X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Nowe staraczki 2018r.
Odpowiedz

Nowe staraczki 2018r.

Oceń ten wątek:
1 2 3 4 5
  • Applejoy Autorytet

Wysłany: 17 lipca 2018, 11:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    melunia91 wrote:
    Przepraszam. Nakrecilam sie niepotrzebnie. Dalej mam wzdecie. Dalej baczaki. I dalej mi sie odbija. Przyjechalam z mlodym od dentysy i co? I sie walnelam do lozka i wstalam. Musze zaczac robic oboad. Dzis ogorkowa z ogorkow kiszonych z ryzem. Jakos wczoraj mnie naszlo i kupilam

Kochana moja :* bez spiny :* jeszcze może wyjść wszystko dobrze :)

1bab7e35e8.png[/url]
  • nick nieaktualny

Wysłany: 17 lipca 2018, 11:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    melunia91 wrote:
    Przepraszam. Nakrecilam sie niepotrzebnie. Dalej mam wzdecie. Dalej baczaki. I dalej mi sie odbija. Przyjechalam z mlodym od dentysy i co? I sie walnelam do lozka i wstalam. Musze zaczac robic oboad. Dzis ogorkowa z ogorkow kiszonych z ryzem. Jakos wczoraj mnie naszlo i kupilam
    Jak zrobisz obiad to może się połóż i poczytaj? Zrelaksuj się, jeszxze wszystko jest możliwe :*

• zuzi_c Autorytet

Wysłany: 17 lipca 2018, 12:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    melunia91 wrote:

a ja polecam filmy :) Filmy są dobre na wszystko. Nie zaprzątasz sobie głowy myśleniem tylko skupiasz się na oglądaniu :***

m3sx43r8mntd6n8a.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 17 lipca 2018, 12:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Melunia obejrzyj Forever My Girl na boxfilm za darmo:)
    Świetny film:)

• Ania95 Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej laseczki :*
    W końcu Was nadrobiłam :)

Melunia, nie przejmuj się i nie załamuj, bo nic straconego. Jeszcze wszystko może się wydarzyć :)

Ja dzisiaj na 14 jadę na monitoring. Dzisiaj temperatura do góry poszła, ale nie wiem za bardzo co to oznacza :P chyba za wcześnie na owulację.
    W razie czego z rana były seksy :P

• nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzięki dziewczyny. No ja się położyłam na półtora godziny. Po prostu mnie tak spanie męczy. Śpie po 9godzin i jestem niewyspana. A nie położe się więcej po mam na 14 do pracy. W pracy w sumie ok. Nie wiedziałam że na innym sklepie może być fajnie. Bo nasza biedre remontują. Ale nie chce chyba wraca na swój. W ogole bym się schowała i poczekała. Był promyczek uśmiechu bo moj brat mi powiedział że moja mama ma wrócić do PL za 2tyg. A chwile pozniej sama mama zadzwonila i poweidziała że jednak moze nie wrocic bo tam gdzie miala pracowac za jedna dziewczyne to ona poroniła... i pewnie nie bedzie juz miejsca...

• Ania95 Autorytet

Wysłany: 17 lipca 2018, 12:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    zuzi_c wrote:
    a ja polecam filmy :) Filmy są dobre na wszystko. Nie zaprzątasz sobie głowy myśleniem tylko skupiasz się na oglądaniu :***

Ja też polecam!!! :) chce mi się iść do kina na Iniemamocnych :D

• Ewa89_89 Autorytet

Wysłany: 17 lipca 2018, 12:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    To ja Wam polecę komedię: WIECZÓR GIER :)

Nie czytałam opisu, włączyłam, a po 2 min oglądania już wiedziałam, że to film dla nas :) po krótkim wstępie para spotyka się u lekarza: wynik: kiepskie nasienie....
    a dalej to już oglądajcie same :) nie zawiedziecie się :)

12.2024 IV IMSI 18 komórek, 10 MII, 9 zapłodnień, 8a,10a, 3AA, 4AB
    Cross match 54%, reszta immuno ok

08.2024 FET 8a❌
    06.2024 FET 8a❌
    04.2024 FET 4BA ❌
    12.2023 FET 3BB ❌
    12.2022 FET 4AB 💔 10 tc [*] ♂️ 😔

01.2022 III IMSI InviMed Wro, długi: 29 kom./19 MII/12 zapłodnień/2x8a, 3bb,4ab,4ba.

25.07.2020 FET 8b: 9dpt bhcg 12, niskie bhcg, krwotoki (krwiaki), niewydolność szyjki 23tc, pessar, hipotrofia - - >ciężki start ale jest na świecie! ♀️💜

