Nowe staraczki 2018r.
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
ABI90 wrote:0 objawów zewnętrznych... Do ginki chodziłam regularni, często miałam zaburzenia miesiączek ale nigdy nie kazała mi robić żadnych badań tylko na wywołanie mi dawała, a jak powiedziałam ze staramy się o dziecko i coś nie wychodzi to zaleciła inofem 2x1 i że on powinien uregulować cykle. Przed pierwszą wizytą do obecnego gina zrobiłam badania i tam już prolaktyna wyszła 750 (a norma 496) i zalecił zrobienie testu z glukozą na insulinę i glukozę + test prolaktyny po obciążeniu. W obrazie usg nic podejrzanego nie widział, ale stwierdził ze owulacji to u mnie co miesiąc nie ma. No i teraz wyszło... Mam nadzieję że jesteśmy w domu, poda leki i w końcu się uda... Jakby nie patrzeć to prolaktyna na czczo spadła w ciągu 3 tyg... W piątek wizyta, zobaczymy co powie.
-
melunia91 wrote:Nic. Przenosze testowanie na 23. Tak jak mam okres dostac. Nie bede wczesniej kombinowac. Mam gorsze dni ostatnio. Nie umiem sie zebrac do kupy. Przepraszam
-
milea.26 wrote:Ja juz po badaniach. Zrobilam morfologie, tsh i prolaktyne. Dzis po 15 wyniki:)
Wzieli mezowi ta probke do posiewu. Wynik w ciagu 3 dni:)milea.26 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMissKathy92 wrote:Melunia ściskam mocniutko :* nie smutaj
Glupia pipa ze mnie i tyle. Mialm jeden test w szafie... taki na 10czuly. No i wiedzac ze pewnie i tak nic nie wyjdzie zrobilam. Jak sie domyslasz nic nie wyszlo. Pierwsze ladnie sie rozowil a pozniej dupa. Bialo. No i oprocz tego ze ujowo sie czuje to jeszcze to.
Czekam na opieprz... -
Cześć dziewczyny jestem tutaj nowa. Starania o dzidzie od 5 lat. Raz się udało ale skończyło się ciążą pozamaciczną. Daliśmy sobie ostatnio na wstrzymanie ale od jakiegoś czasu znów działamy. Aktualnie jestem 11 dni po owu.Dziś 28 dc dość mocno bolą mnie sutki i strasznie ciągną ledźwia.Korci mnie strasznie żeby iść jutro na bete bo na test sikany chyba jeszcze za wcześnie
-
nick nieaktualnymelunia91 wrote:Glupia pipa ze mnie i tyle. Mialm jeden test w szafie... taki na 10czuly. No i wiedzac ze pewnie i tak nic nie wyjdzie zrobilam. Jak sie domyslasz nic nie wyszlo. Pierwsze ladnie sie rozowil a pozniej dupa. Bialo. No i oprocz tego ze ujowo sie czuje to jeszcze to.
Czekam na opieprz...
Melunia spróbuj troszę wyluzować, strasznie się nakręciłaś, spokojnie :* -
nick nieaktualnymelunia91 wrote:Glupia pipa ze mnie i tyle. Mialm jeden test w szafie... taki na 10czuly. No i wiedzac ze pewnie i tak nic nie wyjdzie zrobilam. Jak sie domyslasz nic nie wyszlo. Pierwsze ladnie sie rozowil a pozniej dupa. Bialo. No i oprocz tego ze ujowo sie czuje to jeszcze to.
Czekam na opieprz... -
nick nieaktualnyA tak w ogóle to dzień dobry
U mnie brzydko, ponuro, pada co chwilę... Ale chyba założę później dziewczynkom kalosze i zabiorę na spacer. Potrzebuje tlenu. Wstałam rano i mało się nie przewróciłam w kuchni i oczywiście mdłości i zimne poty.... A zeby tak to na Was wszystkie przeszło hehehe a ja sobie odpocznę od mdłości, niech mnie lepiej cycki bolą :p -
nick nieaktualnyMammaN wrote:Melunia, moze być zwyczajnie za wcześnie i juz. Mi na pierwszym też nic nie wyszlo a na kolejnym smiesznie cienka kreska i lekko różowa. Poczekaj sobie na spokojnie :* pogoda też dołuje, Jak wyjdzie słoneczko to tez lepiej będzie :* nawet nie wiesz jak bardzo życzę Ci fasolki, albo nawet i dwoch od razu :* nie będę krzyczeć, lepiej czekoladkę zjedzmy
-
melunia91 wrote:Glupia pipa ze mnie i tyle. Mialm jeden test w szafie... taki na 10czuly. No i wiedzac ze pewnie i tak nic nie wyjdzie zrobilam. Jak sie domyslasz nic nie wyszlo. Pierwsze ladnie sie rozowil a pozniej dupa. Bialo. No i oprocz tego ze ujowo sie czuje to jeszcze to.
Czekam na opieprz...
Wiem że czujesz teraz wielkie rozczarowanie ale poczekaj do tego 23 i powtórz test I nie jesteś żadną głupią pipą tylko normalną az za mocno pragnącą dziecka kobietą :*Malwa13, w oczekiwaniu na... lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMalwa13 wrote:Mamma to jeszcze Ty nam opowiedz o swoich objawach najpierwszych
Takie naaaajjpierwsze to mleczny śluz w gaciach i moja ukochana karmelowa latte sprawiła,ze prawie puściłam na ulicy pawia
Po kilku dniach, około 2-3 od tego (później znów normalnie kawę piłam itd, jednorazowy odrzut) Zaczal boleć brzuch. Myślałam, że okres się zbliża. Często nawet na kilka dni przed już mnie bolał i zazwyczaj był później straszny.
Jednak dalej z każdym dniem coraz bardziej wszystko śmierdziało. Objawy pojawiały się powoli. Koło 5tyg mdłości od kawy stały się rutyna, więc przestałam pic. A teraz to nawet lodówkę na wdechu otwieram Hahaha mój sie śmieje, że z takim wechem jaki mam teraz to mogę w policji pracować zamiast psa Hahaha
Aaaa i cyce! Twarde, bardzo bolały i zaczęły się powiększać. Nadal są obolałe. Cały czas byłam pewna, że to na okreszuzi_c, Malwa13 lubią tę wiadomość
-
ABI90 wrote:Kurde u Was też tak parno? U mnie to masakra tak duszno sie zrobiło... Ale oczywiście pada co chwila...
-
nick nieaktualny
-
w oczekiwaniu na... wrote:Cześć dziewczyny jestem tutaj nowa. Starania o dzidzie od 5 lat. Raz się udało ale skończyło się ciążą pozamaciczną. Daliśmy sobie ostatnio na wstrzymanie ale od jakiegoś czasu znów działamy. Aktualnie jestem 11 dni po owu.Dziś 28 dc dość mocno bolą mnie sutki i strasznie ciągną ledźwia.Korci mnie strasznie żeby iść jutro na bete bo na test sikany chyba jeszcze za wcześnie
Cześć kochana jak masz na imię superplodna?[/url]