Nowe staraczki 2018r.
-
WIADOMOŚĆ
-
I co ja bym bez Was zrobiła ??? Dobrze Miss, że napisałaś o cytologii od razu zadzwoniłam do gina czy już są dostępne wyniki. Akurat dzisiaj już są więc po pracy jadę. TRZYMAJCIE KCIUKI !!!!
nick nieaktualny, MissKathy92, nick nieaktualny, Ania95, Applejoy lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAnia95 wrote:Jestem po

Pecherzyk 21,6 mm!!!
jutro, najpozniej czwartek owulacja 
Prawdopodobnie w ogole nie trafialismy w owulke, bo myslalam, ze mam tego 16 dnia
hahahaha a tu wychodzi 12 dc.
Co do endometrium nierownego to powiedziala, ze to nie jest dobry czas na sprawdzanie go. Mam przyjsc po @ sprawdzic. Jak bedzie nierowne, to bedzie trzeba zbadac, bo moga byc problemy z zajsciem
Aniu, a jak długie masz cykle?
-
Ania95 wrote:Jestem po

Pecherzyk 21,6 mm!!!
jutro, najpozniej czwartek owulacja 
Prawdopodobnie w ogole nie trafialismy w owulke, bo myslalam, ze mam tego 16 dnia
hahahaha a tu wychodzi 12 dc.
Co do endometrium nierownego to powiedziala, ze to nie jest dobry czas na sprawdzanie go. Mam przyjsc po @ sprawdzic. Jak bedzie nierowne, to bedzie trzeba zbadac, bo moga byc problemy z zajsciem
Kochana najważniejsze że pęchrzeyk ładnie rośnie! To teraz nic tylko działać z mężem! Mój mi wczoraj powiedział, że go wydoiłam z żołnierzy i już chyba nic tam nie ma hahahah
Ania95 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
A czy ty kochana sprawdzałaś poziom witaminy D3? I ferryne?melunia91 wrote:Dzięki dziewczyny. No ja się położyłam na półtora godziny. Po prostu mnie tak spanie męczy. Śpie po 9godzin i jestem niewyspana. A nie położe się więcej po mam na 14 do pracy. W pracy w sumie ok. Nie wiedziałam że na innym sklepie może być fajnie. Bo nasza biedre remontują. Ale nie chce chyba wraca na swój. W ogole bym się schowała i poczekała. Był promyczek uśmiechu bo moj brat mi powiedział że moja mama ma wrócić do PL za 2tyg. A chwile pozniej sama mama zadzwonila i poweidziała że jednak moze nie wrocic bo tam gdzie miala pracowac za jedna dziewczyne to ona poroniła... i pewnie nie bedzie juz miejsca...Isaura l.37, 9 CS o 3 dziecko
HSG - drożne jajowody
Niedomoga lutealna
Zioła ojca sroki nr 3 -
A u mnie właśnie przeszła trzecia burza dziś
na szczęście zaraz kończę pracę i już przestało padać 
O 18 się spotykam z przyjaciółkami w końcu
bardzo się cieszę na to spotkanie bo mieszkamy praktycznie obok siebie a spotykamy się rzadko bo czasu brak
-
Malwa13 wrote:Anula A nie mierzylas temp i testy owu ?
to teraz musi się udać
Temperaturę od 5 dc mierzę
test owulacyjny wczoraj zrobiłam i negatywny
te testy do dupy są. W zeszłym cyklu też mi owulki nie pokazały. Daję im szansę ostatnią i dzisiaj sprawdzę znowu 
Musi się udać, musi!
tylko nie wiem czy żołnierzyki nadążają, bo od 7 dc codziennie
oprócz wczorajszego dnia
Kropeczka85 lubi tę wiadomość
-
Cytologia że stopniami to już przeżytek. Powinno się wykonywać opisowe wyniki.
Ja miałam zawsze 2 st. (1 raczej u dziewic się spotyka) .
Po 4 miesiącach miałam już 3 i komórki wysokiego nowotworzenia.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 lipca 2018, 15:14
Isaura l.37, 9 CS o 3 dziecko
HSG - drożne jajowody
Niedomoga lutealna
Zioła ojca sroki nr 3 -
nick nieaktualnyA jak długie masz cykle i temp skok Kiedy? Bp jak to tyle dni różnicy to może tu jest rzeczAnia95 wrote:Temperaturę od 5 dc mierzę
te testy do dupy są. W zeszłym cyklu też mi owulki nie pokazały. Daję im szansę ostatnią i dzisiaj sprawdzę znowu 
Musi się udać, musi!
oprócz wczorajszego dnia 
-
Ja z ciekawości w 2 cyklach zrobiłam poziom lH. To hormon który jest na testach ovu. On pokazywał zbliżającą się ovulacje a testy słaba kreskę. One też.maja czułość różna tak jak ciążowe.Ania95 wrote:Temperaturę od 5 dc mierzę
Musi się udać, musi!
oprócz wczorajszego dnia
Isaura l.37, 9 CS o 3 dziecko
HSG - drożne jajowody
Niedomoga lutealna
Zioła ojca sroki nr 3 -
nick nieaktualny
-
Isaura81 wrote:Ja z ciekawości w 2 cyklach zrobiłam poziom lH. To hormon który jest na testach ovu. On pokazywał zbliżającą się ovulacje a testy słaba kreskę. One też.maja czułość różna tak jak ciążowe.
Ja też raz zbadałam ten hormon
wcześniej testy owu pokazywały mi 2 kreski. I pokazywały właśnie w 15 dc. Nie ogarnę tego
-
nick nieaktualny
-
Niestety. Tylko butelki ozdabiałam na wesela
V IMSI ⏳
01.2026 10 FET 10a i 8a ❌
11.2025 9 FET 3AA ❌
03-05.2025 8 FET 4AB 💔 9+2/10 tc [*] ♂️😔
12.2024 IV IMSI 18 komórek, 10 MII, 9 zapłodnień, 8a,10a, 3AA, 4AB
08.2024 FET 8a❌
06.2024 FET 8a❌
04.2024 FET 4BA ❌
12.2023 FET 3BB ❌
12.22- 01.23 FET 4AB 💔 9/10 tc [*] ♂️😔 (krwiaki)
01.2022 III IMSI InviMed Wro, długi: 29 kom./19 MII/12 zapłodnień/2x8a, 3bb,4ab,4ba.
25.07.2020 FET 8b: 9dpt bhcg 12, niskie bhcg, krwotoki (krwiaki), niewydolność szyjki 23tc, pessar, hipotrofia - >ciężki start ale jest Iza! ♀️💜
12.19 II IMSI AP Kato, długi prot.: 17 komórek/ 8MII/ 4 zapłodnienia/1x8b
06.2019 IMSI AP Kato, krótki 12 komórek/7 MII/5 zapłodnień/ 1 zarodek 2BB ET
cb 😥 💔
IUI 03.04.19
Ja: AMH ok 3; mix G-B/Hashi, łuszczyca, RZS, zrosty i zwapnienia macicy, PAI homo, KIR AA, przegroda macicy usunięta, Endo i adenomioza, po cholecystektomii (10.2023). Cd138✔️ NK 6/1 , cross 54%
Mąż: MSOME 0%
Walka od 2016