12.19 II IMSI AP Kato, długi protokół: 17 komórek/ 8MII/ 4 zapłodnienia/1x8b
    06.2019 IMSI AP Kato, krótki 12 komórek/7 MII/5 zapłodnień/ 1 zarodek 2BB ET :-( cb 😥 💔
    IUI 03.04.19 :(

Ja: AMH ok 3; mix G-B/Hashi, łuszczyca, RZS, zrosty, PAI homo, KIR AA, przegroda macicy usunięta, Endometrioza II st. (laparo), 3x histero, po cholecystektomii (10.2023). Cd138✔️ NK 6/1

Mąż: MSOME 0%

Walka od 2016
  • Sandersik Autorytet

Wysłany: 17 lipca 2018, 12:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Paula 90 wrote:
    Zmień telefon :D
    Jak ja nie lubie iphoneów :P

A apka najlepsza na świecie.

Ja kocham Iphone! Miałam przez bardzo długi czas, aż do momentu jak mnie nie było stać na X przeszłam na samsunga :)

zuzi_c lubi tę wiadomość

• Ania95 Autorytet

Wysłany: 17 lipca 2018, 12:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ewa89_89 wrote:
    To ja Wam polecę komedię: WIECZÓR GIER :)

Nie czytałam opisu, włączyłam, a po 2 min oglądania już wiedziałam, że to film dla nas :) po krótkim wstępie para spotyka się u lekarza: wynik: kiepskie nasienie....
    a dalej to już oglądajcie same :) nie zawiedziecie się :)

Obejrzę dzisiaj :D

• zuzi_c Autorytet

Wysłany: 17 lipca 2018, 12:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja dzisiaj tyle biegam po biurze, że powinnam sobie włączyć endomondo :D Ale jak dochodzę do biurka to staram się być z Wami na bieżąco :D

Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 lipca 2018, 12:40

m3sx43r8mntd6n8a.png
  • Sandersik Autorytet

Wysłany: 17 lipca 2018, 12:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    zuzi_c wrote:
    Ja dzisiaj tyle biegam po biurze, że powinnam sobie włączyć endomondo :D Ale jak dochodzę do biurka to staram się być z Wami na bieżąco :D

Hahahah ja tak samo mam dzisiaj! Jak tylko dosiadam do biurka robię F5 i trzeba czytać, aby dużo do nadrabiania nie było :)

• Aduszka83 Autorytet

Wysłany: 17 lipca 2018, 12:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja pojechalam do mamy. Zostswilam jej dzieci na chwile i czekam w przychodni do lekarza. Potem moze szybkie zakupy :)

...marzenia się spełniają, tylko mocno w nie wierz...
  • Ewa89_89 Autorytet

Wysłany: 17 lipca 2018, 12:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja głupia naczytałam się, że zapalenie przydatków powoduje bezpłodność i niedrożność jajowodów... i teraz już całkiem mam doła.

Po jakiego ch*ja mi było to całe HSG?!?! Teraz jestem bardziej w tyle niż byłam przed tym badaniem.

12.2024 IV IMSI 18 komórek, 10 MII, 9 zapłodnień, 8a,10a, 3AA, 4AB
    Cross match 54%, reszta immuno ok

08.2024 FET 8a❌
    06.2024 FET 8a❌
    04.2024 FET 4BA ❌
    12.2023 FET 3BB ❌
    12.2022 FET 4AB 💔 10 tc [*] ♂️ 😔

01.2022 III IMSI InviMed Wro, długi: 29 kom./19 MII/12 zapłodnień/2x8a, 3bb,4ab,4ba.

25.07.2020 FET 8b: 9dpt bhcg 12, niskie bhcg, krwotoki (krwiaki), niewydolność szyjki 23tc, pessar, hipotrofia - - >ciężki start ale jest na świecie! ♀️💜

12.19 II IMSI AP Kato, długi protokół: 17 komórek/ 8MII/ 4 zapłodnienia/1x8b
    06.2019 IMSI AP Kato, krótki 12 komórek/7 MII/5 zapłodnień/ 1 zarodek 2BB ET :-( cb 😥 💔
    IUI 03.04.19 :(

Ja: AMH ok 3; mix G-B/Hashi, łuszczyca, RZS, zrosty, PAI homo, KIR AA, przegroda macicy usunięta, Endometrioza II st. (laparo), 3x histero, po cholecystektomii (10.2023). Cd138✔️ NK 6/1

Mąż: MSOME 0%

Walka od 2016
  • Aduszka83 Autorytet

Wysłany: 17 lipca 2018, 12:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ewa89_89 wrote:
    A ja głupia naczytałam się, że zapalenie przydatków powoduje bezpłodność i niedrożność jajowodów... i teraz już całkiem mam doła.

