Nowe staraczki 2018r.
-
WIADOMOŚĆ
-
I co ja bym bez Was zrobiła ??? Dobrze Miss, że napisałaś o cytologii od razu zadzwoniłam do gina czy już są dostępne wyniki. Akurat dzisiaj już są więc po pracy jadę. TRZYMAJCIE KCIUKI !!!!
Malwa13, MissKathy92, aktap, Ania95, Applejoy lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAnia95 wrote:Jestem po
Pecherzyk 21,6 mm!!! jutro, najpozniej czwartek owulacja
Prawdopodobnie w ogole nie trafialismy w owulke, bo myslalam, ze mam tego 16 dnia hahahaha a tu wychodzi 12 dc.
Co do endometrium nierownego to powiedziala, ze to nie jest dobry czas na sprawdzanie go. Mam przyjsc po @ sprawdzic. Jak bedzie nierowne, to bedzie trzeba zbadac, bo moga byc problemy z zajsciem
Aniu, a jak długie masz cykle? -
Ania95 wrote:Jestem po
Pecherzyk 21,6 mm!!! jutro, najpozniej czwartek owulacja
Prawdopodobnie w ogole nie trafialismy w owulke, bo myslalam, ze mam tego 16 dnia hahahaha a tu wychodzi 12 dc.
Co do endometrium nierownego to powiedziala, ze to nie jest dobry czas na sprawdzanie go. Mam przyjsc po @ sprawdzic. Jak bedzie nierowne, to bedzie trzeba zbadac, bo moga byc problemy z zajsciem
Kochana najważniejsze że pęchrzeyk ładnie rośnie! To teraz nic tylko działać z mężem! Mój mi wczoraj powiedział, że go wydoiłam z żołnierzy i już chyba nic tam nie ma hahahahAnia95 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
melunia91 wrote:Dzięki dziewczyny. No ja się położyłam na półtora godziny. Po prostu mnie tak spanie męczy. Śpie po 9godzin i jestem niewyspana. A nie położe się więcej po mam na 14 do pracy. W pracy w sumie ok. Nie wiedziałam że na innym sklepie może być fajnie. Bo nasza biedre remontują. Ale nie chce chyba wraca na swój. W ogole bym się schowała i poczekała. Był promyczek uśmiechu bo moj brat mi powiedział że moja mama ma wrócić do PL za 2tyg. A chwile pozniej sama mama zadzwonila i poweidziała że jednak moze nie wrocic bo tam gdzie miala pracowac za jedna dziewczyne to ona poroniła... i pewnie nie bedzie juz miejsca...Isaura l.37, 9 CS o 3 dziecko
HSG - drożne jajowody
Niedomoga lutealna
Zioła ojca sroki nr 3 -
A u mnie właśnie przeszła trzecia burza dziś na szczęście zaraz kończę pracę i już przestało padać
O 18 się spotykam z przyjaciółkami w końcu bardzo się cieszę na to spotkanie bo mieszkamy praktycznie obok siebie a spotykamy się rzadko bo czasu brak -
Malwa13 wrote:Anula A nie mierzylas temp i testy owu ? to teraz musi się udać
Temperaturę od 5 dc mierzę test owulacyjny wczoraj zrobiłam i negatywny te testy do dupy są. W zeszłym cyklu też mi owulki nie pokazały. Daję im szansę ostatnią i dzisiaj sprawdzę znowu
Musi się udać, musi! tylko nie wiem czy żołnierzyki nadążają, bo od 7 dc codziennie oprócz wczorajszego dniaKropeczka85 lubi tę wiadomość
-
Cytologia że stopniami to już przeżytek. Powinno się wykonywać opisowe wyniki.
Ja miałam zawsze 2 st. (1 raczej u dziewic się spotyka) .
Po 4 miesiącach miałam już 3 i komórki wysokiego nowotworzenia.Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 lipca 2018, 15:14
Isaura l.37, 9 CS o 3 dziecko
HSG - drożne jajowody
Niedomoga lutealna
Zioła ojca sroki nr 3 -
nick nieaktualnyAnia95 wrote:Temperaturę od 5 dc mierzę test owulacyjny wczoraj zrobiłam i negatywny te testy do dupy są. W zeszłym cyklu też mi owulki nie pokazały. Daję im szansę ostatnią i dzisiaj sprawdzę znowu
Musi się udać, musi! tylko nie wiem czy żołnierzyki nadążają, bo od 7 dc codziennie oprócz wczorajszego dnia -
Ania95 wrote:Temperaturę od 5 dc mierzę test owulacyjny wczoraj zrobiłam i negatywny te testy do dupy są. W zeszłym cyklu też mi owulki nie pokazały. Daję im szansę ostatnią i dzisiaj sprawdzę znowu
Musi się udać, musi! tylko nie wiem czy żołnierzyki nadążają, bo od 7 dc codziennie oprócz wczorajszego dniaIsaura l.37, 9 CS o 3 dziecko
HSG - drożne jajowody
Niedomoga lutealna
Zioła ojca sroki nr 3 -
nick nieaktualny
-
Isaura81 wrote:Ja z ciekawości w 2 cyklach zrobiłam poziom lH. To hormon który jest na testach ovu. On pokazywał zbliżającą się ovulacje a testy słaba kreskę. One też.maja czułość różna tak jak ciążowe.
Ja też raz zbadałam ten hormon wcześniej testy owu pokazywały mi 2 kreski. I pokazywały właśnie w 15 dc. Nie ogarnę tego -
nick nieaktualny
-
Niestety. Tylko butelki ozdabiałam na wesela⏳
12.2024 IV IMSI 18 komórek, 10 MII, 9 zapłodnień, 8a,10a, 3AA, 4AB
Cross match 54%, reszta immuno ok
08.2024 FET 8a❌
06.2024 FET 8a❌
04.2024 FET 4BA ❌
12.2023 FET 3BB ❌
12.2022 FET 4AB 💔 10 tc [*] ♂️ 😔
01.2022 III IMSI InviMed Wro, długi: 29 kom./19 MII/12 zapłodnień/2x8a, 3bb,4ab,4ba.
25.07.2020 FET 8b: 9dpt bhcg 12, niskie bhcg, krwotoki (krwiaki), niewydolność szyjki 23tc, pessar, hipotrofia - - >ciężki start ale jest na świecie! ♀️💜
12.19 II IMSI AP Kato, długi protokół: 17 komórek/ 8MII/ 4 zapłodnienia/1x8b
06.2019 IMSI AP Kato, krótki 12 komórek/7 MII/5 zapłodnień/ 1 zarodek 2BB ET cb 😥 💔
IUI 03.04.19
Ja: AMH ok 3; mix G-B/Hashi, łuszczyca, RZS, zrosty, PAI homo, KIR AA, przegroda macicy usunięta, Endometrioza II st. (laparo), 3x histero, po cholecystektomii (10.2023). Cd138✔️ NK 6/1
Mąż: MSOME 0%
Walka od 2016