam
Melunia, nie przejmuj się i nie załamuj, bo nic straconego. Jeszcze wszystko może się wydarzyć
Ja dzisiaj na 14 jadę na monitoring. Dzisiaj temperatura do góry poszła, ale nie wiem za bardzo co to oznacza chyba za wcześnie na owulację.
W razie czego z rana były seksy -
nick nieaktualnyDzięki dziewczyny. No ja się położyłam na półtora godziny. Po prostu mnie tak spanie męczy. Śpie po 9godzin i jestem niewyspana. A nie położe się więcej po mam na 14 do pracy. W pracy w sumie ok. Nie wiedziałam że na innym sklepie może być fajnie. Bo nasza biedre remontują. Ale nie chce chyba wraca na swój. W ogole bym się schowała i poczekała. Był promyczek uśmiechu bo moj brat mi powiedział że moja mama ma wrócić do PL za 2tyg. A chwile pozniej sama mama zadzwonila i poweidziała że jednak moze nie wrocic bo tam gdzie miala pracowac za jedna dziewczyne to ona poroniła... i pewnie nie bedzie juz miejsca...
-
To ja Wam polecę komedię: WIECZÓR GIER
Nie czytałam opisu, włączyłam, a po 2 min oglądania już wiedziałam, że to film dla nas po krótkim wstępie para spotyka się u lekarza: wynik: kiepskie nasienie....
a dalej to już oglądajcie same nie zawiedziecie się⏳
12.2024 IV IMSI 18 komórek, 10 MII, 9 zapłodnień, 8a,10a, 3AA, 4AB
Cross match 54%, reszta immuno ok
08.2024 FET 8a❌
06.2024 FET 8a❌
04.2024 FET 4BA ❌
12.2023 FET 3BB ❌
12.2022 FET 4AB 💔 10 tc [*] ♂️ 😔
01.2022 III IMSI InviMed Wro, długi: 29 kom./19 MII/12 zapłodnień/2x8a, 3bb,4ab,4ba.
25.07.2020 FET 8b: 9dpt bhcg 12, niskie bhcg, krwotoki (krwiaki), niewydolność szyjki 23tc, pessar, hipotrofia - - >ciężki start ale jest na świecie! ♀️💜
12.19 II IMSI AP Kato, długi protokół: 17 komórek/ 8MII/ 4 zapłodnienia/1x8b
06.2019 IMSI AP Kato, krótki 12 komórek/7 MII/5 zapłodnień/ 1 zarodek 2BB ET cb 😥 💔
IUI 03.04.19
Ja: AMH ok 3; mix G-B/Hashi, łuszczyca, RZS, zrosty, PAI homo, KIR AA, przegroda macicy usunięta, Endometrioza II st. (laparo), 3x histero, po cholecystektomii (10.2023). Cd138✔️ NK 6/1
Mąż: MSOME 0%
Walka od 2016 -
Ewa89_89 wrote:To ja Wam polecę komedię: WIECZÓR GIER
Nie czytałam opisu, włączyłam, a po 2 min oglądania już wiedziałam, że to film dla nas po krótkim wstępie para spotyka się u lekarza: wynik: kiepskie nasienie....
a dalej to już oglądajcie same nie zawiedziecie się
Obejrzę dzisiaj -
zuzi_c wrote:Ja dzisiaj tyle biegam po biurze, że powinnam sobie włączyć endomondo Ale jak dochodzę do biurka to staram się być z Wami na bieżąco
Hahahah ja tak samo mam dzisiaj! Jak tylko dosiadam do biurka robię F5 i trzeba czytać, aby dużo do nadrabiania nie było -
A ja głupia naczytałam się, że zapalenie przydatków powoduje bezpłodność i niedrożność jajowodów... i teraz już całkiem mam doła.
Po jakiego ch*ja mi było to całe HSG?!?! Teraz jestem bardziej w tyle niż byłam przed tym badaniem.⏳
12.2024 IV IMSI 18 komórek, 10 MII, 9 zapłodnień, 8a,10a, 3AA, 4AB
Cross match 54%, reszta immuno ok
08.2024 FET 8a❌
06.2024 FET 8a❌
04.2024 FET 4BA ❌
12.2023 FET 3BB ❌
12.2022 FET 4AB 💔 10 tc [*] ♂️ 😔
01.2022 III IMSI InviMed Wro, długi: 29 kom./19 MII/12 zapłodnień/2x8a, 3bb,4ab,4ba.
25.07.2020 FET 8b: 9dpt bhcg 12, niskie bhcg, krwotoki (krwiaki), niewydolność szyjki 23tc, pessar, hipotrofia - - >ciężki start ale jest na świecie! ♀️💜
12.19 II IMSI AP Kato, długi protokół: 17 komórek/ 8MII/ 4 zapłodnienia/1x8b
06.2019 IMSI AP Kato, krótki 12 komórek/7 MII/5 zapłodnień/ 1 zarodek 2BB ET cb 😥 💔
IUI 03.04.19
Ja: AMH ok 3; mix G-B/Hashi, łuszczyca, RZS, zrosty, PAI homo, KIR AA, przegroda macicy usunięta, Endometrioza II st. (laparo), 3x histero, po cholecystektomii (10.2023). Cd138✔️ NK 6/1
Mąż: MSOME 0%
Walka od 2016 -
Ewa89_89 wrote:A ja głupia naczytałam się, że zapalenie przydatków powoduje bezpłodność i niedrożność jajowodów... i teraz już całkiem mam doła.
Po jakiego ch*ja mi było to całe HSG?!?! Teraz jestem bardziej w tyle niż byłam przed tym badaniem....marzenia się spełniają, tylko mocno w nie wierz... -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyEwuś widzisz, Ty się przyczyn i wszystkiego doszukujesz w necie a ja w samej sobie. Niby mnie piersi bolą ale nie aż tak. Wzdęcie itp przypadki to są dalej. Spuchnięta jestem. Za to przeszła mi biegunka i nastało zatrzymanie... Śluz niby jest ale jakoś tak nie dużo. Wczoraj było wiecej. W środku mam mokro na zewnątrz jest go nie wiele. A ciągnie się bardziej niż przy owulacji. I mleczny. Może coś z tego będzie, może nie. Wypiłam nescafe. Może nie będę mieć dzisiaj dudnienia.
-
nick nieaktualnyABI90 wrote:A ja kawkę sobie wypiłam i troszkę się rozbudziłam Dzisiaj po pracy ćwiczę z Chodakowską kolejny raz chociaż z moimi zakwasami to nie wiem jak to pójdzie hehehe. Zmieniam dietę narazie spróbuję się przerzucić na produkty mleczne ale bez laktozy, jakoś mleka roślinne mi nie podchodzą a kawy bez mleka nie wypije, cukru praktycznie nie używam, ale zamienię sobie na stewię lub słodzik. I jestem 2gi dzień bez słodkich i słonych przekąsek (ciasta, chipsy, paluszki) a to moja bolączka bo uwielbiam! A Wy dziewczyny ćwiczycie z jakimiś instruktorkami?? Z Ewą Chodakowską a może z Lewandowską??