Po jakiego ch*ja mi było to całe HSG?!?! Teraz jestem bardziej w tyle niż byłam przed tym badaniem.
    Ewcia kochana ty przestsn czytac ten internet bo osiwiejesz ze stresu

• ABI90 Autorytet

Wysłany: 17 lipca 2018, 12:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 maja 2020, 12:39

• nick nieaktualny

Wysłany: 17 lipca 2018, 12:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja za to odliczam do urlopu .Od jutra wlasciwie miesiac urlopu !!!! Wracam do pracy 13go dopiero .

Aduszka83, Sandersik lubią tę wiadomość

• Aduszka83 Autorytet

Wysłany: 17 lipca 2018, 12:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja nie ciwicze wohole bo po urazie kolana nie bardzo moge ale powoli wracam do roweru tylko czadu brak

• nick nieaktualny

Wysłany: 17 lipca 2018, 12:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ewuś widzisz, Ty się przyczyn i wszystkiego doszukujesz w necie a ja w samej sobie. Niby mnie piersi bolą ale nie aż tak. Wzdęcie itp przypadki to są dalej. Spuchnięta jestem. Za to przeszła mi biegunka i nastało zatrzymanie... Śluz niby jest ale jakoś tak nie dużo. Wczoraj było wiecej. W środku mam mokro na zewnątrz jest go nie wiele. A ciągnie się bardziej niż przy owulacji. I mleczny. Może coś z tego będzie, może nie. Wypiłam nescafe. Może nie będę mieć dzisiaj dudnienia.

• nick nieaktualny

Wysłany: 17 lipca 2018, 13:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ABI90 wrote:
    A ja kawkę sobie wypiłam i troszkę się rozbudziłam :) Dzisiaj po pracy ćwiczę z Chodakowską kolejny raz chociaż z moimi zakwasami to nie wiem jak to pójdzie hehehe. Zmieniam dietę narazie spróbuję się przerzucić na produkty mleczne ale bez laktozy, jakoś mleka roślinne mi nie podchodzą a kawy bez mleka nie wypije, cukru praktycznie nie używam, ale zamienię sobie na stewię lub słodzik. I jestem 2gi dzień bez słodkich i słonych przekąsek (ciasta, chipsy, paluszki) a to moja bolączka bo uwielbiam! :) A Wy dziewczyny ćwiczycie z jakimiś instruktorkami?? Z Ewą Chodakowską a może z Lewandowską??
    Ja cwiczylam z Mel B i z FitLovers:)

‹‹ 292 293 294 295 296 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Odstawienie tabletek antykoncepcyjnych a zajście w ciążę

Bierzesz tabletki antykoncepcyjne i czujesz, że przyszedł czas na odstawienie tabeletek, bo chciałabyś już zajść w ciążę? Podobnie jak w przypadku przyjmowania tabletek, odstawienie ich także musi być świadomym działaniem. Zanim podejmiesz taką decyzję, warto dowiedzieć się, jakie mogą być ewentualne objawy odstawienia tabletek antykoncepcyjnych. Jak cały proces wpływa na organizm kobiety? Czy przyczynia się ona do komplikacji związanych z zajściem w ciążę? Odpowiadamy!  

CZYTAJ WIĘCEJ

5 rzeczy, które wesprą Twoje starania o dziecko!

Rozpoczynacie starania o dziecko. Wykonujesz kolejne testy ciążowe i… nic. Zastanawiasz się, dlaczego to tyle trwa, skoro „wszyscy” wokół informują o tym, że spodziewają się dziecka. Tak naprawdę wiele starań kończy się sukcesem dopiero po pewnym czasie, a niepłodność dotyczy już blisko 15-20% par. Sprawdź, co możesz zrobić, aby zwiększyć swoje szanse na szczęśliwe poczęcie.

CZYTAJ WIĘCEJ

Masturbacja - 9 najczęstszych pytań o samozaspokojenie!

Masturbacja to jeden z największych tematów tabu - dlaczego tak się dzieje? Czy kobiety się masturbują? Czy masturbacja w związku jest normalna? Kiedy masturbacja może być niebezpieczna, a kiedy może przynosić korzyści? 

CZYTAJ WIĘCEJ